okuyorum, sadece senin yazdıklarını okuyorum.
bir insan kendini bu kadarmı güzel ifade eder diye tabiri caizse aval aval bakıyorum:26::26:
ALA cım istediklerinde düşündüklerinde haklısın hattaa bazı yazdıklarına aaaa aynı benim gibi düşünüyor dedim içimden ama şunu unutma erkekler maaalesef daha çok içinde yaşıyor bazı şeyler. benim eşimde yoğun bir şekilde çalışıyor ama akşam evinde. ilgi illaki çok çok fazla maalesef olamıyor yoğunluğundan ve kafasının dolu olmasından.. pazar günü içinse yaaa allah aşkına bi pazarım var yatıp uyuyım derok yat derim ama yine çıkarız akşamda olsa..yani hem onun dediği hem benim dediğim... biz kadınlar nariniz erkeklerin bizim gibi ince düşünmesini bekleriz ama bu herzaman olmuyor. eşimin doğumgünlerinde merdivenlere ufak notlar yazarım okuya okuya çıkar takım elbise aldıysam eğer kapıya asarım şok olur eşimde sağolsun özel günlerde götürür yemeğe çiçeklerimi şirkete gönderir ama dediğim gibi bazı konularda malesef ince olmuyorlar...yazdıklarını okurken içimden geçirdim yine acaba 10 seneyi devirince bizde böyle olurmuyuz veya nasıl oluruz dedim... sen ayakları üzerinde durabilen bir bayansın en mantıklısını düşünüp hareket edeceğine eminim herşey olacağına varır, dur bakalım sen arama o ne kaadar dayanacak aramadan bi onu görelim..
bizde de öyle işte. bir şekilde ben çıkarırım onu dışarı hatta hep takılır
bizim evde son sözü hep ben söylerim "peki karıcım"diyerek der arkadaşlarına. eşim yapısında bir adamın bu cümleyi kurmasının ne kadr anlamlı olduğunu tahmin edebilirsiniz.
ama ben artık yaptığı hareketlerden, imalarından, koruyup kollamasından, jestlerinden falan bulup çıkarmak istemiyorum beni sevdiğini. ne bulmaca oynuyoruz burda ne de bir puzzle ın parçalarını birleştiriyoruz.
çok mu zor?? demek ki zor....