tam da isme karar vermişken rüyanda başka bir isim koyman söylenmesi.

neden bukadar büyük konuşma gereği duydunuz ki. sebebi neydiki :KK53:

ben rahatsız olmadım ki bunu da pazarlık olarak görmedim.aksine 7-8 senelik birlikteliğin nişanlanmaya yakın döneminde ilerisi için konuştuğumuz şeylerden biriydi, anormal de gelmedi ne yalan söyleyim :)

eşimi ve beni tanımadan sadece bu konudan eşime itici adam ıııyykk diyerek konuşmanız da sizi itici yaptı :KK64:
Ben rüyada görülen isimler konusunda hassasim biraz. Özellikle benim rüyalarım hep çıkar bir şekilde. isimlerin insanlar üstünde ki etkisine de inanırım. Bu arada benim oğlumun adi da Emir :)

Aklım karışık.

Eşimle oğlumuzun ismi konusunda çoktan karar verdik.ancak 3 gün kadar önce gördüğüm rüyayla aklım karıştı.Rüyamda oğluma Emir diye sesleniyorduk.

Şimdi koysakmı koymasakmı bilmiyorum.
Açıkçası rüyamda görmüş olmak beni etkiledi baya..
Ne yalan söyleyim önceden aklımın ucundan geçmemiş olan bu ismi ben çok beğendim..
Eşim ise ilk isimde kesin kararlı.
Ne yapmalı...

Ay doğum zamanlarımız seninkiyle aynı :)
Ben rüyamda Umut adını gördüm ama hiç de sevmem etmem yani. Nerden estiyse..
Hala karar veremedik ama isme, dalga geçiyoruz bazen belli bi yaşa gelene kadar "şşt!" deriz diye:p

Ay doğum zamanlarımız seninkiyle aynı :)
Ben rüyamda Umut adını gördüm ama hiç de sevmem etmem yani. Nerden estiyse..
Hala karar veremedik ama isme, dalga geçiyoruz bazen belli bi yaşa gelene kadar "şşt!" deriz diye:p

Niye umut güzel ya :)

Doğum zamanımız aynıysa varmış daha karar verirsiniz.
Eskiden doğduğu gün bebeğin yüzüne bakılıp konurmuş:)

Eh yani biraz :) ne koyacaksınız diye soruyorlarya söylüyoruz,hııımm.. diye oluyor tepkiler yani öyle bir isim :)
Ama nr bileyim çok önceden söz verdim diye hem eşimi kırmak istemedim hemde kayınpeder çok mutlu oldu adama gıcık olsam sevmesem koymazdım belki adınıda ama çok da zoruma gitmrmişti onun ismi olacak olması.
Eski diye biraz tereddütüm vardı sadece
Merak ettim :) bizim ustumuzde de oyle bi baski vardi,esimin annesi istedi kiz olursa sut annemin adi,erkek olursa dedesinin adi diye ben kavga cikardim ikisi de olmayacak kizimin adi. ikinci cocugunuz olursa sakin kabul etmeyin sadece siz koyun madem.

Merak ettim :) bizim ustumuzde de oyle bi baski vardi,esimin annesi istedi kiz olursa sut annemin adi,erkek olursa dedesinin adi diye ben kavga cikardim ikisi de olmayacak kizimin adi. ikinci cocugunuz olursa sakin kabul etmeyin sadece siz koyun madem.

Yok yok o konuda kesin anlaştık Allah verirse hepsinde ilk öncelik benim bulduğum isim olacak.
Düşünün bukadar istiyor babasının adını napıyım:)

Ha bu arada okadar baskı kurulduğu zMan tabiki kimse istemez iyi yapmışsınız kabul etmemekle.emirvakiyapılmış resmen

Yok yok o konuda kesin anlaştık Allah verirse hepsinde ilk öncelik benim bulduğum isim olacak.
Düşünün bukadar istiyor babasının adını napıyım:)
Bu sefer de onun gonlu olsun madem :) Cocuk kendi begenmezse ileride gider degistirir oyle yapan cok var.Ama sanmiyorum ki oyle bir isim olsun.Agirbasli efendi uslu bi cocuk olur insallah,ismiyle cok yasasin.Siz benden bayagi ileridesiniz :)

Bu sefer de onun gonlu olsun madem :) Cocuk kendi begenmezse ileride gider degistirir oyle yapan cok var.Ama sanmiyorum ki oyle bir isim olsun.Agirbasli efendi uslu bi cocuk olur insallah,ismiyle cok yasasin.Siz benden bayagi ileridesiniz :)
Çok çok trşekkür ederim cümlemizinki inşallah:)

Aklım karışık.

Eşimle oğlumuzun ismi konusunda çoktan karar verdik.ancak 3 gün kadar önce gördüğüm rüyayla aklım karıştı.Rüyamda oğluma Emir diye sesleniyorduk.

Ne yalan söyleyim önceden aklımın ucundan geçmemiş olan bu ismi ben çok beğendim..
Ne yapmalı...
Emir koymaniz soylenmemis ki, Emir diye seslenmissiniz; dogru mu anladim?

Aklım karışık.

Ne yapmalı...
Bende ayni senin gibiydimm karar verdik ama sonra ruyamda kIzimin ismini tam uc kere gordum ve en sonunda anlamina baktim ki cok guzel bur anlami varmis esime soyledim kabul etti sagolsunn adiii aysegul olduuuuu :) ıyı kı de koydum anlamına onem verıodum bn ısımlerın ve sankı Allah bna gosterdııı ve koydum

Ruya bilincalti ruyasi belli ki emir de anlami sahane bi isim degil peygamber falan ismi gorsen duysan neyse yani

Back
X