tam herşey yoluna girmişken... (konu uzun)

evet benden kaynaklı bişey oldu ama bana habr vermemesine bozuldum normalde istediği yere gider. Bide salı günü iş yerinden toplu fotoğraf çekilirken bi arkdaşna bişey anlatıyor önünde de kız arkadaşı var iş yerinden onun kolundan tutmuş onu konuştğu kişiyi göremediği için tamam gayet noormal ama aynısını ben yapsam kıyamet kopar

ne yapacağım akşam o gelince bakalım kesin konuşmaz şimdi benle hklıyken haksz oldum
 
Benden sizlere tavsiye....
Erkeğinizle Mutlu olmak istiyorsanız onlara asla ama asla
- Nerdesin?
- Kiminlesin?
- Ne yapıyorsun?
- Ne zaman geleceksin?
- Nerede Kaldın?
gibi sorular sormayın.
Himayeniz de ve izninizle arkadaşlarıyla buluşmasına akşam dışarı çıkmasına göz yumuyorsanız sonrasını sorgulamaya hakkınızın olmadığını bilin.
Ve eşlerinizin telefonunu ASLA karıştırmayın.Bu bir ''Özgüven" sorunudur.Erkeler bunaltılmaya baskıya gelmez.Anne evin de özgür büyüyen bir erkeği zincire vuramazsınız.
Bazen herşeyi duymak veya bilmek mutluluk değil aksine mutsuzluk beraberinde de huzursuzluk getirir.
Akıllı kadın erkeğini asla sorgulamaz ona kendi kendine itiraf ettirir ;)
Bazı durumlar da umursamaz davranın ki sizi umursasınlar.
Evet kaçan kovalanır ama kovalayan kadınsa erkek sürekli KAÇAR.
Kızlar akıllı olun ki erkeğinizin aklını alın ;)
 
Şimdi napayım ben :KK17:
Eşini seviyorsan onunla bir ömrü paylaşmak istiyorsan Kibiri gururu kenara bırak ve gereken neyse onu yap.
Eşini sen daha iyi tanıyorsun.
Nabzına göre şerbet ver ;)
Sorgulama sorular sorma.
Eşini arama geç gelse dahi "Nerde kaldın" deme tut kendini ne bileyim otur Duâ et ibadet yap oyala kendini.
 
Aksam konusunca, sorunun gidip gitmemesi degil de, yalan soylemesi oldugunu soyleyin. Bu sekilde surekli yalan soyleyip, baska seyler yaptigini dusunurum de. Neyse dogrusu onu soylesin. Tartisilacaksa da tartisilsin yani. Evlilikte yalana yer verilmemeli. Simdi bunu bi kadin yapsa, ohooo gece ya da gunduz farketmez, kiyameti koparirlar. Evet tartismaninda bir zamani var ama, boyle yalan soylerse, zamansiz yakalanir ve vakitsiz kiyamet kopar iste boyle. Bosuna dememisler yalancinin mumu yatsiya kadar yanar diye. Aynen bunlari soyle. Daha da bisi deme, uzatma. Konus ve baska odaya gec. Tartismayin.
 
artık akşamları çoğu kafede canlı müzik var küçük bi kafede de büyük restoran tarzı yerlerde de .belki öyle biyere gitmistir
 
merhaba hanımlar

Eşimle boşanma eşiğine gelmiştik bir ay öncesine kadar. Sonra oturup çözdük bazı şeyleri. Ve gerçekten son bir aydır çok iyiydi bana karşı bende ona karşı...
Dün akşam arkadaşlarıyla eğlendiği fotoğrafları watsapında görene kadar. Haftasonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı benimde haberim vardı. Fakat gelince sordum ne yaptınz diye bi yerde tost yedik sonra kahve içmeye gittik dedi. fotoğraflarda ise restaurant tarzı bir yerdeydi fotoğraf ( ne yediğine gerçekten karışmam ), birde canlı müzik çalınan yer eşim ve arkadaşı oynuyor. dün gece eşim yorgundu erken yattı. bende kendi watsapıma attım o uyurken fotoğrafları, ertesi gün soracaktım. fakat dayanamadım. gittim gece yanına ctesi günü kahve içmye gitmiştiniz hani dedim. telimi mi karıştırdın bilmem ne dedi . sonrada köfteyi canın ister diye demedim diğerini de normal canlı müzik kafesiydi nolucak dedi. didikleme Allah aşkına dedi. ben de iş yerinden dolayı gerginim bu ara. o sakince anlatmadığı için bende sinirlendim bağırıddm.ne yaparsan yap umrumda değilsin artık dedim. o susmaya çalıştıkça ben üstüne gittim. Gece ikiye kadar didiştik yani tam anlamıyla. Bana herşeyin konuşulcak zmanı var dedi yarın akşam konuşsaydn dedi.

Gerçekten bana düzgünce anlatsaydı sinirlenmeyecektim. Bende yapıcam senin gibi dedim istedğin yere git dedi. Dün gerçekten kendimi kaybettim onun hareketlerine..

Şimdi ben bununla ne yapayım?

senin sonun boşanmak bence. hiç normal değil durumun. problem çevredekilerden değil daha çok senden kaynaklı.
 
anlamsız bı tartısma olmus
ben boyle tartısmaya üsenırım yahu ozellıkle kavga arar gıbı...
 
Abartmışsınız bence.kötü bişey yapmamış bi daha ne olursa olsun olduğu gibi herşeyiyle anlatmasını isteseydiniz yeterliydi.arkadaşlarıyla dışarı çıkmasından dolayı bu kadR öfkelendiysenizde ben bu konuda çok rahatım böyle olmak daha doğru geliyo bana.benim eşim arkadaşlarıyla çıkıp gece 3te de gelebiliyo tatile de gidebiliyo.herşeyi de en açık şekilde anlatır geldiğinde benim içim de böylece çok daha rahat ediyo
 
Back
X