tam iki saat once hamile oldugumu ogrendim

aksama kocama nasil soylucemi dusunuyom fikri olan varmi :1:kizlar

Bir yerde okumuştum...Size fikir olur belki...Akşam yemeğinde masaya bir tabak daha koyup üzerine bekle babacığım dokuz ay sonra yuvamıza misafir olarak geliyorum yazabilirsiniz...

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah :16::16::16:

Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.Akşam birden sancın varmış gibi tepki ver.Karnını tut ah falan de.ne oluyor diyince doğuma hazırlık yapıyorum dersin :)

aaaaaa ne güzel ya ,hayırlı olsun.
Takip edeyim bakayım nasıl fikirler çıkacak, ne kadar güzel bir dert bu.

bi kaç yere küçük notlar yazıp her bir nottan diğerini bulmasını sağlayınen son notun yanına da hamilelik testinizi yada tahlilinizi koyun bence hoş olur :)

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş :)

OY oy oy OYYY... GÖZÜN AYDIN cnm benimmm...TBRK ederimm..ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin..Mevlam diger isteyenlerede versinnn...

Bebek emzigi yada patigi alip onun görecegi bi yere koyabilirsin:1:

aksama kocama nasil soylucemi dusunuyom fikri olan varmi :1:kizlar

hayrlı olsun:) erkeiğin eve gelince ilk gittiği yer yatak odası canım:) güselce giyin kuşan odayada birkaç çocuk kıyafetleri koyabilirsin varsa patik felan :)
yada yemek masasında birşeyler yapabilirsin:) hiç olmadı gece yatarken yaklaştıında söylersin bebişe ayıp oluyor çekil diye:1::1:

Hayırlı olsun bebişiniz.
Hamilelerden haberler bölümündeydi sanırım, güzel hikayeler var,
oradan fikir alabilirsiniz.

Tebrik ederim. Sağlıklı bir 9 ay geçirmenizi dilerim.

Bende masaya 3. bir tabak fikrini beğenenlerdenim ve yanınada bir çift bebek çorabı koy bence.

Hayirli ugurlu olsun, saglikli rahat hamilelik gecirirsin insallah, sonucundada saglikli evladini dünyaya getirmeni dilerim, darisi tüm biz istegenlere canim.
Kib

Tabak fikri benimde cok hosuma gitti

Back
X