bol booool su iç canım çok iyi benm yatagmın başnda 2 tane 5 l su şişesi vardı ikisde doluydu sbaha kadar 3 4 defa su doldurmya gdiyordm ona ragmen sen vajinanı temz tut mantara yakalanma hamlelkten sogrsn onn dışndada bir miğde bulantı sıkıntı olur başkda br sıkntın olmaz allahın iznyle :)
kizlar o gece basima geleni sormayin

sabaha karsi bi agri bi agri bi yandan oksuruk bassladi karnimin agrisi gecti sinra belime felc indi sandim bi agri. Agladim sabah 9 a kadar 9 bucukta dr dan accil randevu aldik gittik. Ultrasonra bakti 6 haftalikmis. Ama adetim gecikince 15 gun sonra test yaptigim halde neden gozujmedi anlamis degilim. Fasulye tanesi kadardi bebisim :) sonra 3 tane hap verdi biri folik asik vitamin d biri ac karnina biride minoset agri kesici bacaklarim sizliyor bugunlerde kaynanam istirac vardur kagidini al filan dedi bileniniz varmi bilmiyorum ama bizim burda cok inanirlar istirac die bi hastaliga.. Uc gundur oksuruyom yatamiyom dun ayva cekirdegi kaynattim ictim biraz azaldi gibi. Ama nasil gecircem bilmiyorummmmm