TAM KARIN GERME TAM ANLAMIYLA NE ZAMAN IYILESIYOR

Geçmiş olsun canım saglikla iyilesirsin inşallah sağ salim bende istiyorum devlette olmayı bakalım 19unda belli olucak benimde.
Nasılsın ağrın sizin ne durumda
Çok şükür çok iyiyim. Beklediğimden iyi geçti. Devlet hastanesinde yaptıracaksan her doktor liposuction yapmıyor. Bunlara dikkat etmeni öneririm. Merak ettigin bisey olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim

Çok şükür çok iyiyim. Beklediğimden iyi geçti. Devlet hastanesinde yaptıracaksan her doktor liposuction yapmıyor. Bunlara dikkat etmeni öneririm. Merak ettigin bisey olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim
Lipolu istiyorum sırt ve bel lipo da dahil olarak konuşacağım ama kilo verme surecindeyim 10 kg fazlaligim var verip mi olsam diyorum bazen ama gitmiyor da 28 kg verdim kendi cabamla

Lipolu istiyorum sırt ve bel lipo da dahil olarak konuşacağım ama kilo verme surecindeyim 10 kg fazlaligim var verip mi olsam diyorum bazen ama gitmiyor da 28 kg verdim kendi cabamla
4 ile 7 kilo arası fazlalık olması iyi diye okumuştum bir forumda. Ameliyat sonrası beslenme sürecinde de kilo veriliyor çünkü. Sürekli sıvı beslenmek gerekiyor. Yine de en iyisini doktorunuz bilir benim kilom fazla yoktu ikiz doğum sonrası sarkıklik vardi.

19 unda bir doktoruma goruneyimde sorarım canim onada meme ameliyatımı özelde oldum ben açıkçası devlet diye biraz çekiniyorum ama .
Karın lipo germe ve sırt ve bel liposuction da istiyorum umarım onlarjda yapar.
Korseyi senmi aldın nekadar ameliyat ve ek ücretler çıktımı hastane ekstra birşeyler istedimi

Evet arkadaşım maalesef öyleymiş umarım çabuk biter bu hastalık yine de yapan hastaneler olabilir. Araştırmayı bırakmamak gerek
Gittiğim hocaya sordum kız senin doktoruna her devlet hastanesi ameliyatı durduruldu dedi sağlık tehdit edilmediği sürece yapmıyorlar inşallah çabuk biter ama baksana insanlarimiz sorumsuz maalesef bitecek gibi de durmuyor ki hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…