• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam kışın ortasında düğün olurmu fikirlerinize ihtiyacım var

bende 2001 yılında ekim ayında evlenmiştim.hava buz gibiydi.ama düğün salonunda soğugun farkına bile varmadık.ne terledim ne makyajım aktı nede bunaldım.yazın düğünü ben sevmiyorum açıkcası.hava bunaltıcı oluyor.klimaar bile yetersiz kalıyor bazen.ne giyeceğin konusunda hep ya terlersem ya makyajım akarsa die seçim yapmakta zorlanıyorsun.en güzeli kış ve sonbahar.bence ocakk düğünü hoş olur.hem sende geliniğinin içinde bunalmazsın.

Kardeşimin düğünü kışın ortasıydı. Nasıl yaparız ederiz diye düşünürken eksilerde seyreden sıcaklık o gün 25 dececeye kadar çıktı ama 1 günlüğüne :1: Şans işte.

bence olur kışın. şu kürkler çok güzel oluyor gelinliğin üzerine.
ben de az önce bir yerle anlaştım bayramın 3. günü var düğünüm ve daha hiçbir şey yok ortada. sadece yeri tuttuk. yaklaşık 4 haftada ne yapıcam acaba :))

iki gönül bir olunca buzlar erir yaz gelir:P ne var bunda kafaya takacak çok hoş olur bence ..benim düğünüm kasımda oldu ve ertesi gün yataktan bir kalktık heryer kardı çok güzeldi...:)

benim de dugunum kıstı ve o gun evlenen cok kişi vardı, otelde olacaksa hiçç sorun olmaz, şahsen yazın evlenmek istemezdim, çook bunaltıcı bence, balayına da kayak merkezine gittik, o da değişik ve çok güzeldi, yaza da bir daha tatil yaparsınız böylelikle :34:

kış düğününü davetlileri de düşünüp ara tatile denk getirirseniz çocuklu aileler açısından daha da güzel olabilir sanki..katılım çok olan düğün de eğlence de fazla olabiliyor sanki :34:
hem ramazanda yaz ortasında olmaya başladıkça her hafta sonu 3-4 düğüne koşturmaya bıkanlar için iyi bir alternatif..düğünlerden bıkılmadan, sıcaktan bunalmadan üstelik gecelerin uzun olduğu zamanlar da bol bol eğlenebilirsiniz bence...:21:
bir damada sahip olmadığım için düğün yapma şansım olmasa da ben nisan mayıs ya da ekim kasım hayali kurarım genelde saydığım sebeplerden ötürü :ssz: kısmet elbet bir gün bende gelin olucam :D :17:

Merhaba kızlar

Konularımı okuyanlar veya okuyacak olanlar biliyorlarki ben nişanlımla ayrılmıştım ve tekrar bir şans vermiştim... şu anda kendisiyle çok çok mutluyum bana iki hafta önce tekrar evlenme teklif etti bende kabul ettim tabii ki :).... ama şimdi asıl sorun düğünü ne zaman yapacağımız... ben eylül sonu istiyorum ama o zamana kadar yetiştiremem bunun dışında da bizim ailelerimizin bir çok ferdi turizm ile ilgileniyor... yani tam sezon aylarında düğünümüze çok az kişi gelir.... Böylece eylülde evlenme fikri suya düştü.... şimdi nişanlım bana diyor ki Ocak ayında evlenelim.... Tam benim doğum günümde evlenelim istiyormuş... doğrusu benim aklıma hiç yatmadı... yani kışın düğün biraz garip olur diye düşünüyorum ama bilemedim.... aranızda kış düğünü yapan ya da bununla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan varsa çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler....

bence iki ayrı hediyeden yırtmak için senin doğum gününde evlenmek istiyor:1:

bence olur kışın. şu kürkler çok güzel oluyor gelinliğin üzerine.
ben de az önce bir yerle anlaştım bayramın 3. günü var düğünüm ve daha hiçbir şey yok ortada. sadece yeri tuttuk. yaklaşık 4 haftada ne yapıcam acaba :))

Valla kış düğünü deyince,benim de aklıma ilk kürk geldi :)
Beyaz etoller gelinlikle çok şık duruyor.

Ben de yaz geliniydim.Danteller içinde makyajla şıpır şıpır terledim.

Kışın tam ortasında, ocak ayının sonunda evlendik biz, ara tatilde...
Çok soğuktu, buz gibiydi hava ama inan çok güzeldi herşey. Makyajım
akmadı, gelinliğin üzerine herkesin bahsettiği imitasyon kürkle yapılmış
bir etol alınca üşüme problemi ortadan kalkıyor. Düğünün otelde olacaksa
hiç sıkıntı olmaz. En güzeli de tatil kısmı. Biz kalabalıkları sevmeyiz, kışın
alternatif tatil mekanı olarak Mehmet Yaşin'in önerisine uyup Bodrum'a
gittik. Otel nefisti, Bodrum şahaneydi... Çalışan bir çift olarak resmen
dinlendik :1::1: Şansımıza memleketi kar götürürken, Bodrum günlük
güneşlikti. Sadece 1 gün yağmur yağdı, onda da hava ılık geldi bize,
yağmurda yürüyüş yaptık...

bence harika oluyo,ablamin dugunede kisin olmustu,dis cekimde beyaz gelinlikle bembeyaz karlar icinde,vay be demistim resimleri gordugumde

Back
X