O zaman dün bugün yarın değerlendiriliyor sonra da bekleniyor =)Bu ay her gün test yaptım ama hiç görmemiştim ..hatta kasımdan beri yapıyorum adete 1 hafta kala bırakmıştım hep bu ay düzenli yaptım son gğne kadar regl olmam gereken gün pik oldu..yumurtlamıyorum zannedip üzülüyordum yalan değil çok sevindim valla

c life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah
 c life macun aldım adet olunca başlıcam inşallah 9 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz canım hormonlarım fln normal çıktı..bi 5 kilo aldım düğünden sonra onu vermeye çalışıyorum
9 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz canım hormonlarım fln normal çıktı..bi 5 kilo aldım düğünden sonra onu vermeye çalışıyorum dedim belki kaçırmışımdır ay içinde ..olmayacağını bilerek yaptım zaten hayal kırıklığına uğramadım yani..ama gerçekten çook zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
dedim belki kaçırmışımdır ay içinde ..olmayacağını bilerek yaptım zaten hayal kırıklığına uğramadım yani..ama gerçekten çook zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun sen bu 4 günü değerlendir dene bakalım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
  sen bu 4 günü değerlendir dene bakalım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah