Tam kurtuldum diyorum yine aynı acıları yaşıyorum, aynı bedelı ödüyorum...

Nerden bilecekler? Tovbe estagfurullah,bekaret muayenesi mi istiyor insanlar sizden?
Manyak iste takti kafayi bana reddedilmeyi gururuna yediremediginden boyle saldirip duruyor ciddiye almiyorum ben deyip gecin.
Siz böyle davrandikca o zaten amacina ulasmis oluyor.
Omrunuzun sonuna kadar bu sekilde kacmayi dusunmuyorsunuz herhalde insanlardan?

yok bu guvenebileceginiz bir aile buyugu eski sevgiliniz baya saplantili bu saplantili m........k kurtulmaniz lazim

Ailesine ulaş ve rahatsız etmeye devam ettiğini söyle. Eğer devam ederse dava edeceğini söyle. Emin ol annesi onu engeller.Bu sefer onlara korku düşer. Pislik bu insanlar ya.Adam mı o şimdi yani? İnsan değil bence. Hayvan bile diyemiyorum hayvana hakaret.

aileside hasta cocugun ya onlarada olayları farklı anlattı şimdi arasam desem annesi ayy oğlum unuttu seni der kapatır umrunda olmaz. annesi bana sende uçkuruna sahip çıksaydın diyen birisi yani siz dusunun

okul açıldıgından neri sınıfta kımseyle konuşmuyorum arada sadece bır ıkı kelime konusuyordam o kadar tek konustugum dısardan flörtleştiğim cocuk vardı dun gece onlada sohbetımı kestım bu hasta yuzunden ne arkadasım var ne dostum hiçkimsem kalmadı

Ama bu sekilde davranarak insanlarin senin hakkinda daha acayip şeyler dusunmesine sebep olursun.
Birlikte olduysan oldun bu senden baska kimseyi ilgilendirmez, bunun icin insanlara hesap vermek zorunda degilsin.
Dava etmelisin bu manyagi.
Sen zayif davraniyorsun o da bunun farkinda, cani sıkıldıkca sana musallat olacak belli ki.
Emin ol dava sozcugunu bile duysa akli cikacaktir. Senin pasifliginden faydalanıyor su an.

aileside hasta cocugun ya onlarada olayları farklı anlattı şimdi arasam desem annesi ayy oğlum unuttu seni der kapatır umrunda olmaz. annesi bana sende uçkuruna sahip çıksaydın diyen birisi yani siz dusunun
Önce ara konuşmayı dene. Abisi ablası kardeşi yok mu onları ara. Baktın fayda etmiyor mesaj at ne dusundugunuz umurumda değil ama oglunuz beni takipten vazgecmiyor eğer engel olmazsaniz savciliga gidicem. Oğlunuzun hapis cezası almasını istemiyorsanız engel olun de. Burda buna benzer bi konu vardı. Kız, çocuğun abisine ulaşarak durdurdu çocuğu.

bende ulaştim hepsine ama işte dedıgım gıbı takıntılı kımseyı saymıyan bırısı

dava mı açılıyor dava acılsın ıstemıyorum aılem bılmeden halledebılır mıyım bunu yapınca ona ne ceazsı verılır sızce peki
ailenizin bilmesi gerekmez, ama dava ile ilgili bir kagit evinize gelebilir, baska bir ikametgah göstermeyi ya da ailenizle konusmayi deneyin. ne ceza vereceğini bilemem ama en azindan işin ciddiyetini anlar

ya tamam yaşadıysan yaşadın oldu bitti. Erkek arkadaşına anlat. Yaşadığın şeyin arakasında durmalısın. İyi ya da kötü. Ayrıca kimse sana istemediğin birşeyi yaptıramaz. yani yeni erkek arkadaşın. Başka erkek arkadaşın olduğunda da aynı şey olacak. Ömrün boyunca bu insandan uzaklaşarak mı, korkarak mı, tehditlerine boyun eğerek mi yaşayacaksın?

haha ya su durumda bile güldürdünüz beni

bırıne yazarsa öyle yapacagım haklısınız
Benim başıma benzer bi durum geldi öğrenciyken.. şikayetçi oldum içeri aldılar duruşmaya kadar 2 ay yattı içerde sülalesi toplanıp gelmiş yalvardılar şikayetini geri al diye.. almadım tabi.. pis herif 2 ayda gargamele dönmüş hem zayıflıktan kurumuş hem yaşlanmış.. pişmanım diye ağladı duruşma sırasında.. tabi benim bu pisliğe yüz verdiğime dair ailesi iftira atıp üstüne yalancı şahit tutunca şikayeti çekmedim 2 yıla yakın yatıcaktı tabi salmadılarsa.. bidaha da görmedim zaten..

Yani bi an önce şikayet edin. Hiç zaman kaybetmeyin.. çok etkili bi yöntem

Sen ne kadar korkarkarsan o okadar üstüne gelir bencede şikayet etmelisinnn yoksa senin korktuğunu anlayıp hep hücümda olacak korkmadığını belli et gerekirse yüzleş ve sen onu rezil ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…