- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Nerden bilecekler? Tovbe estagfurullah,bekaret muayenesi mi istiyor insanlar sizden?canım evet aıleleımız bılıyor guya aıleler anlaştı en son bu it duruldu bır sure ama dun gece yenıden bana sarmış, benim derdim yenı tanıstıgım ınsnalar bırıyle bırlıkte oldugumu artık öğrenmesindi of of
yok bu guvenebileceginiz bir aile buyugu eski sevgiliniz baya saplantili bu saplantili m........k kurtulmaniz lazimzar zor ayrılabıldıgım bır sevgılım vardı. Aylardır ne sosyal hesap ne whatsapp kullanmıyorum bir swarm vardı onuda kullanmıyorum artık. Herneyse eskı sevgılım baya takıntılıydı ayrılmak ıstedıgımde ayrıldıgımda arkadaslarıma aıleme herkese onla bırlıkte oldugumu anlattı falan kabusu yasadım çok şukur gectı dıyordum kı dun gece gene fakultemdekı herkesle takıpleşmiş, (sebebi belli bana ulaşmak beni yine arkadaslarıma kötülemek) sabaha kadar oturdum ağladım. onun harıcınde yaklasık ıkı aydır mesajlaştıgım bırısı vardı (çok farklı şeyler hıssedıyordum kalbım onu gorunce küt küt atıyordu sevıyordum...) ve eskı erkek arkadasım suan konustuguma ulaşır bırlıkte oldugumuzu onada der falan dıye korkumdan artık konusmak ıstemedıgımı onunla sevgılı olamayacagımı yazdım bır daha yazma hoşcakal dedım dun gece, aradı vs lutfen bır daha yazma dedım bu gıbı seyler işte bır sekılde kestım artık konuşmamızı ,bugun okulada gıtmedım resmen içim acıyor bır hataydı evet ama bu kadar bedel odemememlıydım ya gercekten bır senede otuz yıl yaşlandım..... 12 saattır konuşmuyorum sevdıgım ınsanla ve dayanamıyorum resmen öfkeden sınırden ama böyle bakıncada başka carem yokmuş gibi geliyor, yanlış mı yaptım acaba ya of of, buraya yazıp içimi dökmek istedim, galiba asla mutlu olamayacagım ben asla.....
Ailesine ulaş ve rahatsız etmeye devam ettiğini söyle. Eğer devam ederse dava edeceğini söyle. Emin ol annesi onu engeller.Bu sefer onlara korku düşer. Pislik bu insanlar ya.Adam mı o şimdi yani? İnsan değil bence. Hayvan bile diyemiyorum hayvana hakaret.canım evet aıleleımız bılıyor guya aıleler anlaştı en son bu it duruldu bır sure ama dun gece yenıden bana sarmış, benim derdim yenı tanıstıgım ınsnalar bırıyle bırlıkte oldugumu artık öğrenmesindi of of
aileside hasta cocugun ya onlarada olayları farklı anlattı şimdi arasam desem annesi ayy oğlum unuttu seni der kapatır umrunda olmaz. annesi bana sende uçkuruna sahip çıksaydın diyen birisi yani siz dusununAilesine ulaş ve rahatsız etmeye devam ettiğini söyle. Eğer devam ederse dava edeceğini söyle. Emin ol annesi onu engeller.Bu sefer onlara korku düşer. Pislik bu insanlar ya.Adam mı o şimdi yani? İnsan değil bence. Hayvan bile diyemiyorum hayvana hakaret.
okul açıldıgından neri sınıfta kımseyle konuşmuyorum arada sadece bır ıkı kelime konusuyordam o kadar tek konustugum dısardan flörtleştiğim cocuk vardı dun gece onlada sohbetımı kestım bu hasta yuzunden ne arkadasım var ne dostum hiçkimsem kalmadıNerden bilecekler? Tovbe estagfurullah,bekaret muayenesi mi istiyor insanlar sizden?
Manyak iste takti kafayi bana reddedilmeyi gururuna yediremediginden boyle saldirip duruyor ciddiye almiyorum ben deyip gecin.
Siz böyle davrandikca o zaten amacina ulasmis oluyor.
Omrunuzun sonuna kadar bu sekilde kacmayi dusunmuyorsunuz herhalde insanlardan?
Ama bu sekilde davranarak insanlarin senin hakkinda daha acayip şeyler dusunmesine sebep olursun.okul açıldıgından neri sınıfta kımseyle konuşmuyorum arada sadece bır ıkı kelime konusuyordam o kadar tek konustugum dısardan flörtleştiğim cocuk vardı dun gece onlada sohbetımı kestım bu hasta yuzunden ne arkadasım var ne dostum hiçkimsem kalmadı
Önce ara konuşmayı dene. Abisi ablası kardeşi yok mu onları ara. Baktın fayda etmiyor mesaj at ne dusundugunuz umurumda değil ama oglunuz beni takipten vazgecmiyor eğer engel olmazsaniz savciliga gidicem. Oğlunuzun hapis cezası almasını istemiyorsanız engel olun de. Burda buna benzer bi konu vardı. Kız, çocuğun abisine ulaşarak durdurdu çocuğu.aileside hasta cocugun ya onlarada olayları farklı anlattı şimdi arasam desem annesi ayy oğlum unuttu seni der kapatır umrunda olmaz. annesi bana sende uçkuruna sahip çıksaydın diyen birisi yani siz dusunun
bende ulaştim hepsine ama işte dedıgım gıbı takıntılı kımseyı saymıyan bırısıÖnce ara konuşmayı dene. Abisi ablası kardeşi yok mu onları ara. Baktın fayda etmiyor mesaj at ne dusundugunuz umurumda değil ama oglunuz beni takipten vazgecmiyor eğer engel olmazsaniz savciliga gidicem. Oğlunuzun hapis cezası almasını istemiyorsanız engel olun de. Burda buna benzer bi konu vardı. Kız, çocuğun abisine ulaşarak durdurdu çocuğu.
ailenizin bilmesi gerekmez, ama dava ile ilgili bir kagit evinize gelebilir, baska bir ikametgah göstermeyi ya da ailenizle konusmayi deneyin. ne ceza vereceğini bilemem ama en azindan işin ciddiyetini anlardava mı açılıyor dava acılsın ıstemıyorum aılem bılmeden halledebılır mıyım bunu yapınca ona ne ceazsı verılır sızce peki
o zaman cidden git şikayet et. Polisi Karakolu takar merak etmebende ulaştim hepsine ama işte dedıgım gıbı takıntılı kımseyı saymıyan bırısı
haha ya su durumda bile güldürdünüz beniYaparmısın bilmem ama .... onunla birlikte olduğunu söylediği kişilere sende "evet birseýler yapmaya çalıştık ama beceremedi iktidarsız çiktı bamyası bi iş göremedi "de .... rezil öyle edilmez böyle edilir aşalık herif
hayır sma onada ulaşsabılır ısterse bıraz kurcalarsaYeni sevgili sizin okuldan mi?
Anladim. Yine de o s.refsizden korkup pisma. Zaten annen amcan ogrenmis. Artik korkacagin bir durum yok. Ver polise gitsin icerde dinlensin biraz pislik.hayır sma onada ulaşsabılır ısterse bıraz kurcalarsa
bırıne yazarsa öyle yapacagım haklısınızAnladim. Yine de o s.refsizden korkup pisma. Zaten annen amcan ogrenmis. Artik korkacagin bir durum yok. Ver polise gitsin icerde dinlensin biraz pislik.
Benim başıma benzer bi durum geldi öğrenciyken.. şikayetçi oldum içeri aldılar duruşmaya kadar 2 ay yattı içerde sülalesi toplanıp gelmiş yalvardılar şikayetini geri al diye.. almadım tabi.. pis herif 2 ayda gargamele dönmüş hem zayıflıktan kurumuş hem yaşlanmış.. pişmanım diye ağladı duruşma sırasında.. tabi benim bu pisliğe yüz verdiğime dair ailesi iftira atıp üstüne yalancı şahit tutunca şikayeti çekmedim 2 yıla yakın yatıcaktı tabi salmadılarsa.. bidaha da görmedim zaten..bırıne yazarsa öyle yapacagım haklısınız
Sen ne kadar korkarkarsan o okadar üstüne gelir bencede şikayet etmelisinnn yoksa senin korktuğunu anlayıp hep hücümda olacak korkmadığını belli et gerekirse yüzleş ve sen onu rezil etttzar zor ayrılabıldıgım bır sevgılım vardı. Aylardır ne sosyal hesap ne whatsapp kullanmıyorum bir swarm vardı onuda kullanmıyorum artık. Herneyse eskı sevgılım baya takıntılıydı ayrılmak ıstedıgımde ayrıldıgımda arkadaslarıma aıleme herkese onla bırlıkte oldugumu anlattı falan kabusu yasadım çok şukur gectı dıyordum kı dun gece gene fakultemdekı herkesle takıpleşmiş, (sebebi belli bana ulaşmak beni yine arkadaslarıma kötülemek) sabaha kadar oturdum ağladım. onun harıcınde yaklasık ıkı aydır mesajlaştıgım bırısı vardı (çok farklı şeyler hıssedıyordum kalbım onu gorunce küt küt atıyordu sevıyordum...) ve eskı erkek arkadasım suan konustuguma ulaşır bırlıkte oldugumuzu onada der falan dıye korkumdan artık konusmak ıstemedıgımı onunla sevgılı olamayacagımı yazdım bır daha yazma hoşcakal dedım dun gece, aradı vs lutfen bır daha yazma dedım bu gıbı seyler işte bır sekılde kestım artık konuşmamızı ,bugun okulada gıtmedım resmen içim acıyor bır hataydı evet ama bu kadar bedel odemememlıydım ya gercekten bır senede otuz yıl yaşlandım..... 12 saattır konuşmuyorum sevdıgım ınsanla ve dayanamıyorum resmen öfkeden sınırden ama böyle bakıncada başka carem yokmuş gibi geliyor, yanlış mı yaptım acaba ya of of, buraya yazıp içimi dökmek istedim, galiba asla mutlu olamayacagım ben asla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?