Tam kurtuldum diyorum yine aynı acıları yaşıyorum, aynı bedelı ödüyorum...

Bu yaşadığın kötü olay genç kızlara ders olsun seviyorum deyip beraber olmasınlar sonra böyle sıkıntılar yasanabiliyor ..... en kısa zamanda savcılığa şikayette bulun sen sustukca üstüne gelir ...pis herif. .. kusura bakma sinir oldum adama ...

neden sinir oliim haklısınız zaten

Ah canım benim ne çektin yahu valla sen konu açtıkça ben üzülüyorum.
Sen zaten en dibi gördün en acı şeyleri yaşadın ailen de öğrendi ee gerisi boş zaten.
Ben bu süreçte sana bi süre kimseyle olma kafanı dinle derim.
Zaten er ya da geç okulun bitecek al mesleğini eline ayrıl o şehirden en temiz çözüm.
Bir de istediğine her şeyi söylesin sen o pislikten kurtuldun şükret.
Zaten üniversite de olursa bir iki arkadaş olur gerisi fasa fiso.
O nedenle yalnızım diye de üzülme gez toz keyfine bakmaya çalış.
Baktın çok ileri gitti git şikayetçi ol dava aç derim son çare.

Biriyle birlikte olmak da ayıp bişey değil, git söyle şimdiki sevgiline kabul ederse eder etmezse kaç paralık adammış onu görmüş olursun. Al sana tanımak için en güzel fırsat baktın sana o anlamda yaklaşıyor o da faydalanmak istiyor vurursun tekmeyi.

Kimseden korkma sinme o psikopatsa sen daha psikopat ol bu şerefsizlere yüz verir boyun eğersen iyice tepene çıkarlar. Okuluna da gitmemezlik yapma insanlar iyice inanır çünkü gitmezsen. Git biri bişey derse de o deliydi ben onu deli diye istemedim de. Herkes işine baksın ayrıca de. Sinme çekilme köşene. İş hayatında ailede nelerle karşılaşcaksın daha böyle sinersen olmaz yürekli ol.

Allahim bu eski sevgililer neden bu kadar ruh hastasi. Anlatirsa anlatsin birakin bekaret takintili bir erkekle zaten ömur gecmez ama size yaptigi tehtid ve taciz dava edin mutlaka bulsun cezasini karaktersiz kopek.

Ne güzel akıl veriyorsunuz. Kızlar mı ders alsın buradan erkekler mi? Kızlara seviyorum diyip sevgili olup kandırıp birlikte olup çirkinleşen erkekler bişeyler öğrenmeli. Bunda da kadın suçlu olacaksa yuh artık. En azından bir kadın böyle bir akıl vermemeli.

Bunda korkulacak hic bir sey yok eger oyle birsey yapmaya kalkarsa nasil bir insan oldugunu gormus olursun iste tanimak icin bir firsat zorla kimse birsey yaptiramaz sonuçta sana kimse kimseyi bu konular yuzunden de yargilayamaz sutten cikma ak kasik mi sanki insalar boyle seyler yuzunden utanip çekimserlik yapma asla kendini uzme

Erkeklerin öğrenmesini beklersek kim bilir kaç geç kızın veya kadını hayatı kabusa döner.Kalbimiz ve bedenimiz bizim en değerli hazinemiz her beğendiğimiz veya sevdiğimizi sandığımız ama beraber bir geleceğimiz olmayan insanlara verirsek böyle çaresiz kalırız.Konu sahibi kıza gelirsek evet şikayetçi olabilir ama bu ülkedeki hukuk meselesi malum, bence en iyisi kendi ailesinden yardım almalı.

Yanlış yapmışsın. Sana o şekilde yaklaşmaya çalışırsa basardın tekmeyi daha ortada bir şey yokken böyle bir şey yapmasaydın.

bırde benı nasıl guclu kalmaya çalıştığımı bılsenız varya off off ömrümden ömür gitti haklısınız bende hep dusunup karar verıyorum guclu olmaya umursamamaaya ama içim hep huzursuz kendimi hep eksik hissediyorum

Canım sen Ailene sadece şunu de : eski erkek arkadaşım benim Peşimde bırakmıyor rahatsız ediyor artık dayanamıyorum , ailenle gidin şikayet edin, özel durumunuzu soylemenize gerek yok seni bunla tehdit ediyosa inkar edeceksin. Onu sevmiyorum istemiyorum diye iftira atıyor diyeceksin. Kimseye bu durumunu söyleme. Karşına gerçekten guvendigin biri çıkana kadar paylaşma bunu. Ne zaman ciddi bır ilişkin olur o zaman söylersin dürüstçe. O zamanda seni seven gerçekten bırakmaz zaten. Sen şimdi şu beladan kurtulmaya Bak. Önüne bak ve eski hatalarından ders çıkar. Kendini uzmeden. Allah yardimcin olsun

haklısınız... okula yarın gidicem zaten bu sekılde olmaz onun ıstedıgı olur bılıyorum

eskı sevgılımın annesı bana uçkuruna sahip çıksaydın dedı, bır kadın olarak bana bunu dedi. o böyle dusunup oğluna hak verdığı içinde oğlu kudrudukca kudurdu işte maalesef

amin sağolun

eskı sevgılımın annesı bana uçkuruna sahip çıksaydın dedı, bır kadın olarak bana bunu dedi. o böyle dusunup oğluna hak verdığı içinde oğlu kudrudukca kudurdu işte maalesef

Sen de kedi yavrusu gibi pısmış da pısmışsın. Ayrıldım diye çamur atıyor de geç ailene karşı. İtin tekinin lafini seninkinden üstün tutuyolarsa onlarin da gercek yüzünü görmüş olursun ilerde lazım olur.

Eski sevgilini dövdürt arkadaşına kuzenine falan.. Genelde tırsak olanlar böyle tehdit şantaj yaparlar.

Ya da git polise rahatsız ediyor falan de bi ifadesini alsın tırsar.

Sapik de gec neden allahn delisi icin vzgeciyosn ki sevginden o senden korksn

bayanpukina canim kimseye hesap verme hadi en fazla ailene aciklamak durumunda kalmışsın ama onuda aciklamis konuyu kapatmissiniz zaten. birine bisey derse eski sevgilim rahatsiz ediyor takti bana salak salak yalanlar uyduruyor de yani okuldan arkadaslarin vs kimse gercegi bilmek zorunda degil ya da sen kendini inandirmak zorunda degilsin. ayrica konustugun hoslandigin kisi de boyle birseyi duyup sana farkli gozle bakacaksa olmasin hayatinda zaten en dogrusu bu degil mi?

mesajlaşmalarımızı gosterıyordu millete

haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…