Tam nikah sırasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam kızlar..
Özellikle evli arkadaşlarımıza sormak istiyorum.. Bazı nikahlar çok keyifli olur hani.. Nikah memuru espritüel olabilir, çok uzun konuşmaz ama öle bi laf eder ki salon, gelin, damat herkes güler filan :) Veya tam "evet" deme anında gelin ya da damat sürprizli bi cevap verir, beklenmedik bişey yapar.. Sizin nikahınızda veya davetli olduğunuzda bir nikahta bu tip şeyler oldu mu hiç? Güzel anılarınızı paylaşalım...kaydirigubbakcemile4

Güzel bir anı sayılmaz da..
Nikah memuru bana sanki açık arttırmadaymışız gibi "Kabul ettin mi?"diye sormuştu.
Ben de gayr-ı ihtiyari "Ettim"demiştim.
Hâla cd'yi izlediğimizde eşim güler,ben uyuz olurum.:dilcikar:

bana da bi arkadaşım anlatmıştı... memur sorduğunda kabul ediyor musunuz diye... damat şöle bi cevap vermiş... ''hayıııııırrrrrrr''.....(burada bi saniye kadar bekledikten sonra)..lısıyla evet... insanın yüreğine iner gelin olsaydım orda :)

bana da bi arkadaşım anlatmıştı... memur sorduğunda kabul ediyor musunuz diye... damat şöle bi cevap vermiş... ''hayıııııırrrrrrr''.....(burada bi saniye kadar bekledikten sonra)..lısıyla evet... insanın yüreğine iner gelin olsaydım orda :)

aman tanrımmm gelinin yerinde olsam kesin kalpten giderdimm :1shok:delikafadulden

nikah memuru damata sorduğu an o cevap vermeden elinle silah işareti yap şakağına :)))))

vallahi canım bizimkisi tam dedğin gibi matrak bir nikahtı.
Bizim halimiz çok komikti. kot ve bir örnek tşörtlerimizle benim başımdaduvakla. ve lolipoptan nikah şekerlerimizle tam bir olaydı...
nikah memuru bile ben böyle komik nikah kıymadım umarım hayatınız hep böyle neşeli geçer dedi...
çok güzeldi yani...

espritüel damat kelime oyunu yapmış cnm.. hayırlısıyla evet yerine "hayır" ve "lısıyla"yı bölmüş, araya da bikaç saniye boşluk koyunca gelinin ödü kopmuş :)yerimseniben

:mymeka: ben o gelinin yerinde olsaydım varya o sabahın birde gecesi var delikafadulden

nıkahım kıyılırken bana sorduklarında sesım cıkacak mı dıye kasmıstım kendımı bee.. ne macerası arıycam.. evet agzımdan nasıl cıktı bıle bılmıyorum..

ama eşime soruldugunda gayet ciddi bir şekilde durdu ve elbette dedi.. hosuma gıtmıstı.. bırde nıkahtan hemen sonra evlilik duası adı altında elveda gecmısıme elveda ailelerımıze bız artık bır butunuz,tekiz biz herseyız dıye bır konusma yapmıstı.. salonda cıt cıkmamıs.. herkes aglamaktan bir hal olustu.. guzel bır gundu..

espritüel damat kelime oyunu yapmış cnm.. hayırlısıyla evet yerine "hayır" ve "lısıyla"yı bölmüş, araya da bikaç saniye boşluk koyunca gelinin ödü kopmuş :)yerimseniben

Tamam canim simdi anladim :dance: hihoyyyt

birbirimizin ayağına basacaz diye nikah memurunun ne dediğini bile anlamadık:roflol:

benim babam nikah memuru
resmi nikah kıyılırken evet hayırdan başka kullanılan her kelime geçersizdir
tamam kabul ediyorum elbette vb kelimelerle nikah gerçekleşemez
nikah memurunun 3 kez sorma yetkisi var
digerleri nasıl olmuş anlamadım

bizimkisi düğünden önce olduğu için öyle gelinlik falan yoktu üzerimde,
nikah memuru sorduğunda,
ben çok romantik bi cümle ile,
gücümün yettiği,ömrümün bittiği ana kadar,
eveeeeeeettttt dedim:asigim:
memur çok sert bi memurmuş,ve hiç gülmezmiş,
ama bana öyle bir gülümsedikii,
eşime dönüp ee damat bey böyle bir cümlenin altında kalmazsın inşallahh dedi,
eşimdeee aynı cümleyi söyleyerek eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt diye bağardı:asigim:

bizimkisi düğünden önce olduğu için öyle gelinlik falan yoktu üzerimde,
nikah memuru sorduğunda,
ben çok romantik bi cümle ile,
gücümün yettiği,ömrümün bittiği ana kadar,
eveeeeeeettttt dedim:asigim:
memur çok sert bi memurmuş,ve hiç gülmezmiş,
ama bana öyle bir gülümsedikii,
eşime dönüp ee damat bey böyle bir cümlenin altında kalmazsın inşallahh dedi,
eşimdeee aynı cümleyi söyleyerek eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt diye bağardı:asigim:

aaa çok hoş olmuş :asigim:

Bizde de ben o kadar gergindim kiii kasıldım kaldım onca davetlinin karşısında.Evet dedim sadece,canımeşimse "son nefesime kadar evet" dedi .Ama ben yine heyecandan olsa gerek olayın tam farkına varamadım...

bızım nıkahımızda dugunden once oldu..
beraberlıgımızın basladıgı ılk gun evlenmek ıstedık 08.01:asigim:
tabıı gelınlık felan yoktu uzerımde ..
ole matrak bır nıkah degıldı :sm_confused:ama evet demeden once baya bır dusunmustum herkez ole kalakalmıstı..kaydirigubbakcemile3
ıstem dısı oldu aslında karsımda annem gozyası dokerken ona odaklanmısım farkında olmadan..:çok üzgünüm:
nıkah memuruda benım evlendıkten somra aldıgım soyısmını tasıyordu..
sankı esımın babası bızı evlendırmıs gıbı..delikafadulden
nıkah defterınde kı soyısımlerın hepsı aynı..:delphin:

benim nikahımı babacım kıydı vapurda-tatlicadiarzu-
gülmekten kıyamıyor adam nikahı
neyse nikah kıylıdı
babam şimdi bi oyun oynıycaz bakalım ne kadar alıştınız evli olmaya dedi
adın soyadın dedi eşime eşimde ..... ....... tamam dedi babam bana sordu bende ..... .... dedim delikafadulden ee şimdi olmdumu dedi babacım kızlık soyadımı söylemişim yani hepimiz koptuk

ben de kuzenimin nikahı kıyılmadan önceki nikahlara girmiştim.
bir tanesinde nikah memuru damada ben bu nikahı kıyamam çünkü duyduğuma göre siz hanımefendiye henüz evlenme bile teklif etmemişsiniz demişti gülerek.damat kıza evlenme teklif ettikten sonra nikah kıyılmıştı :)

yine bir sonraki nikahta gelin bana evlenme teklifi etmedi henüz demişti ve damat teklif etmişti yine..
ben de ne çok insan evlenme teklifi olmadan evlenme yoluna giriyor diye şaşırmıştım açıkcası....

bir de şaka yollu da olsa hayır fln dememek lazımmış, nikah memuru kıymıyormuş nikahı diye duymuştum.

benim abimin nikahı komik olmuştu. Nikahtan bi gün evvel çok heyecanlıydı sürekli prova yapıyorduk karıştırmasın diye. Bak dedim heyecan yapma önce Gökçeye (gelinimiz) sorucak soruları sende aynılarını cevaplarsın.Neyse nikah başladı memur önce geline sordu adınız soyadınız kısmını sıra şaşkın damada geldi gelinin en son sorusu doğum yeriniz olduğundan sanırım abime damat bey adınız soyadınız dediğinde abimin cevabı İstanbul oldu. Bütün salon gülünce onun da heyecanı geçti. Eğlenceli bi nikahtı.

Back
X