Tam tamna 20 gnlk burnum

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
resimlerimi kaldırdım isteyen arkadaşlık isteği yollayıp profilimden bakabilirler

Son düzenleme:
koydum canım mesajını okuyuncaa...benım eskı burnum çok yamuk olduu için ben yana çok takığım canım sadece biraz nefes sorunum var o ne zaman geçer bilmiorm:uhm:

Son düzenleme:
cnm benim 1 ay oluyor ama bende hala nefes alamiyorm. senin burnun cok sis de gorunmuyor birde otursa iyice cok guzel olacak eminim

butterflycım nefes alamaman normal. benim 4 aya girdi hala arada tıkanmalar oluyor. zamanla azalır seninkide.
miss_angela canım burnun oturmaya başlamış,gayet düzgün görünüyor ama şiş tabi şuan,zamanla daha iyi olacak,gülegüle kullan

Çok güzel bir burun olmuş oldukça doğal ama hala şişlikler var özellikle burun ucunda onlar da indikten sonra daha kibar bir burun olacak eminim canım benim de bugün 6. günüm bende de şişlikler mevcut çok olmasada bence şişlik burna yapay bir görüntü katıyor.Eskiye bakılıca yeni burnun muhteşem duruyor.ıyi ki estetik cerrahlar var Güle güle kullan darısı diğer estetik düşünenlerin başına...

benim bu hafta iyice arttı canım. annemle carpısmıstık burnum cok acımıstı. acaba burnuma zarar mı geldi ki?

şiddetli bi çarpışma olmadıysa bişey olmaz. Benim geçenlerde minik bi çocuk eliyle burnuma çarptı inan 2 gün sızısı geçmedi,şuan dokular hassas olduğundan çok acır en ufak bişeyde ama hafif şeyler zarar vermezmiş.Sen yinede kontrolünde doktoruna danış bence

evet bence normal benim burnumun ucuda cok sisdi halada sis 6 ay muder lazim bence kaygilanmana gerek yok gule gule kullan

inşallah canım sizinle konuşmak çok iyi geliyo bana...atıyorum bütün derdimi sıkıntımı:)

cnm bncede 20gunluk ama cok küsel duruoo.. bn şeyi mrk ettimm hani diolaryaa amelıayttan sora sıwılceler falan cıkıoo senın yusundede bıas varr siwilcee amelıyattan soramı olduu yoksaa varmıydı zaten?

yok yok canım benım vardı zten ameliyatla ilgisi yok..iz var biraz benım yanaklarımdaaaa

burunlarımız çok benziyor çok doğal ve güzel olmuş cnm yerimseniben

canım benim burnun çok güzel oluyor
birde daha 20 günlükken böleyse 1 ay sonra süper olur burnuşun :)

ay pinokyocum inşallah canım...tweetty canım senın burnun kadar mgüzel olsa daha ne isterim kıız inşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…