Tam tamna 20 gnlk burnum

arkadaşım burnun çok güzel olmuş güle güle kullan:) sedans arkadaşım tam sormak istediğim soruyu sormuş sivilce olayı ben de farkettim internetten de baktığım bazı resimlerde ameliyattan sonraki hallerinde sivilcelenmiş oluordu yüzleri..gerçekten ameliyatla ilgisi var mı? eğer varsa çok üzülürüm(((

Hayır canım hiç ilgisi yok.Sadece şöyle bir durum var.Alçı yüzünde çok büyük bir alanı kaplıyor ve 20 güne yakın çıkmıyor.o 20 gün boyunca doğal olarak yüzünün temizliğini yapamıyorsun.Bu yüzden alçıyı ilk açtıkları an yüzün berbat görünüyor.Kirli, lekeli v.b.Bir süre sonra düzeliyor.Ama cildin çok yağlıysa bu kadar zaman yüz yıkanmadığı temizlenmediği zaman biraz sivilcelenme olabilir .Ama bir süre sonra o da düzelir.Yani geçici bir durum:)):1hug:

cnım ya yüzünü temizleyemıyosun evet bi süre ama..benım onla alakası yok..bnm zten yanaklarımfa sivilce izlerim var onlar görünüo resmlerde ameliyatta artı olarak çıkmadıı:)
için rahat olsn hayatım mucksvereliniortak

tatlım resimlerine baktım güzel olmuş burnun seni daha da güzelleştirmiş fıstık olmuşsun ilk zamanlar üzülüyodun galiba kafana taktığın şeyler vardı bak şimdi sorunlar bitti mutlu ol artık kafana bişey takma öptüm

evettt gördüm fotoları
çok doğal olmuş henüz çok taze eminim aylar geçtikçe dahada güzel olucak tabiki güzelleşirken seni bazen tedirgin edecek :)
tam sevdiğim gibi çok kavisli değil
ucuda orantılı duruyor,ama önden ayrıntılı çekim yok zaten olsada şuanki orantı günden güne değişir
sonuç olarak nefes sorununda bitince yüzüne giden güzel bir burnun olmuş sağlıcakla güzel günlerde kullan inşşallah.....

ekleme talebi yolluyorum tatlım kabul edermisin resimlerine bakmak ve ameliyatınla ilgili sorular sormak istiyorum :) bu ay sonu ameliyatım var :S

Ben Tugrul Maral ile aynı hastanede çalışan ırfan Aydın'a ameliyat olacagım. Bilgisi olan var mı?

Açık ameliyat yapacagım diye ısrar ediyor. 1 hafta 10 gün sonra kesinlikle şişliğin kalmayacak diyor.. ne diyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…