hahahhahha güzel yorum beğendim:))
yani bende farklı bişey idda etmiyorum hemen hemen aynı fikirdeyiz ancak ben bunun sorun olup olmayacağına emin olamaıyorum yani bizim durum ciddi. ciddi derken düğün tarihini konuşuyoruz ailelerle. 10 güne askere gidiyo falan. beni istemiyosa bu durum evliliğimizde büyük sorunlara yol açacağı için şimdiden bu durumu kurcalıyorum. böyle bişey yaşayan var mı falan???
Genelde tersini duydugunuzdan garip gelmis olabilir ama sizi istememesiyle ilgisi yok bence. Oyle olsaydi hic dokunmazdi. Ne zamandir berabersiniz? Her ne kadar karsilikli olarak birbirinizi cok sevseniz de erkek arkadasiniz hala bir ayrilma ihtimalini goruyor ve bu gayet normal,anladigim kadariyla aranizda evlilige yonelik ciddi bir adim henuz atilmamis. Benm bir arkadasim da benzer bir durum yasamisti ve onda erkek arkadasi henuz aralarindaki duygusal yakinligin yeterince guclu olmadigiydi,cinselligi bundan once yasarlarsa duygularinin degiseceginden korkuyordu..sizde boyle bir durum yok gibi gorunuor ama yine de paylasmak istedim. Bence akisina birakin,ustelemeyin inanin dogru zaman gelince yasadiginizda iyi ki beklemisiz diyeceksiniz.
Yaşınızda küçük sanki ?
Erkek arkadaşını bir konuda takdir ettim
Sanada şap öneriyorum tatlım
Etraf camdan atlasa atlayacağız yakında
hahahahha şaplık bi durumum yok henüz ancak öneriniz için teşekkür ederim. etrafı eleştirirken geleceği düşünürseniz daha hayırlı olur sonuçta kimseyi kınamamak lazım hepimizin nesli devam edicek inşallah
23 küçükse küçüktür:)
Hem bir derdim var bölümüne konu açıyorsunuz
Hemde olumlu olumsuz her yoruma gülüyorsunuz da
15-16 sanmıştım, benden 2 yaş küçükmüşsünüz sadece
Ama 23 yaşında olmanızda bu aceleci olmanızın bi açıklaması değil tabi, herşey yerinde ve zamanında güzel şahsi fikrim..
ya öyle birşeyde demiyorumda ne biliyim yani çevremde arkadaşlarım falan evli gibi yaşıyolar. üniversiteden beri birlikteyiz. o ortamı bilirisiniz çok normaldir böyle şeyler. ben kesinlikle ilişkimizin o konumda olmasını istemiyorum. ya zaten ben istediğimde tamam dese ben vazgeçicem yani bi nevi onu yokluyorum.
ben evliliğimize özel birşeyler kalmasını istiyorum. yani ilk defa o zaman birlikte olmayı istiyorum herşey normmal olsun istiyorum.
ama bir yandanda onun bunun için sabırsızlanmasını istiyorum benden daha çok istemesini istiyorum anlıyomusunuz
Bence erkek arkadaşın haklı tatlım lütfen evlenmeden önce böyle birşey yaşama herkesin kaldırabileceği birşey değil, genç kızların bunu yaşayıp sonra üzülmesine dayanamıyorum
evet bencede öyle bu tutumu hoşuma gidiyor ancak beni istememe ihtimali aklımdan geçmiyor değil bunu anlatmak istedim yani bunu yaşayan var mı tecrübesi olan var mı öğrenmek istedim
evet bencede öyle bu tutumu hoşuma gidiyor ancak beni istememe ihtimali aklımdan geçmiyor değil bunu anlatmak istedim yani bunu yaşayan var mı tecrübesi olan var mı öğrenmek istedim
Saatlerce sevismenin tadini cikar tatlim.
Evli bir cok kadin, bende dahil, bunu yasayamiyorlar bile :))
erkek arkadaşın seni istemese inan devam etmezdi , sadece ileriye saklıyordur bazı şeyleri. ve seni sevdiği için kırılmanı üzülmeni istemiyor bence. Her yorumu anlayışla karşılaman çok hoş derdi olan insan olumsuz eleştirilere olumsuz cevap verek diye de bir şart olmadığını düşünüyorum
tatlım bak ben kendi durumumu anlattım 9 sene çıktık 17 yaşında tanıştık yani insanın aklının şeyinde olduğu yaşlarda, 4.5 aylık evliyim ve eşimde isteksizlik falan yok, olsaydı çıkarken bunu anlardım, sende aklı başında cin gibi kızsın hepimize cedir cedir laf yetiştiriyosun serin olmaya devam et bu günlerin tadını çıkar, asıl tantana düğün yaklaştıkça çıkacak, nişan alışverişi kına gecesi kaynana görümce derken aklına cinsellik gelmicek bile
bence bu seni istememesinden değil sana olan saygısındandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?