tam tersi olması gerekmiyor muydu?

tatlım seni istemese evlenmeyi düşünür mü, bak kadınlar aman kırılmasın üzülmesin beni seviyo diye evlenirde erkekler gene o kadar ince fikirli olmaz keyiflerine düşkündürler emin ol, seni istemese zaten hiç yakınlaşmaz, anlarsın yani seni öpüşünden dokunuşundan

Erkek arkadaşını bir konuda takdir ettim
Sanada şap öneriyorum tatlım
Etraf camdan atlasa atlayacağız yakında

çok teşekkür ederim. nişanlıyız ancak düğün tarihimize 1 yıldan uzun süre var

Erkek arkadaşını bir konuda takdir ettim
Sanada şap öneriyorum tatlım
Etraf camdan atlasa atlayacağız yakında

hahahahha şaplık bi durumum yok henüz ancak öneriniz için teşekkür ederim. etrafı eleştirirken geleceği düşünürseniz daha hayırlı olur sonuçta kimseyi kınamamak lazım hepimizin nesli devam edicek inşallah

Kimseyi kınadığım yok canım
Etrafta normal diye herşey yapılması bana göre değil
Değer yoksa marjinallik gerekli sanırım

23 küçükse küçüktür:)

Hem bir derdim var bölümüne konu açıyorsunuz
Hemde olumlu olumsuz her yoruma gülüyorsunuz da
15-16 sanmıştım, benden 2 yaş küçükmüşsünüz sadece

Ama 23 yaşında olmanızda bu aceleci olmanızın bi açıklaması değil tabi, herşey yerinde ve zamanında güzel şahsi fikrim..

ben insanlarım düşüncelerine saygı gösteriyorum herkes kendisine göre bir dünyada yaşıyo ve farklı kültürler farklı bireylerden açtığım konuya bakış açıları hoşuma gidiyo durum bu serinim yani

o ortamları ben de gördüm ama hiç de anlattığınız kadar basit ve normal(!) değildi hiçbir şey.

bahsettiğiniz kadar bir şeyler yaşandıktan sonra geriye kalan 'o şey' çok da özel değil artık,başınıza geldiğinde anlarsınız.

ve adam istemiyorsa istemiyordur,nasıl bayan istememe hakkını kullanabiliyorsa bu da onun kararıdır,saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok.

arkadaşalr bazılarınız acımasızca eleştiriyorsunuz farkındamısınız? ben zaten istemediğimi belirtiyorum yani hadi dese ben geri durucam. ancak öyle olmayadabilirdi. yani bu benim tercihim bu herkesin kendi tercihi lütfen biraz bunu düşünerek konuşun. yani ben edepsiz hayasız biri değilim hepimizin eşi dostu kardeşi çoluğu çocuğu var daha dikkatli olmaınızı öneririm. çünkü benim daha önce kınadaığım küçük gördüğüm ne varsa hepsi başıma geldi. bunun yanlış olduğunu çok acı tecrübelerle öğrendim.

Bence erkek arkadaşın haklı tatlım lütfen evlenmeden önce böyle birşey yaşama herkesin kaldırabileceği birşey değil, genç kızların bunu yaşayıp sonra üzülmesine dayanamıyorum

Bence erkek arkadaşın haklı tatlım lütfen evlenmeden önce böyle birşey yaşama herkesin kaldırabileceği birşey değil, genç kızların bunu yaşayıp sonra üzülmesine dayanamıyorum

evet bencede öyle bu tutumu hoşuma gidiyor ancak beni istememe ihtimali aklımdan geçmiyor değil bunu anlatmak istedim yani bunu yaşayan var mı tecrübesi olan var mı öğrenmek istedim

Saatlerce sevismenin tadini cikar tatlim.
Evli bir cok kadin, bende dahil, bunu yasayamiyorlar bile :))

erkek arkadaşın seni istemese inan devam etmezdi , sadece ileriye saklıyordur bazı şeyleri. ve seni sevdiği için kırılmanı üzülmeni istemiyor bence. Her yorumu anlayışla karşılaman çok hoş derdi olan insan olumsuz eleştirilere olumsuz cevap verek diye de bir şart olmadığını düşünüyorum

evet bencede öyle bu tutumu hoşuma gidiyor ancak beni istememe ihtimali aklımdan geçmiyor değil bunu anlatmak istedim yani bunu yaşayan var mı tecrübesi olan var mı öğrenmek istedim

tatlım bak ben kendi durumumu anlattım 9 sene çıktık 17 yaşında tanıştık yani insanın aklının şeyinde olduğu yaşlarda, 4.5 aylık evliyim ve eşimde isteksizlik falan yok, olsaydı çıkarken bunu anlardım, sende aklı başında cin gibi kızsın hepimize cedir cedir laf yetiştiriyosun serin olmaya devam et bu günlerin tadını çıkar, asıl tantana düğün yaklaştıkça çıkacak, nişan alışverişi kına gecesi kaynana görümce derken aklına cinsellik gelmicek bile

bence bu seni istememesinden değil sana olan saygısındandır.

Saatlerce sevismenin tadini cikar tatlim.
Evli bir cok kadin, bende dahil, bunu yasayamiyorlar bile :))

bence bu seni istememesinden değil sana olan saygısındandır.

kızlar ne demek istediğimi anlayanlardansınız hepinize teşekkür ederim ciddi anlamda içim rahatladı :*****

Sevgilinizi çok taktir ettim. Seni çok seviyor ve üzülmeni istemiyor,sana saygılı.Eğer isteksiz olsa sizinle sevişmezdi zaten.İleride nelerin bizi beklediğini bilemeyiz sevgilinizde bunun farkında ve ileride pişman olmanızı,üzülmenizi istemiyor.

Tersi bir durum olmuş olsaydı şikayet ederdin...

Ama yine şikayet ediyorsun...

Böyle bir erkek bulduğuna şükret, sesini çıkartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…