tam tersi olması gerekmiyor muydu?

Anlamadım niye böyle bir yorum yaptınız yani ne anlama geliyo

Guzın ablanın hıkayesınden kaynaklı sanırım Paylasayım dedım

Gazete kosesındekı yazısı :

Sevgili Güzin Abla ben 17 yaşında bir genç kızım internette kendime yeni bir arkadaş edindim.Onu çok seviyorum.

Oda beni seviyormuş .Bana seni ailemle tanıştıracam dedi.Buna çok sevindim beni evlerine davet etti.Ailesi ile tanıştırmak için.Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu.Bana birazdan gelirler dedi.Onları beklerken birer kola içelim dedi.Bende olur dedim.Odasına geçtik,kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı.Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne?

GÜZİN ABLANIN CEVABI:

-Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmuş...

Hayır gerekmiyor.Çünkü aşk sadece cinsellik üzerine kurulu değildir.Saygı,sadakat,paylaşılan üzüntüler,sevinçler büyütür sevgiyi.Bunlar olmadıktan sonra o olsa ne olur ? Yaşayan çoğu insanı da görüyoruz ayrıca.Arkasındaki duramayacakları işler yapıp sonra da topluma suç atıyorlar.Ateşle oynuyorsun,BENCE her şeyin zamanı var ve şu an doğru zaman değil.

Diyorum ya o illa ki bir gün olacak,beni istemese neden yanımda olsun ki?

Nedense erkek arkadaşınız sizinle birleşme harici her şeyi yaşayıp da sadece birleşmeyi 'pişmanlık' gibi görmesi sizin tabiri caizse üzerine kalmamanızı istediği içindir ve bir gün sizi bırakıp giderse duyacağı vicdan azabıdır...
Sizi sevdiğinden değil merak etmeyin...

Ne yalan söyleyeyim ben de böyle düşünüyorum. Madem birşeyler yaşıyorsunuz,
bunun bir adım ilerisi ile şu an yaşadığınız arasında bir fark yok. Ayrılık gerektirecek
bir durum olursa bağlı kalmamak, vicdan azabı duymamak adına yapıyordur ki bunun
adı 'iyi düşünce' değil 'acıma'dır bana göre.

erkek arkadasın ,şu kırmızılı cümleyi kendisi için uyarlamıs .

o cümlenın açılımı ise söyledır ; "olurda ileride ayrılmak istersem ,

üzerime kalma gönül rahatlıgıyla cekıp gıdeyım" demek istemiş .

sizi cok dusunen o yuzeysel yakınlıgada gırısmezdı emın olun .

Kesinlikle katılıyorum seninle ömürlük düşünse idi yüseysel birlikte olmazdı yada senin istediğin gibi tam bir beraberlik olurdu. Ama arkadaşın seninle anı yaşamak istiyor sanırım.

Ne güzel ince düşünüyo çocuk işte. Ne var bunda. Hemen istese buraya gelip yine konu açardın " erkek arkadaşım birlikte olmak istiyo henüz hazır değilim ama çok ısrar ediyor " vs. diye..

Bazen kadın milletini de anlamıyorum yani.

Bulmuşda bunamak oluyo biraz.

Adamlar da kadınları anlamamakta haklı :)

İstese,üstelese,kullanmak istiyor,saygı göstermiyor olacak.
Geri dursa,kafasında ayrılık var,o yüzden ileri gitmiyor denecek.

Bence erkek arkadaşın sorumluluk sahibi,kendine göre bir prensibi var.
Herşeyin zamanında olması gerektiğini düşünüyor.

Erkek arkadaşın, buradakilerinde dediği gibi ya seninle gelecek düşünmüyor ilerde başına kalmandan korkuyor ya da herşeyi yaşayıp son noktada geri çekilmeyi namus sayan bir insan.
İki türlü de fazla tehlikeli.

İlginç bir ilişki…ama ilginç olan sensin aslında…
Anlattıkların da çok ilginç..
Öylesi bir ortam yaratabiliyorsunuz. Son noktaya gelince adam duruyor ve sana iyilik ettiğini zannediyor. Farzet ki evlenmediniz bu durumda ileride evleneceğin insanın haklarını gasp etmiş oluyor mu? Sadece son hareket mi olayı masum ve namuslu kılan? Bu ayrı bir tartışma konusu olmakla birlikte ülkemizde namus simgesi olan son noktada durmayı başarabildiği için de senden bir adım önde. Yani karşındaki kız devam etmek istiyor ama o duruyor. Bu konuda şanslısın yoksa çoktan istediğine ulaşmıştın.

Ben nedense erkek arkadaşınızı ''çoğunluk'' gibi takdir edemedim.

Yani;

Sizinle evlilik öncesi cinsel paylaşımlarda bulunmamak istemesi ve bunun özel olduğunu düşünerek sonraya saklaması ayrı birşey ;

Herşeyi yaşayıp , son noktada frene basarak , böyle bir sorumluluk almaktan kaçması başka birşey...

İyi biri mi bilemem ama işini bildiği kesin

Son düzenleme:
bence sana gerçekten değer veriyor..

yoksa sen istemesen de,o yapar yapacağını sana sormaz bile.. saatlerce birşeyler yaşıyoruz demişsin çünkü..

Ama belki çok hassassın, ilerde kendi kafanda sorun yapacağını biliyor, belki gerçekten herşeyin zamanı geldiğinde olmasını istiyor vs vs..

Ama seni arzulamadığını düşünmüyorum..

Sadece mantığıyla hareket ediyor sevgilin..Anlık hisleriyle hareket etmiyor o kadar..Seni düşünüyor sadece..

Son düzenleme:
ah keske bütün erkekler böyle ince düsünceli olsaydi...

benim de aklıma geldi..yani adamın, aman ayrılırsam üstüme kalmasın mantığında olduğu..

ama arkadaşın anlattığına göre yorum yapıyorz ve arkadaş beni gerçekten seviyor aşık diyor..
Yani ne derece doğru bilemeyiz ama bize verilen bilgiler böyle..

eğer gerçekten sevdiğini değer verdiğini varsayarsak o zaman, gerçekten bizimkızın psikolojisini düşündğü ortaya çıkıyor..

Yoksa normal şartlarda kullanmak istese anında olur,baksana saatlerce yaşıyoruz diyor, ve bizim kız yelteniyor ilerisi için ama adam ..engelliyor..

Saatlerce sevişmekle, son bir adımı atmak arasında ben hiç bir fark göremiyorum. Cinsellik sadece kızlık zarının bozulması değildir bence, devamlı o raddeye gelip orada durmak istemesi bana garip geldi.

Sizin ilkiniz olacağı için, durup düşünmesi, acaba pişman olur musun demesi bence çok güzel, çok düşünceli.

ama bunca zamandır hep bu kafadaysa da, bu sorumluluğu almak istemiyordur. Kendine bunu alabilecek kadar güvenmiyor diye düşündüm ben.

Yorum yapanların çoğunluğu kadar iyimser olamayacağım ben. seninle de aynı yaştayız, sonradan pişman olabilecek veya ayrılırsanız kendini yerden yere atabilecek bir yaşta veya yapıda da değilsin anladığım kadarıyla. İnsanın sevdiği insanla bir şeyler yaşamasından güzel bir duygu da olamaz.

Ben erkek arkadaşının korkak davrandığını düşünüyorum.

Son düzenleme:

eger karsı taraf ; cinsellik paylasımında hıc bulunmayıp bu tur seylerı

sadece evlılıge saklayan bır bey olsa idi ben de sızın gıbı dusunurdum .

sorumluluk sahıbı bır bey derdım .ama adam herseyı yasayıp son anda

kendını frenleyıp "ılerısı ıcın senı dusunuyorum "edebıyatı yapıyorsa

o adamın kesınlıkle ıyı nıyetlı oldugunu dusunmem acıkcası ben .

gercekten kızı dusunuyor olsa ıdı hıc bır yakınlıkta bulunup kendını tatmın

edecek kadar yakınlasmazdı .

Bir konuda hassasiyet varsa o tam teşekküllü vardır ; hem hassasım , seni düşünüyorum hemde yüzeyselim mantığını anlamaz benim kafam

O kadar seviyor ve hassas ise;herşeyi bekletir.
Yok o kadar seviyor ve hassas değilse de;herşeyi yaşar.

Bence garantici bir erkek profili bu , konu sahibine farklı bakış açıları da getirmek gerek

dogru diyorsunuz ben olaya bu taraftan bakmamistim :44:

ama ona bakarsanda bu zamanda kim kime kalmis ki kiz erkege kalsin?? herkes zaten istedigini yapiyor bu zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…