Anlamadım niye böyle bir yorum yaptınız yani ne anlama geliyo
arkadaşlar hepinize merhabalar
benim söyliyeceklerim kimine saçma gelebilir ama durum bu. düzenli ve güzel bir ilişkim var bana göre rüya gibi herşey ona göre çok çok daha güzel olduğuna eminim çünkü onun bana çok daha fazla aşık olduğunu düşünüyorum. neyse konu bu değil.
ben sevgilimi cinsel anlamda istiyorum. o da istiyo. yani tam anlamıyla olmasada heycanlı ve güzel şeyler yaşıyoruz. ben bir kaç kez onunla gerçek bir birliktelik yaşamak istediğimi söyledim. ama o bunu yapamayacağını eğer yaparsa benim üzülebileceğimi, en ufak bir kavgamızda aklıma bunun geleceğini, belkide kendimi mecbur hissedip isteksiz bir evlilik yapabileceğimi söyledi. yani şunu demek istiyor: 'olurda bir gün bana olan sevgin aşkın biterse ve benden ayrılmak istersen sırf bu yüzden kendini durdurup, benimle mecburiyetten evlenmeni istemiyorum'
bu söyledikleri çok hoş şeyler aslında. ama onun bu kadar dirençli olup benim teslim olmam kafamı karıştırıyor. tam tersi olmalıydı gibi geliyo. acaba bende mi tuhaflık bilemedim?
ya yaşadıklarımız öyle yüzeysel şeylerde değil yani saatlerce sevişebiliyoruz ama ben ne zaman yeltensem 'yapma nolur dayanamıyorum zaten' diyo.
acaba beni yeterince istemiyomu? yani etkilenmiyomu yeterince? yardım edin lütfen
sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyo bilmiyorum ama bizde 9 sene çıktık eşimle ve birlikte olmadık, hiçbi zamanda beni istemiyomu diye düşünmedim napsaydı yani üstümemi atlasaydı, istemiyosa niye zorluyosun ki
Nedense erkek arkadaşınız sizinle birleşme harici her şeyi yaşayıp da sadece birleşmeyi 'pişmanlık' gibi görmesi sizin tabiri caizse üzerine kalmamanızı istediği içindir ve bir gün sizi bırakıp giderse duyacağı vicdan azabıdır...
Sizi sevdiğinden değil merak etmeyin...
arkadaşlar hepinize merhabalar
benim söyliyeceklerim kimine saçma gelebilir ama durum bu. düzenli ve güzel bir ilişkim var bana göre rüya gibi herşey ona göre çok çok daha güzel olduğuna eminim çünkü onun bana çok daha fazla aşık olduğunu düşünüyorum. neyse konu bu değil.
ben sevgilimi cinsel anlamda istiyorum. o da istiyo. yani tam anlamıyla olmasada heycanlı ve güzel şeyler yaşıyoruz. ben bir kaç kez onunla gerçek bir birliktelik yaşamak istediğimi söyledim. ama o bunu yapamayacağını eğer yaparsa benim üzülebileceğimi, en ufak bir kavgamızda aklıma bunun geleceğini, belkide kendimi mecbur hissedip isteksiz bir evlilik yapabileceğimi söyledi. yani şunu demek istiyor: 'olurda bir gün bana olan sevgin aşkın biterse ve benden ayrılmak istersen sırf bu yüzden kendini durdurup, benimle mecburiyetten evlenmeni istemiyorum'
bu söyledikleri çok hoş şeyler aslında. ama onun bu kadar dirençli olup benim teslim olmam kafamı karıştırıyor. tam tersi olmalıydı gibi geliyo. acaba bende mi tuhaflık bilemedim?
ya yaşadıklarımız öyle yüzeysel şeylerde değil yani saatlerce sevişebiliyoruz ama ben ne zaman yeltensem 'yapma nolur dayanamıyorum zaten' diyo.
acaba beni yeterince istemiyomu? yani etkilenmiyomu yeterince? yardım edin lütfen
erkek arkadasın ,şu kırmızılı cümleyi kendisi için uyarlamıs .
o cümlenın açılımı ise söyledır ; "olurda ileride ayrılmak istersem ,
üzerime kalma gönül rahatlıgıyla cekıp gıdeyım" demek istemiş .
sizi cok dusunen o yuzeysel yakınlıgada gırısmezdı emın olun .
Ben nedense erkek arkadaşınızı ''çoğunluk'' gibi takdir edemedim.
Yani;
Sizinle evlilik öncesi cinsel paylaşımlarda bulunmamak istemesi ve bunun özel olduğunu düşünerek sonraya saklaması ayrı birşey ;
Herşeyi yaşayıp , son noktada frene basarak , böyle bir sorumluluk almaktan kaçması başka birşey...
İyi biri mi bilemem ama işini bildiği kesin:34:
Adamlar da kadınları anlamamakta haklı :)
İstese,üstelese,kullanmak istiyor,saygı göstermiyor olacak.
Geri dursa,kafasında ayrılık var,o yüzden ileri gitmiyor denecek.
Bence erkek arkadaşın sorumluluk sahibi,kendine göre bir prensibi var.
Herşeyin zamanında olması gerektiğini düşünüyor.
benim de aklıma geldi..yani adamın, aman ayrılırsam üstüme kalmasınmantığında olduğu..
ama arkadaşın anlattığına göre yorum yapıyorz ve arkadaş beni gerçekten seviyor aşık diyor..
Yani ne derece doğru bilemeyiz ama bize verilen bilgiler böyle..
eğer gerçekten sevdiğini değer verdiğini varsayarsak o zaman, gerçekten bizimkızın psikolojisini düşündğü ortaya çıkıyor..
Yoksa normal şartlarda kullanmak istese anında olur,baksana saatlerce yaşıyoruz diyor, ve bizim kız yelteniyor ilerisi için ama adam ..engelliyor..
Bir konuda hassasiyet varsa o tam teşekküllü vardır ; hem hassasım , seni düşünüyorum hemde yüzeyselim mantığını anlamaz benim kafam
O kadar seviyor ve hassas ise;herşeyi bekletir.
Yok o kadar seviyor ve hassas değilse de;herşeyi yaşar.
Bence garantici bir erkek profili bu , konu sahibine farklı bakış açıları da getirmek gerek
Bir konuda hassasiyet varsa o tam teşekküllü vardır ; hem hassasım , seni düşünüyorum hemde yüzeyselim mantığını anlamaz benim kafam
O kadar seviyor ve hassas ise;herşeyi bekletir.
Yok o kadar seviyor ve hassas değilse de;herşeyi yaşar.
Bence garantici bir erkek profili bu , konu sahibine farklı bakış açıları da getirmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?