Tam unutuyorum derken..

Gurur kırıklığı izi ve hayal kırıklığı hiçbir zaman geçmez ne yazıkki...

gözlerim dolu dolu okuyorum şu anda konunu. çünkü ben de 3,5 yıllık ilişkimi geçen hafta noktaladım. ihanet değildi belki ama bu yaptığı hareket bana sevgimize ihanetti. yani sonuçta yine ihanet... seni çok iyi anlıyorum. o evi kaldırıp atarken, çamaşır sularına boğarken, aslında kendi ruhunu, onun yaptığı pisliği, onun sende bıraktığı pis izleri temizlemeye çalışıyordun. ayrılık acısı dengesiz bir ruh durumu. bir anda ona karşı çok öfkeli, kendine karşı çok güçlüyken birdenbire dibe çökebiliyor insan. ama bu işin en temel noktası kabullenmek ki onu ben başaramadım, bunu başardığımız anda bu iş bitecek. beynen ve en önemlisi kalben, onların bize büyük yanlışlıklar yaptıklarını bu işin olurunun artık olamayacağını kabullenmek... bilmiyorum başarır mıyım, başarabilir miyim, ama deniyorum çabalıyorum. kendine bu adam beni aldattı diye kabullendir sürekli telkin ver. kalbimiz kabullenmek zorunda....

Kabul etmesek nolacak ki hersey ayni hic bisey degismiyor ve ne yazik ki yasatanlar yasayanlari hep once unutuyor

Hersey hatirlatiyo bi sure sonra her baktiginda ona ait bisey goruyosun. İnsanin kafasi dolu olmadikca unutamiyor

Allah sizi bir avazda kurtarsin oncelikle :) KK ailesi olarak teyzelige adim atiyoruz :) her zaman guzel yorumlarinizla suslediniz sorunlarimi cok tesekkur ederim. En kisa surede atlatirim insallah :)

Allah sizi bir avazda kurtarsin oncelikle :) KK ailesi olarak teyzelige adim atiyoruz :) her zaman guzel yorumlarinizla suslediniz sorunlarimi cok tesekkur ederim. En kisa surede atlatirim insallah :)
Ah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Atlatacaksin tabi. Malesef her optugumuz kurbağa prens olmuyor. Benim prens beni aldatan adiden sonra karşıma çıktı.

Öyle biriyle karsilasirsin öyle güzel şeyler yaşarsın ki bugunleri hiç hatirlamazsin inşallah

ihanet yaşayan biri olarak söylemek isterim ki, o iz öyle kolay kolay silinseydi ortada acı çeken bunca insan olmazdı

kimin de yeni bir aşk siliyo, kimin de zaman siliyo. Ben zamanı kullanıyorum daha acılı olsada en etkilisi bence :)

Sen de bu ikisinden birini kullanarak sileceksin yavaş yavaş.

Yeni bir aska cesaret edemem sanirim kolay kolay..

Sagol ablacim sen de sagol guzel dileklerin icin sen hamilesin bol bol dua et benim icin bende sana edicem

Şu senide bu kızlar gibi yapacaktım diyip video atan çocuk değil miydi senin ki arkadaşım ?

Allah aşkına ya iyi misin ? 5 aylık ilişki nedir ki millet neler yaşıyor..Atlatamadığın tek şey ihanet..Ama şöyle düşün:Bu ihanet bana ınsanlara bu kadar da guvenmemem gerektıgını ögrettı ,sagolsun x benı aldatarak bunu gösterdı..Yanı herseyın bı sebebı var yasadıgımız..İstemesek de yasayacagız..Önemlı olan ders almak sakın üzülme..Allah sana onu erkenden gercek yuzunu göstermıs buna sevınmelısın..Ben hamıleyken aldatılmıstım hem de 6 aylıktı bebegım..Düşünsene en azından o durumda degıldın yolun basındaydın..Sertab yolun basından sarkısını defalarca dınle o vıdeo yerıne..

Evet haklisiniz. Sizin ki cok daha zor. İhanetin her turlusu igrenc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…