"Tamam Anne!"

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşinizi uykudan uyandırmaya çalışırken seslendiğinizde hiç böyle dediği oluyor mu?Yoksa eşim gizli bir anakuzusuda benim mi haberim yok:))Bir değil üç değil beş değil:)

Ana kuzusu olduğuna dair başka işaretler de varsa öyledir.
Tam tersi de düşünebiliriz,uykudan uyandırılmak hoşuna mı gidiyor,öyleyse kuzu,sevmiyorsa anneyle özdeşleştirmiş ve kuzu değil :KK53:

Ana kuzusu olduğuna dair başka işaretler de varsa öyledir.
Tam tersi de düşünebiliriz,uykudan uyandırılmak hoşuna mı gidiyor,öyleyse kuzu,sevmiyorsa anneyle özdeşleştirmiş ve kuzu değil :KK53:
Başka belirti yok ve uyandırılmayı hiç sevmez :))

Senin eşin anakuzusuysa örtte beni öleyim morsever:KK70: Annem beni 30 sene gördü,artık görmese de olur demiyormuydu bu adam o_O
Senin ağır baskın altında söylediyse o başka tabii...
Annem değil ailem. ben baskı yapmadım ki o zamanlar nişanlıydık ailenle vakit geçir dediğimde demişti.

Benim esimin uykusuda cok agirdir abartisiz bi 15dk onu uyandirmak icin ugrasirim bana uykusunda soyledigi sozlerin haddi hesabi yok. Kaporta gitti bakimda. Arabadan bahsediyor bi ara motor almistik size yemin ederim her gun motor kapinin onundemi bi bak derdi ama uykusunda. Tamam anneeeee kalkacam. Kalkmiyom lan babam gelsin farketmez! Daha neler neler suan degistimi yok degismez en basitinden su cok kotu askim kahvalti hazirliyim mi hihi bak uyaniksin demi hihi cevap verseneeeee ya kahvalti hazirla iste uyanacam! Sonra gidrim kahvaltiyi hazirlarim uyandirmaya gelirim 5 dk sonra gel der 5 dk gidr gelirim 15dk der. Yani canim benim haline sukret

Benim esimin uykusuda cok agirdir abartisiz bi 15dk onu uyandirmak icin ugrasirim bana uykusunda soyledigi sozlerin haddi hesabi yok. Kaporta gitti bakimda. Arabadan bahsediyor bi ara motor almistik size yemin ederim her gun motor kapinin onundemi bi bak derdi ama uykusunda. Tamam anneeeee kalkacam. Kalkmiyom lan babam gelsin farketmez! Daha neler neler suan degistimi yok degismez en basitinden su cok kotu askim kahvalti hazirliyim mi hihi bak uyaniksin demi hihi cevap verseneeeee ya kahvalti hazirla iste uyanacam! Sonra gidrim kahvaltiyi hazirlarim uyandirmaya gelirim 5 dk sonra gel der 5 dk gidr gelirim 15dk der. Yani canim benim haline sukret
Sayıklama hali eşimdede var ama bu derece değil ben sinirleniyorum biryerde kalk artık deyince kalkıyor :))

Allah başka dert vermesin :confused:

Valla bunu eşim hiç yapmadı, ama ben eşime çok yapmıştım bir dönem... :oops: hatırlamıyorum tabii:KK15:

Back
X