Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

Kızlar her aynaya baktığımda aynı üzüntüyü yaşıyorum anladım ki bu alışmayla falan geçecek bi durum değil.6. Aya akadar ifademde değişme olmazsa yani şu önden görüntümde burnum yüzüme yayılmış gibi geniş duruyor bu da bakışlarımı çok değiştirdi bu durum değişmezse emre beye ameliyat olucam..

nilşahcım sende lütfen yani sakın ameliyat olcam falan deme bir şey yok burnunda sakın yani bir şey önden de gayet hoş benimki önden bana domuzcuk gibi geliyor şahsen şiş yayılmış böyle ama yine sabret cnm:6:

kızlar aynı sorun bendede var gerçi daha 1 ay bile olmadı ama moralimi bozuyo burnumun ucu top gibi yayılmış hele sabahları sert ve şiş masajla gün içinde düzeliyo gibi ama :( sevindrici durum benim bakışlarım düzeldi güllüşümde düzeldi artık eskisi gbi bakabliyrm gülebiliyrm sabretmek lazım diyolar sanırım öle sabır şart:)

Merhaba Arkadaslar,

Simdiye kadar hep hangi doktoru secsem, nasil bir burun guzel olur diye ziyaret ederdim KK'nu. Sonunda ameliyatimi oldum 10. gunumdeyim, cok sukur her sey iyi gecti ama simdi sizin paylastiginiz kaygilari paylasiyorum. Ifadem cok bos geliyor ve ben de gozlerimin cok ayrik durdugunu dusunuyorum. Benim cok buyuk bir sorunum yoktu, biraz sag tarafta nefes problemi vardi, kemer kisminda yukari dogru degil ama iki yanda kucuk kemik cikintilari vardi (kucuklukte dusme sonucu olmus). Burnumun ucunu seviyordum zaten sadece o kemik cikintilari olmasin isyiyordum. Doktoruma sadece bozuklugu duzelmesini soyledim zaten, ucunu hic ellemedi, kapali teknik kullandi. Morluklar agri vs. cok fazla olmadi.Nefes problemim eskisinden daha iyi ve her gun daha iyiye gidiyor. Hatta eskiye gore cok daha iyi koku aliyorum. Sislik hala oldukca fazla. Ama benim asil problemim burnumun cok genis gozukmesi. Ucu hala sis onu anliyorum ama kemikli kismi neden oyle genis duruyor anlamiyorum. Burun ucu sisler inince eskisi gibi olacak, zaten cok ayni sekilde duruyor sadece sis. Ama ya kemik? Kemik daha inermi? Yani nasil anlatsam aynaya bakinca yandan cok iyi ama onden sanki suratimin ortasina tava ile vurmuslar ve burnum duzlesmis gibi. Yada aslanlarin burnu gibi diyim. orjinalinde onden bakinca ince yapili bir burnum vardi, simdi nasil bukadar kalin ve genis duruyor anlamis degilim. Buda haliyle ifadeyi etkiliyor. Yarin randevum var doktoruma ameliyat masasinda nasil gozuktugunu ve bu genislik azalirmi soracagim. Insallah azalir. Duyduguma gore ameliyat masasinda yani ameliyat bittikten ama sisme henuz baslamamisken ortaya cikan goruntu final goruntuye cok yakinmis.

Bu arada buna benzer problemler yasayip sonunda iyiye yada kotuye degisim yasayanlar yazarsa cok mutlu olurum. Yani iki kasin arasindan baslayan genis burun goruntusu zamanla daraliyormu???
Ifade konusunda kesinlikledegisiyor buna katiliyorum. Ama birde su acidan dusundum. Burnumu yaptirmadan once burnumun butun hatasini kusurunu biliyordum ve onlarla 20 yildir (kendimi bildim bileli)yasiyordum. Biliyordum ki burnumun hatasi iki yandaki kemik cikintilari. Ama ya kusurum ameliyat sonrasi gibi genis bir burun yapisi olsaydi. O zaman bu yasima kadar ifadesiz bir yuzum mu olacakti. Hayir, o zamanda o kusura alisip bakis acimi ona gore degistirip ifademe anlam katacaktim. Bence su an yeni bir yuz ve bunu tanimanin alismanin boslugu ifadedeki bosluk. Bunu derken gene hatalara cozum aricam elbetteki , doktorumla gerekli konusmalari yapacagim ama oteki yandan ifademe yeniden kavusacagimi umuyorum ve karamsar olmak istemiyorum!!!!

dOĞRUYU KENDİN BULMUŞSUN ARKDAŞIM. BENDE 5. GÜNÜMDEYİM BURNUM ALÇILI ŞU ANDA. BENDE DAHA AÇILMADAN VAR O EVHAMLAR. DAHA YAPTIRMADAN BİLE ÇOK TEPKİ ALDIM. BİLMİYORUM O ŞİŞ HALİNE NASIL ALIŞACAĞIM...

dOĞRUYU KENDİN BULMUŞSUN ARKDAŞIM. BENDE 5. GÜNÜMDEYİM BURNUM ALÇILI ŞU ANDA. BENDE DAHA AÇILMADAN VAR O EVHAMLAR. DAHA YAPTIRMADAN BİLE ÇOK TEPKİ ALDIM. BİLMİYORUM O ŞİŞ HALİNE NASIL ALIŞACAĞIM...

öncelikle geçmiş olsun. bende ameliyatımın 6. günündeyim burnum hala alçılı çarşamba günü nasipse kurtulcam alçılardan :) bişi öğrenmek istiyorum şişliğin ve morlukların ne derecede şuan? benimle yakın tarihte ameliyat olduğunu okuyunca sormak istedim :34:

Kızlar ameliyat olalı 6 gün oldu ama ifadem benimde değişik..yani üst dudağımı kullanamıyorum üst dişlerim gülerken görünmüyor.Botokslu gibisin diyolar bana.Böyle sorunlar yaşayan war mı ? ne zaman sürede geçer ?

Bir de...Burun we dudak mesafem bana uzun geldi ama doktorum bana biraz düşücektir burun onu hesaplayarak öle yapıyoruz dedi sizce doğru mudur ?

lütfen yardım
:82:

kızlarrr o görüntü zamanla gecicek 3 aya kadar o ablak ifade devam edio kimisinde daha erken gecio. tek derdiniz suan bos bos bakan gözler olsun yeni ameliyatlı bi burunda nasıl bi yüz ifadesi bekliosunuz ki:) yazanların hepsi asagı yukarı 1 2 aylık ameliyatlı insanlar oyuzden korkmıyın hiçççç geccek hepsi göz kaş neyse o kalıcak. eger burun düzgünse sükredin halinize ben ikinci ameliyatımı oldum 1 bucuk ay oldu normal halime hasret kaldım gözlerim bos bos bakıomus oymus buymus hiç umrumda diil yeterki burun güzel olsun cnk biliorum geri kalanı gecicek. okuduğum msgları yazanların hepsi sanslı burna kusur bulan kötü oldu dien görmedim. ya bi ameliyat gecirip kemerli düşük eski burnunuzdan beter bi burun cıksaydı ortaya cok şişim gzlerim sası gibi vs bunlar umrunuzda bile olmazdı emin olun. iki kas arası uzaklık kapanıo şişlikte inio ablak ifadede gecio... tek derdiniz bu olsun cnk ben bu forumda 5. revizyonunu olan insan biliorum 2. 3. 4. allah bunlardan korusun şişlik mişlik hikaye

kızlarrr o görüntü zamanla gecicek 3 aya kadar o ablak ifade devam edio kimisinde daha erken gecio. tek derdiniz suan bos bos bakan gözler olsun yeni ameliyatlı bi burunda nasıl bi yüz ifadesi bekliosunuz ki:) yazanların hepsi asagı yukarı 1 2 aylık ameliyatlı insanlar oyuzden korkmıyın hiçççç geccek hepsi göz kaş neyse o kalıcak. eger burun düzgünse sükredin halinize ben ikinci ameliyatımı oldum 1 bucuk ay oldu normal halime hasret kaldım gözlerim bos bos bakıomus oymus buymus hiç umrumda diil yeterki burun güzel olsun cnk biliorum geri kalanı gecicek. okuduğum msgları yazanların hepsi sanslı burna kusur bulan kötü oldu dien görmedim. ya bi ameliyat gecirip kemerli düşük eski burnunuzdan beter bi burun cıksaydı ortaya cok şişim gzlerim sası gibi vs bunlar umrunuzda bile olmazdı emin olun. iki kas arası uzaklık kapanıo şişlikte inio ablak ifadede gecio... tek derdiniz bu olsun cnk ben bu forumda 5. revizyonunu olan insan biliorum 2. 3. 4. allah bunlardan korusun şişlik mişlik hikaye

Cok haklisin laika, tek burun guzel olsun, sislikler inince hersey eski haline döner. Ben yanlis hatirlamiyorsam sen ilk ameliyatini ufuk beye olmustun demi?

Neden memnun kalmadin? ve 2inciyi kime yaptirdin?

Umarim istedigin gibi olur bu sefer, cok gecmis olsun canim.
resimlerini sabirsizlikla bekliycem :)

:)
gülümsetti bu yazın beni..
emin ol şuan ameliyatın ilk yan etkisi bu mesela nefes alamıycaksın bi süre 2 ay gibi :) aynaya baktığında aptal aptal bakıyomuş gibi hissedeceksin gözlerin yanakların burnunun şişliği seni hoş göstermeyecek bir süre ama 2. aydan sonra bak o burun külkedisi gibi hizmetçiden prensese dönüştürecek seni bende ilk aylarda patates gibi bir burunla dolaştım ama şuan gayet nazik ve narin bir burnum var ve hala şişi inmedi inip iyice oturunca yüzüme nasıl olacağım bilemiyorummmmmmmmmm :)
hiç üzülme bulgura giderken pirinçten olmadın meraklanma sadece sabır.. 2-3 ay sabır..

evet cnm ikinciyide aynı doktora oldum . 2. ameliyatm ilkinden kolay gecti ameliyat olduğumu bile anlamadım resmen cok az şiştim cok az morardm falan ama yinede kısa sürede 2 ameliyat yasamak yeterince agır . ben ikinciyi oldum pskolojim alt üst oldu düşün 3 ü 4 ü 5 i olanlar var kadınlar klübünde. keske benimde tek derdim şişlerim olsaydı:)))) komik gelio bana oyuzden. benm burnum okadar istemediğim gibi bi hal aldıkı şişleri kaşımın arasında uzaklığı bile görmedi gözüm.... ki ztn neticede eski haline dönüo zamanla.

evet cnm ikinciyide aynı doktora oldum . 2. ameliyatm ilkinden kolay gecti ameliyat olduğumu bile anlamadım resmen cok az şiştim cok az morardm falan ama yinede kısa sürede 2 ameliyat yasamak yeterince agır . ben ikinciyi oldum pskolojim alt üst oldu düşün 3 ü 4 ü 5 i olanlar var kadınlar klübünde. keske benimde tek derdim şişlerim olsaydı:)))) komik gelio bana oyuzden. benm burnum okadar istemediğim gibi bi hal aldıkı şişleri kaşımın arasında uzaklığı bile görmedi gözüm.... ki ztn neticede eski haline dönüo zamanla.

Canim yeniden cok gecmis olsun...

gercekten insanin piskolojisi bozulur tabi... revizyon daha zor gelir aci okadar olmasada...

bende korkuyorum cok, pisman olmaktan korkuyorum.

umarim bu kez memnun olursun, gercekten herkes iciin bunu diliyorum!

Laika canim cok gecmis olsun simdi okudum 2. ameliyatini oldugunu insallah bundan sonra mutlu olursun canim istedigin gibi burnusun olur. Tekrar gecmis olsun :71:

Kesinlikle 2 ay sabredilmesi gerekiyor sanirim bu herkeste böyle olmus. Bende üzülüyordum o ablak görüntüme üst dudaklarim gülerken konusurken kimildamiyordu. Ikinci aydan itibaren hizla düzelmeye baslicak insallah. Bana suan 4 ay oldu ve güldügümde üst dislerim eskisi gibi görünüyor gözlerimdeki ifade eskisi gibi cok sükür :nazar: bunlarla moralinizi bozmayin zamana birakin hergün aynada sislikleri ifadeyi kontrol etmeyin birgün bakmissiniz hepsi gecmis gitmis :66:

moonshine76, secbegen cokk tesekkür ederim ilk seferde cok güzel burna kavusan insanlarda var tabi bu olmak istiyenleri korkutmasın ama cok ustune düşünce bi aksilik cıkıo ya . kardeşim oldu onun 3 . ayı benim yasadıklarımı yasamadı ilk ameliyatta muhtesem bi burna kavustu . herkesin istediği gibi olsun insallahh sonucta bi beklentiyle girilio ameliyata, adı ameliyat kolay zor farketmio yatıosun o bıcak altına değmediğini görmek cok üzücü oluo. herkesin tek seferde hallolsun istediğindende güzel olsun ins. oyuzden küçük seylere takılmaması lazım minimetrik hatalar vs bunlar olur . büyük hatalar olmasın yeterki

moonshine76, secbegen cokk tesekkür ederim ilk seferde cok güzel burna kavusan insanlarda var tabi bu olmak istiyenleri korkutmasın ama cok ustune düşünce bi aksilik cıkıo ya . kardeşim oldu onun 3 . ayı benim yasadıklarımı yasamadı ilk ameliyatta muhtesem bi burna kavustu . herkesin istediği gibi olsun insallahh sonucta bi beklentiyle girilio ameliyata, adı ameliyat kolay zor farketmio yatıosun o bıcak altına değmediğini görmek cok üzücü oluo. herkesin tek seferde hallolsun istediğindende güzel olsun ins. oyuzden küçük seylere takılmaması lazım minimetrik hatalar vs bunlar olur . büyük hatalar olmasın yeterki

Canim haklisin, kardesininin memnun olmasina sevindim. Odami Ufuk beye oldu?
Aslinda bu is tabii drun becerisine bagli ama bir okadarda sansa bagli. Yani iki arkadasim ayni dra ameliyat oldu, birininki mukkemel, digerininki revizyon gerektiriyo..
Neyse icini ferah tut umarim bu sefer cok memnun olursun!

Canim haklisin, kardesininin memnun olmasina sevindim. Odami Ufuk beye oldu?
Aslinda bu is tabii drun becerisine bagli ama bir okadarda sansa bagli. Yani iki arkadasim ayni dra ameliyat oldu, birininki mukkemel, digerininki revizyon gerektiriyo..
Neyse icini ferah tut umarim bu sefer cok memnun olursun!

cnm kardesim tahir gürlere oldu prof mükemmel bi cerrah oda tavsiye ederim

Kızlar benim netim bugün yarın kapanacak.kapanmadan mutlaka yazmak istedim.ameliyatımın üzerinden tam üç ay geçti ve şu an burnumu çook beğeniyorum.ablak ifadeden eser kalmadı.gözlerim eskisi gibi güzel.kesinlikle bu bir alışma değil eski ve yeni resimlerime bakınca o ifadenin şişliklerden kaynaklandığı aşikar.ben çok çabuk evhamlandım çünkü ablam benden 2 gün önce ameliyat olmuştu revizyon.onun alçısı alındığında dahi ablak bi ifade olmayınca bende burnun bana gitmediğini hep öyle kalacağımı düşünmüştüm.ama şükürler olsun şimdi çok güzelyandan önden.her açıdan çok beğeniyorum.demekki her insanın şişmesi morarması ve bunların geçme süresi aynı olmuyor.ben tam 3 ay olduğunda düzeldim valla.burun kenarlarındaki şişlikler geçti gitti.yazdıklarım için özür dilerim şimdiden.çok erken yazmışım.bende bilemezdim yaww:)

arkadaşlar bende doktora şöyle olsa dedım,sız bıze bırakın dedı,çunku senın ıstedıgını yapsam yuzune yakısmaz dedı..cunku alın ve cene oranı varmış o aşılınca olmuyormş o oranı bana aynada elıyle gosterdı ancak bu olur dedı..bende hıc karışmadım ne resım cızdırdım ne bılgısayarda yaptırdım ne model gosterdım,sadece bıraz kalkık olabılırmı dedım..
bence çok fazla bısey beklememek gerekıyor doktorlarada bırakmalı,çunku her burun herkese gıtmıyor.
onemlı olan burunun yuze uyması yoksa çok ufak yada guzel olması değil..
sonra herkes kedıye benzıyor,sankı unluler bırbrıne benzıyor bı sure sonra :59:

Back
X