Merhaba Arkadaslar,
Simdiye kadar hep hangi doktoru secsem, nasil bir burun guzel olur diye ziyaret ederdim KK'nu. Sonunda ameliyatimi oldum 10. gunumdeyim, cok sukur her sey iyi gecti ama simdi sizin paylastiginiz kaygilari paylasiyorum. Ifadem cok bos geliyor ve ben de gozlerimin cok ayrik durdugunu dusunuyorum. Benim cok buyuk bir sorunum yoktu, biraz sag tarafta nefes problemi vardi, kemer kisminda yukari dogru degil ama iki yanda kucuk kemik cikintilari vardi (kucuklukte dusme sonucu olmus). Burnumun ucunu seviyordum zaten sadece o kemik cikintilari olmasin isyiyordum. Doktoruma sadece bozuklugu duzelmesini soyledim zaten, ucunu hic ellemedi, kapali teknik kullandi. Morluklar agri vs. cok fazla olmadi.Nefes problemim eskisinden daha iyi ve her gun daha iyiye gidiyor. Hatta eskiye gore cok daha iyi koku aliyorum. Sislik hala oldukca fazla. Ama benim asil problemim burnumun cok genis gozukmesi. Ucu hala sis onu anliyorum ama kemikli kismi neden oyle genis duruyor anlamiyorum. Burun ucu sisler inince eskisi gibi olacak, zaten cok ayni sekilde duruyor sadece sis. Ama ya kemik? Kemik daha inermi? Yani nasil anlatsam aynaya bakinca yandan cok iyi ama onden sanki suratimin ortasina tava ile vurmuslar ve burnum duzlesmis gibi. Yada aslanlarin burnu gibi diyim. orjinalinde onden bakinca ince yapili bir burnum vardi, simdi nasil bukadar kalin ve genis duruyor anlamis degilim. Buda haliyle ifadeyi etkiliyor. Yarin randevum var doktoruma ameliyat masasinda nasil gozuktugunu ve bu genislik azalirmi soracagim. Insallah azalir. Duyduguma gore ameliyat masasinda yani ameliyat bittikten ama sisme henuz baslamamisken ortaya cikan goruntu final goruntuye cok yakinmis.
Bu arada buna benzer problemler yasayip sonunda iyiye yada kotuye degisim yasayanlar yazarsa cok mutlu olurum. Yani iki kasin arasindan baslayan genis burun goruntusu zamanla daraliyormu???
Ifade konusunda kesinlikledegisiyor buna katiliyorum. Ama birde su acidan dusundum. Burnumu yaptirmadan once burnumun butun hatasini kusurunu biliyordum ve onlarla 20 yildir (kendimi bildim bileli)yasiyordum. Biliyordum ki burnumun hatasi iki yandaki kemik cikintilari. Ama ya kusurum ameliyat sonrasi gibi genis bir burun yapisi olsaydi. O zaman bu yasima kadar ifadesiz bir yuzum mu olacakti. Hayir, o zamanda o kusura alisip bakis acimi ona gore degistirip ifademe anlam katacaktim. Bence su an yeni bir yuz ve bunu tanimanin alismanin boslugu ifadedeki bosluk. Bunu derken gene hatalara cozum aricam elbetteki , doktorumla gerekli konusmalari yapacagim ama oteki yandan ifademe yeniden kavusacagimi umuyorum ve karamsar olmak istemiyorum!!!!