Tamam haksızım ama...

abla anladığım kadarıyla anne şuan size ve sizi korumaya çalışıyor çünkü gerçekten siz çok iyi olsanız bile karşıdaki kötü olduktan sonra sizi kimse kurtaramaz,öyle bir zamandayız ki yolda yürümeye dahil korkuyoruz.ablan biraz abartmış ama onada büyük bir yük verilmiş anne yok ve size annelik yapmaya çalışıyor onada hak vermen lazım diye düşünüyorum

Elbette ki hak veriyorum lakin annelik yüküm bu zamana kadar teyzemde ve anneannemdeydi

o yüzden üslup önemli dedim ya bu sorunu çözmelisiniz iki medeni insan olarak konuşma yolu ile

Bugün konuşmaya çalıştım, seninle konuşacak bi şeyim yok dedi, beni dinler misin çok vaktini almayacağım dedim hayır dedi sen bilirsin dedim evet ben bilirim dedi. Kendini über haklı konumuna sokuyor çıldırıyorum

Merhabalar ben bu sene tekrardan üniversite sınavına hazırlanıyorum, o kadar çok bunaldım ki, daha önceden tanıdığım çok değer verdiğim ondan da öte çok sevdiğim her anlamda sevdiğim birinin yanına gittim. Bulunduğum şehirden 2 buçuk saat uzaklıktaki. Öncesinde ablama söylemiştim ne poh işin var eski sevgiline mi dedi hayır başka arkadaşımı görmeye dedim. Günübirlik zaten. Neyse dün otogarda fotoğraf attım ardından hemen aradı ne haltlar yiyosun onun yanına gittin yalancı babama arayayım da hesap verirsin senin sözüne güvenmiyorum o çocuğun sözüne inanırımlar neler neler. Konuşmama bile fırsat vermedi.gitti elalemin çocuğuyla bizim kardeşlik meselemizi bağımızı basite indirgemiş oldu beni çekiştirerek.

O iki buçuk saatlik yol seneler sürdü araya nişanlısını soktum, ne halt edersen et yalancı işine gelince abla olur zaten gözüm görmesin seni neler neler söyledi. Tamam haksızım izin almam gerekirdi ama beni bu kadar yıpratmasına harcamasına gerek var mıydı, ne özürler diledim ama hakaret işittim. Her seferinde yaptığı şeyleri yüze vurup başkalarına anlatmaktan geri kalmadığı gibi nişanlısına ben onu özel derse dersaneye yolluyorum vs demiş özel ders paramı oldum olası kendin ödüyorum ablamın beş kuruş faydası olmadı on kuruşun hesabını yapan insan, ben onun ne ayıplarını kapattım nelerini gizledim üstelik o sekiz saatlik yola gitti her ne olursa olsun aramızdaki meseleleri kimse ile paylaşmadım.

Dün çok üzgündüm korkuyordum bugünse kızgın ve kırgınım. Aynı dersanedeyiz ben öğrenci o eğitim görevlisi bugün matematik öğretmeni hava nasıldı sakaryada güneşli miydi ama evde otobüste hep yağmurlu diye dalga geçti tüm öğretmenlerin yanında.
Bugün yanına gittim konuşabilir miyiz dedim hayır seninle konuşacak hiçbi şeyim yok dedi beni biraz dinler misin vaktini almayacağım dedim hayır dedi peki sen bilirsin dedim evet ben bilirim dedi.

Tamam haklısın bi yerde ama ben bu kadar yaygara kopartacak bi şey göremiyorum, canım çok sıkkın. Eski sevgilim beni aramış gece uyuduğum için konuşamadım. Yahu hayatımın köşesinde bile olmayan bi insanı karıştırmak nedir? Ben senden gizliyo olsam önce instagramdan engellerdim alenen fotoğraf atmazdım.
ablanla iyi geçinirsen sanıyorum elini üzerinden çekmez.
sahiplendiği için o kadar kızmış
seni umursamasa o kadar yaygara da koparmazdı.

affedecektir .
bi daha haber vermeden gitme bence o kadar uzun yola

Bugün konuşmaya çalıştım, seninle konuşacak bi şeyim yok dedi, beni dinler misin çok vaktini almayacağım dedim hayır dedi sen bilirsin dedim evet ben bilirim dedi. Kendini über haklı konumuna sokuyor çıldırıyorum
ablan kaç yaşında

ablanla iyi geçinirsen sanıyorum elini üzerinden çekmez.
sahiplendiği için o kadar kızmış
seni umursamasa o kadar yaygara da koparmazdı.

affedecektir .
bi daha haber vermeden gitme bence o kadar uzun yola

Davranışlarına ben de kırıldım benim de haklı sebeplerim var ama bu onun umrunda değil, üstelik söylemiştim önceden

Hepimizden rahat sen büyüdün diyip her fırsatta incitmeye çalışır
Klasik bir kıskanç abla vakası...
Allah kolaylık versin, eline koz vermemeye çalış. Kendini açıklamaya falan da çalışma artık çünkü anlamak istemeyene hiçbirşey anlatamazsın.
Sen en büyük hatayı doğarak yapmışsın zaten onun gözünde.
Bizim sülalede de var heryerde var

Klasik bir kıskanç abla vakası...
Allah kolaylık versin, eline koz vermemeye çalış. Kendini açıklamaya falan da çalışma artık çünkü anlamak istemeyene hiçbirşey anlatamazsın.
Sen en büyük hatayı doğarak yapmışsın zaten onun gözünde.
Bizim sülalede de var heryerde var

Çok teşekkür ederim, duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Aynen dediğiniz gibi. Bir de yetmezmiş gibi eski sevgilimin gözünde küçük düştüm ona ne söyleyeceğim bilmiyorum

Hepimizden rahat sen büyüdün diyip her fırsatta incitmeye çalışır
çok garip .
çok takmamaya çalış. sen özür için elinden geleni yapmışsın.
ileride senin kıymetini daha çok anlayacaktır . sen de onun. kız kardeş çok iyi gelir her zaman insana. şimdi gençlikte kavgalar olur . biz de yapardık. şimdi sarıldık birbirimize.

Çok teşekkür ederim, duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Aynen dediğiniz gibi. Bir de yetmezmiş gibi eski sevgilimin gözünde küçük düştüm ona ne söyleyeceğim bilmiyorum
Eski sevgiline de birşey açıklamak zorunda değilsin adı üstünde eski sevgili.
Ailevi bir durum oldu de kapa konuyu gitsin

suç senin ama haber vermeyerek değil haber vererek suç işlemişsin...
senin ablan olduğuna göre karakterini biliyor olman gerekirdi niye bu kadar pasif kaldın ki sen veremedin mi ağzının payını. Zaten günübirlik gidiyorsun ablan gideceğim dediğinde laf sokmuş ne diye fotoğraf atıyorsun zaten yapacağı belli suç burada başlıyor ikinci olarak neden ablanın nişanlısını araya katıyorsun, ki senin ablan eğitimci olmuş ama insan olamamış ki gitmiş bir dershane de anlatmış ne alaka niye seni küçük düşürüyor ablan bariz seni eziyor kendini ezdirme

senin ablan olduğuna göre karakterini biliyor olman gerekirdi niye bu kadar pasif kaldın ki sen veremedin mi ağzının payını. Zaten günübirlik gidiyorsun ablan gideceğim dediğinde laf sokmuş ne diye fotoğraf atıyorsun zaten yapacağı belli suç burada başlıyor ikinci olarak neden ablanın nişanlısını araya katıyorsun, ki senin ablan eğitimci olmuş ama insan olamamış ki gitmiş bir dershane de anlatmış ne alaka niye seni küçük düşürüyor ablan bariz seni eziyor kendini ezdirme

Kesinlikle, çok sever beni yermeyi zaten. Dün mantıklı düşünemiyordum babama hesap verirsin diyince napacağımı şaşırdım bi tek nişanlısını dinler diye, nitekim de öyle oldu. Ben böyle tepki vereceğini düşünmemiştim açıkçası neye uğradığımı şaşırdım

erkek kardeşim kız arkadaşıyla fotoğraf paylaştı akraba annemi aradı hayırlı olsun diye (çocuk 18 yaşında) ben kız kardeşim akrabalar hepimizi engelledi
kız kardeşim birşeye ihtiyacı olduğunda yardım ister ederim ama facebook da gönderilerde de bile kısıtlama yapılıyor ya hani beni akraba kısmına kayıt ettiği için akraba harici görüyor fotoğrafları

yani demem o ki engelleyin sosyal medyadan
engelle yapın kapak fotoğrafınızı dahil göremesin nişanlısını da engelleyin

terbiyesizlik resmen insan arkadaşını idare ediyor kocuman kızı günü birlik gezisinde burnundan getirmek nedir

Gözümü boyayıp yalandan sevgi gösterisi yapınca asıl karakterini unutturmuş yine içindeki canavarı çıkarttı açığa

Kesinlikle, çok sever beni yermeyi zaten. Dün mantıklı düşünemiyordum babama hesap verirsin diyince napacağımı şaşırdım bi tek nişanlısını dinler diye, nitekim de öyle oldu. Ben böyle tepki vereceğini düşünmemiştim açıkçası neye uğradığımı şaşırdım
bundan sonra paylaşma artık şimdi sayfaları okudum başın sağolsun güzelim ama onun yaptığına annelik denmez seni kötü kendini mükemmel göstermek denir oda bir çok şey yapmış sen saklamışsin yani yaptığı ayıp

Back
X