• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam mı ? Devam mı ?

kumsal-45

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
351
262
303
Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersi :KK43: görücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersi :KK43: görücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......

Oldukca sikici bir durum ozellikle cocugunuz icin. Ama kendinizden ziyade cocugunuz icin harekete gecmelisiniz. Parasiz olmaz Evet ama bu kadar da para kölesi gibi calismak Cok yanlis. Bence esiniz ile kesin bir tavirla konusun. Size zaten ayrilin diyemem ama evliliginizi de elalem ne der diyerek surdurmeyin kendiniz ve evladiniz icin pes etmeyin. Sevgi hemen biten birsey degil soguklugunuz esinizden dolayi olusmus. Esinizi alip karsiniza konusun eger isine bagliligi bu sekilde devam ederse bu evliligi devam ettiremeyeceginizi soyleyin. Ama kesinlikle kavga ederek kizarak konusmayin. Sizinde bir kadin oldugunuzu sevgiye ilgiye ihtiyaciniz oldugunu onunla yemek yiyip kahve icip beraber uyumak istediginizi soyleyin anlatin. Cocuk icin cok kotu bir durum. Bende oglunuz gibi buyuyen bir cocuktum. Babam hep yurt disinda calisirdi 15 gunde bir ayda bir bazen 6 ayda bir gorurdum. Babami Cok ozler gizli gizli aglar babam gelsin diye Dua ederdim. Ve annemle babam en sonunda bosandi. Umarim sizin hikayeniz kotu bitmez.

Konuşmak her şeyin ilacı. Bence durumunuzu arz edin. Evlilikten beklentinin bu olmadığını, çok yanlız hissettiğini, iş temposunu azaltmasının mümkün olup olmadığını, yüzünü bile göremediğin için ne denli içinin dolduğunu bu sorunu halledemezseniz de artık evliliğinizde sorunların baş göstereceğinden korktuğunuzu...

çok kararsızım.......

bunu yazmasam içimde kalır . hani olacaksan bir adamın 2. karısı olacaksın diyorlar ya ha tam bu adamlar için diyorlar . şimdi sen bu adamı terk etsen var ya hatasını anlar ama sana dönmez . Sonra alır ikinci eşi onunda etrafında pervane olur. Her halükarda olan sana olur

saygılar :KK14:

çok kararsızım.......
Millete göre hareket edersen üzülen sen olırsun ki durum ortada zaten.

Çocuğu ne ara yaptınız?
Şaka bir yana evliliğiniz ciddi sıkıntılı
Bir kere karı koca aynı sofrada oturup yemek yemeli
Ailecek kahvaltı yapılmalı akşam yemeği yenmeli anne baba çocuk yemek saatinde sofrada olmalı bir düzen olmalı
Hem aile ilişkisini güçlendirir hemde evde bir düzen bir disiplin olur
Eşiniz 25 günde bir ayda bir yıkanıyor demişsiniz
Bu nedir ? Kışın bile iki günde yıkanırım duramam yahu
İlişkiyede mi girmiyorsunuz ? Pis pis rahatsız olur insan
Dişlerini fırçalamıyormuş ağız kokusu hiç çekilmez
Oturup kahve bile içemiyorsunuz iki laf edemiyorsunuz 5 yıldır
Sadece çocuk yapmışsınız o kadar
Siz bir şey paylaşmıyorsunuz niye evlisiniz ki?
Ev arkadaşı Diyeceğim ev arkadaşı bile değilsiniz ev arkadaşları bir şeyler paylaşır
Ağır konuşmak istemedim yanlış anlayıp kırılmayın lütfen ama okurken üzüldüm size hiçbir kadın böyle bir evliliği hak etmiyor erkeğiniz siz mutlu edemiyor

Acilen aile danışmanına gidin lütfen yardım alın beraber vakit geçirmeli ailecek aktiviteler yapmalısınız
Kocanızda vakit ayırıversin evliliği kurtarmak için bir zahmet
Çünkü evlilik böyle olmaz

4 ay nişanlı kaldıktan sonra hemen evlenmişsin, tanımadan. Hadi evlendin sorumsuz bir adamdan neden cocuk yaptın... Sana sorumsuz olan cocuguna da sorumsuz olur.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar, defalarca konuştum, bana biraz zaman ver dedi, o zaman gelmiyor hiç. yetmedi mektup yazıp eline verdim okuyup güldü. İlişkimiz oğluma hamile kalasıya kadardı. Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım zaten. Dünyam kararmış durumda, ne yaptıysam olmadı. Gece eve gelsin istemiyorum, kokudan zaten yanına bile oturamıyorum ki yatayım. Evliliğim yıllardır kağıt üzerinde, adam TINN... hiçbirşey umru değil. Ailesi de yardımcı olmuyor, bi konuşsalar düzelirmiydi acaba. Ama benim daha fazla sabrım kalmadı...

Isteyen beş dakikada olsa alır duşunu,nasıl geziyo pis pis,yoğun olsa bile gönlünü pek alâ alacak zaman ve şeyler de yapabilir.üzgünüm düşüncesiz bir adamla evlisiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar, defalarca konuştum, bana biraz zaman ver dedi, o zaman gelmiyor hiç. yetmedi mektup yazıp eline verdim okuyup güldü. İlişkimiz oğluma hamile kalasıya kadardı. Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım zaten. Dünyam kararmış durumda, ne yaptıysam olmadı. Gece eve gelsin istemiyorum, kokudan zaten yanına bile oturamıyorum ki yatayım. Evliliğim yıllardır kağıt üzerinde, adam TINN... hiçbirşey umru değil. Ailesi de yardımcı olmuyor, bi konuşsalar düzelirmiydi acaba. Ama benim daha fazla sabrım kalmadı...
8saatlik düzenli bir işte de çalışsa mesela düzelecek mi ?sizinle ilgilenip surprizler yapip romantik bir adam mı olacak?hergün duşunu alıp stick sürüp parfümlenecek mi?

ayda bir banyo yapan adam ayh ne bileyim kokar ya nasıl aynı yatağa giriyosunuz? seviyo musunuz bu adamı? sveiyosanız bi konuşma yapın bi şans verin. düzeltsin kendini. yok sevmiyorum diyosanız çocuk için katlanmayın.

şunu da yeni gördüm. bacım sen eziyet çekmeye mi geldin dünyaya? ailen de arkandaymış. boşan geç gitsin ya. el kadar yabancı olmuş zaten adam sana.

Valla araba kaportac/boyada calisan bir tanidigimiz vardi ama adami ne zaman görsen iş haricinde manken gibiydi.millet meslegine inanmazdi oyle bakimli ve yakisikliydi.

Yani isiyle alakali degil canim kisilik meselesi ver cocugu kaynanaya bikacgün işyerinde sende takıl/çalış bi rahatsiz olsun.

Ailesine sikayet et bunedir yahu?

Kokuyormu dedin?
Off. Bide galiba restoran isletmesi dedin.
Kokan bi adamin restoraninin tika basa dolu olup orda yemek yemeleri, iyy

Back
X