• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam mı ? Devam mı ?

Şöyle gözlerimi kapatıp hayal ediyorum, hayatımdan çıktığını. İçim huzurla doluyor, o zaman ciğerlerimin oksijenle dolduğunu hissediyorum...
Sonuç ortada...
Doğru zaman'ı bekleyip konuşacağım.
Bu şekilde bir birlikteliğe daha fazla tahammülüm yok,
ALLAH evladımla sonumuzu
hayır etsin...
Teşekkür ederim...

Çocuğu ne ara yaptınız?
Şaka bir yana evliliğiniz ciddi sıkıntılı
Bir kere karı koca aynı sofrada oturup yemek yemeli
Ailecek kahvaltı yapılmalı akşam yemeği yenmeli anne baba çocuk yemek saatinde sofrada olmalı bir düzen olmalı
Hem aile ilişkisini güçlendirir hemde evde bir düzen bir disiplin olur
Eşiniz 25 günde bir ayda bir yıkanıyor demişsiniz
Bu nedir ? Kışın bile iki günde yıkanırım duramam yahu
İlişkiyede mi girmiyorsunuz ? Pis pis rahatsız olur insan
Dişlerini fırçalamıyormuş ağız kokusu hiç çekilmez
Oturup kahve bile içemiyorsunuz iki laf edemiyorsunuz 5 yıldır
Sadece çocuk yapmışsınız o kadar
Siz bir şey paylaşmıyorsunuz niye evlisiniz ki?
Ev arkadaşı Diyeceğim ev arkadaşı bile değilsiniz ev arkadaşları bir şeyler paylaşır
Ağır konuşmak istemedim yanlış anlayıp kırılmayın lütfen ama okurken üzüldüm size hiçbir kadın böyle bir evliliği hak etmiyor erkeğiniz siz mutlu edemiyor

Acilen aile danışmanına gidin lütfen yardım alın beraber vakit geçirmeli ailecek aktiviteler yapmalısınız
Kocanızda vakit ayırıversin evliliği kurtarmak için bir zahmet
Çünkü evlilik böyle olmaz

arkadasa katılıyorum

bir erkeğin tek bakımı temiz olması
bizim gibi saçtı makyajdı manikürü bilmemnesi nasıl yaparlardı şaşıyorum doğrusu
bizden adriana lima olmamızı beklerler
kendileri diş bile fırçalamazlar
öff iğrendim valla

Işe eleman alsın eviniz bir tık az lüks olsun yani daha az bireysel çalışsın

Ya da Çocuk küçük gündüz siz de gidin işe orada görüşün ne bileyim birer dürüm yiyin ayran gazoz açsın çekirdek çıtlayın

Hatta işi öğrenin siz bir ara çalışın o oğlunu alıp parka götürsün gezdirsin

Aile olarak bir arada zaman geçirin

Eşim şimdi işten geldi ve Bugün de yıkanmadı. 19 gün oldu. Kokudan nefes alamıyorum artık. Oksijen yok evde, ilgisizlik alakasızlık zaten aldı başını gitti. Birde bu koku. Ablasına boşanmak istediğimi söyledim. Olmaz öyle şey, buna müsaade edemem, konuşurum onunla kendini toplar dedi. Ama ben soğudum ki. İstediği kadar toplasın kendini. Kafada bitirdim ben, dayanamıyorum. Günlerim mide bulantısıyla geçiyor. Tek hayalim onsuz bir hayat...

Gerçekten yikanmiyor mu ya?
Soyluyor musunuz kokuyorsun diye?
Ben esime boşuna kiziyormusum az dus aliyorsun diye.
Acik acik söylerim ben, espriye vururum anlamazsa yapistiririm yani. Ne munasebet koku çekmek zorunda miyiz? Da benimki en fazla 3 gun durur dus almadan bu bile fazla bana.
19 gun diyorsunuz ya şoka girdim. Adam ölmüş farkinda degil resmen.

Gerçekten yikanmiyor mu ya?
Soyluyor musunuz kokuyorsun diye?
Ben esime boşuna kiziyormusum az dus aliyorsun diye.
Acik acik söylerim ben, espriye vururum anlamazsa yapistiririm yani. Ne munasebet koku çekmek zorunda miyiz? Da benimki en fazla 3 gun durur dus almadan bu bile fazla bana.
19 gun diyorsunuz ya şoka girdim. Adam ölmüş farkinda degil resmen.
Çok söyledim, kızdım, bağırdım, sinir krizlerine girdim tek yıkanmıyor diye, dur bakalım, yıkanırız ya, yarın der olmaz, öbür gün der yine olmaz,
Üşeniyor sanırım. 5 sene oldu çektim hadi yuvam bozulmasın, çocuk babasız kalmasın diye ama bardak taştı artık. Psikoloğa götür dedi arkadaşlar fakat tek sorun yıkanma değil ki, aşırı tv bağımlılığı var bana ilgi alaka yok, aşırı vurdumduymaz. Zaten gece geliyor eve. Hafta sonun yok, tatilin yok be adam aç gözünü karın elden gidiyor, farkında değil. Dışarıda herkese benim çok mutlu bir evliliğim var diyormuş. Ailem benim arkamdaydı, boşanmak istiyorum deyip iş ciddiye binince işler değişti. sık dişini otur dua et der oldular, Allah evladımla sağlığımızı bozmasın. Ben delirecek hale geldim kimse bunu görmüyor. kaçıp gidesim var :KK43: :KK43::KK43:

Çok söyledim, kızdım, bağırdım, sinir krizlerine girdim tek yıkanmıyor diye, dur bakalım, yıkanırız ya, yarın der olmaz, öbür gün der yine olmaz,
Üşeniyor sanırım. 5 sene oldu çektim hadi yuvam bozulmasın, çocuk babasız kalmasın diye ama bardak taştı artık. Psikoloğa götür dedi arkadaşlar fakat tek sorun yıkanma değil ki, aşırı tv bağımlılığı var bana ilgi alaka yok, aşırı vurdumduymaz. Zaten gece geliyor eve. Hafta sonun yok, tatilin yok be adam aç gözünü karın elden gidiyor, farkında değil. Dışarıda herkese benim çok mutlu bir evliliğim var diyormuş. Ailem benim arkamdaydı, boşanmak istiyorum deyip iş ciddiye binince işler değişti. sık dişini otur dua et der oldular, Allah evladımla sağlığımızı bozmasın. Ben delirecek hale geldim kimse bunu görmüyor. kaçıp gidesim var :KK43: :KK43::KK43:
Cok üzüldüm. Ve cok iyi anladim seni.
Yurutemeyeceksen direnme daha fazla.
Gecen her gun ömrümuzden eksiliyor malesef.
Bu şekilde hayat gecmiyorsa ailen de sokaga atacak degildir herhalde. Illaki destek olurlar.

Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersi :KK43: görücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......
Emin ol boşandıktan sonra daha fazla görecek cocuğunu...
Nefret ettiyseniz neden eziyet ediyorsunuz kendinize... ,
Kadın ilgi gördükçe yeşerir yuvasına sahip çıkar.
Ya karşınıza alın konuşun, ya da bir karar verin.
Dip not: Etrafa göre yaşamaktan vazgeçin artık. İlk önce kendiniz unutmayın...

Yatakta sevişmek için aklına geliyorsundur anca, ona vakti vardır eminimm kocanızın :sopa:

Acaba kocaniz sizle neden ilgilenmiyor?
Siz bakimlimisiniz yani ona gore?
Yeteri kadar cekicilik fln yapin degisik seyler giyinin hosuna giden .. daha ilgili olmasi icin sevdigi seyler nedir beraber yapin..

Bunlarin hepsini yapiyorsaniz ve yine tık yoksa ozaman bosverin.. hayatiniza bakin bir duzen kurun..kendinizi cocugunuzu mutlu edin.. bosaninca cocugunu istedigi zaman gorur zaten..

Eşim şimdi işten geldi ve Bugün de yıkanmadı. 19 gün oldu. Kokudan nefes alamıyorum artık. Oksijen yok evde, ilgisizlik alakasızlık zaten aldı başını gitti. Birde bu koku. Ablasına boşanmak istediğimi söyledim. Olmaz öyle şey, buna müsaade edemem, konuşurum onunla kendini toplar dedi. Ama ben soğudum ki. İstediği kadar toplasın kendini. Kafada bitirdim ben, dayanamıyorum. Günlerim mide bulantısıyla geçiyor. Tek hayalim onsuz bir hayat...
üff 19 gün mü.
çok feci ya.
etrafındakiler de duramıyordur kokudan.
ablası neye müsade etmiyormuş?
kardeşinin durumunu görmüyor mu senelerdir?
uyarsaydı şimdiye kadar?
sana yazık değil mi_
böyle evlilik olur mu?
her açıdan malesef olumsuz.
hiçbir iletişim paylaşım yok aranızda.
eşin gençliğinde de böylemiymiş?
böyle mi yetiştirildi acaba?
bir de o kadar çalışıp ta kazandığını napıyor o da bir soru işareti..

sunu anlamiyorum. bazen insanlar sevmedikleri ama cinsel cekim duyduklari bir insanla beraber olur ve toplum onu yargilar asagilar. nasil yaparsin sevmeden arada iliski olmadan diye. kusura bakmayin ama kocasini sevmeyen ve ondan sogumus kadinlarin yapmak zorunda oldugu sey cok daha kotu. ailelerin anlamadigi sey arada herhangi, ama fiziksel ama duygusal, bir cekim olmadan o yataga girmenin yabanci bir adamla yatmaktan farki yok psikolojik olarak. Adam eve ugramiyosa cocugunu zaten gormuyordur ki. bosanin bence gencliginize yazik etmeyin. ya da alin cocugunuzu ailenize durumu anlatin, benim ciddiyetimi anlasin kendisine ceki duzen versin istiyorum bu da is ciddiye binmeden olmayacak. bana destek olmaniz lazim deyin. ama dua et oturcu aileye bunu anlatmak zor tabii.

Back
X