Saçlarım, kalın telli, kuru, kırılmaya müsait, kıvırcık ve son zamanlarda dökülüyordu. Ayşenur Yazıcının sitesi var, organik kozmetik hakkında çok fikirler veriyor ve hatta marka ismi de yazıyor. Orda kefettim, onun tavsiyesi ile. Ama aylar önce görmüştüm. Artık deneyecek şampuan kalmadı gibi bir şeydi, çünkü benim için önemli olan gerçekten zararlı madde içermemesiydi. Yeni aklıma geldi, tekrar araştırdım. Hatta üretici firmaya telefon ettim, müdürü ile defalarca konuştum. Denemeye karar verdim. İki haftaya yakındır kullanıyorum. Saç dökülmem henüz tamamen azalmadı, belki de mevsimseldir. Ama ben saçlarımın güzelleştiğine şahit oldum.
Hayatta en korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır. Bu marka ile uzaktan yakından ilgim yok, ben sadece bir tüketiciyim. Belki aylar sonra bu şampuandan vaz da geçebilirim, bilemiyorum. Sadece fikir vermek için yazdım. Ben bu ürünlerin içinde zararlı bir madde olmadığına inandım. Zaten diğer şampuanlar gibi köpürmemesinden ve parfüm kokmamasından belli oluyor. İsterseniz siz de araştırın. Forever Young diye yazın google, sitesi çıkıyor.