ben ayni cendereye 4 yil dayandim sagligimdan oluyordum ama cok şükür kurtuldum ve simdi cocukluk askimla evliyim allah yardimcin olsun canim
kültürler uyusmazsa imkan yok anlasamazsin ayni yemegi bile yiyemezsiniz...
Belki bazi arkadaşlar bu durumu asabiliordur ama sen de benim gibi daraldim bunaldim dedigin ici cvp verdim umarim yürütmeyi basarabilirsin evlilik kolay degil ama bosanmak da hic kolay değil
inşallah herşey yoluna girer
Excada seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı dertten müzdaribim, o çaresizlik o kararsızlık benide yiyip bitirmekte günlerdir. Ben akdenizliyim eşim iç anadolulu buda beraberinde birçok kültürel fark getiriyor. Şöyleki eşim çok iyi bir insan ama o kadar muhafazakarki bazen dayanamıyorum. Saçıma, kıyafetime, makyajıma herşeye karışır ve dizimin 1 karış altında eteğe bile müsade etmez, problem çıkarır. Ben ise şimdiye kadar babamdan bile böyle bir baskı görmedim ve açıkçası çok bunalıyorum. Özünde çok iyi bir insan olmasına rağmen karakterlerimiz inanılmaz farklı. Denize bile girmemedim 3 yıldır, mümkün değilmiş ancak haşema tarzı bir kıyafetle girebilirmişim. Tamam ben bunu yapan insanlara saygı duyuyorum ama diyorum ya ben alışık değilim. ben ailemin olduğu şehirde yaşamak istiyorum ama onun için ekmek nerdeyse orda olmalıyız ki eşim aslında çok başarılı bir mühendis yani heryerde istese iş bulabilir.. ya aslında bu liste böyle uzayıp gider.. bazen diyorumki bende baştan yapmamalıydım; kararsızlığımda şu çocuğum yok ve acaba yoluma onsuz mu devam etmeliyim bir türlü emin olamıyorum. Allah yardımcımız olsun..
Ben tesettürlü bir bayanım.esimde sizin eşinizin tam tersi.bol pantolon giysem büne boyle Der,hasemyla denize gitcem diyorum one oyle diyorExcada seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı dertten müzdaribim, o çaresizlik o kararsızlık benide yiyip bitirmekte günlerdir. Ben akdenizliyim eşim iç anadolulu buda beraberinde birçok kültürel fark getiriyor. Şöyleki eşim çok iyi bir insan ama o kadar muhafazakarki bazen dayanamıyorum. Saçıma, kıyafetime, makyajıma herşeye karışır ve dizimin 1 karış altında eteğe bile müsade etmez, problem çıkarır. Ben ise şimdiye kadar babamdan bile böyle bir baskı görmedim ve açıkçası çok bunalıyorum. Özünde çok iyi bir insan olmasına rağmen karakterlerimiz inanılmaz farklı. Denize bile girmemedim 3 yıldır, mümkün değilmiş ancak haşema tarzı bir kıyafetle girebilirmişim. Tamam ben bunu yapan insanlara saygı duyuyorum ama diyorum ya ben alışık değilim. ben ailemin olduğu şehirde yaşamak istiyorum ama onun için ekmek nerdeyse orda olmalıyız ki eşim aslında çok başarılı bir mühendis yani heryerde istese iş bulabilir.. ya aslında bu liste böyle uzayıp gider.. bazen diyorumki bende baştan yapmamalıydım; kararsızlığımda şu çocuğum yok ve acaba yoluma onsuz mu devam etmeliyim bir türlü emin olamıyorum. Allah yardımcımız olsun..
Sizin durumunuzda tuhaf. Eşin seni biliyordu sende eşini. O halde neden bu kadar uç hareket ediliyor? Ortada buluşuverin olmaz mı?
Birde ailenin yaşadığı şehre gitmek istiyorsun. Eşin ise doğduğun yer değil doyduğun yer diyor yani haksızda sayılmaz. Hakkınızda hayırlısı...
Ben tesettürlü bir bayanım.esimde sizin eşinizin tam tersi.bol pantolon giysem büne boyle Der,hasemyla denize gitcem diyorum one oyle diyor( eşarbımı biraz uzun bağlasam hacca mi gidiyon Der ( ilahi adalet vardır burdada bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?