• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda herşey yoluna girmişken!!!

Allah Allah sobalıysa sobalı çocuğa bakmayı kabul ederken sana mı danıştı bi kere önce senden izin alacak böyle bir düşüncem var ne dersin diye kaldı ki düşünmesi bile çok saçma tavrın net olsun kabul etme pekmezide kendi yesin kafayı yemiş bu kaynana milleti iyice :47:

yok yok benimki kreşe gidiyor parası peşin verildi.benimkine bakamaz o yemek yapmaz ,temizlik bilmez.

oldu o zaman.çocuğu da alıp sana gelecek evi katıp karıştıracak tek yardımı dokunmayacak bir de..yok güzelim sen bu işe razı olma eğer tamam dersen hayatının en büyük hatasını yapmış olursun.

kaynana,görümce, çoluk çocuk yerleşirler evine benden söylemesi.

Kendi çocuklarını kaloriferli evde mi büyütmüş? Ben de sobalı evde büyüdüm.Ölmedim soğuktan.
Hey Ya Rabbim ya valla bu insanları anlamak zor.
Kesinlikle müsaade etme, onların derdi başka
Bana kalırsa kış çıkana kalar kalırlar izin verirsen.Aman diyeyim.

yok elmayra köyde kendi evi var da,sobalı ya bizde bakacak aklı sıra.

Sakın kabul etme, sakın. İyi valla millet yolunu bulmuş. Tabi ki kadın calısıyosa baksın cocuğuna ama kendi evinde. Olaya bak yaa. Oturduğum yerde sinirlendim :)

kayınvalidem sobalı evde ,bizimki kaloriferliymiş.getirecekleri varmış köyden pekmez vs. bla bla bla.
niye sobalı evde çocuk bakılmazmıymış..?

atsın kestaneleri sobasına koysun çayını da yanına.. kemiklerine kadar ısınsın hem ..

böyle bahane saçmalık olmaz..
bence onların gönlü yok sizin barışmanızda... belki de sizi gönderip o kaloriferli eve kendileri kurulmayı planlıyordur.:44::44:

niye sobalı evde çocuk bakılmazmıymış..?

atsın kestaneleri sobasına koysun çayını da yanına.. kemiklerine kadar ısınsın hem ..

böyle bahane saçmalık olmaz..
bence onların gönlü yok sizin barışmanızda... belki de sizi gönderip o kaloriferli eve kendileri kurulmayı planlıyordur.:44::44:

zaten bir çoğumuz sobalı evde büyüdük şükür ölmedik yaşıyoruz sanırısn ki bu kaynana ziyagil köşkünde büyümüş :27: bahaneye bak

Olaya bak yaaa... Bunlar bilmiyormu sizin tekrar denedinizi? Yuvanizi kurtarmaga ugrastiginizi? Kabul etmeyin, ne münasebet, baksin kendi evinde yada kizinin evinde...hey allahim yaaa herkez bulmus kolayini, tabi sizin ev harab olsun, siz hizmette bulunum, bide sonra cocuk baktik ben calisan anneyim yetisemiyom ev islerine desinler...ne alaaaa... Vallah kocaniza kavga etmeden deyin halletsin ailesiyle bu sacma muhabbetti, hiiicccc kabul etmeyinnn...

Anladığım kadarıyla eşinin ailesinin yapısı sana göre çok farklı.Bu konuda yalnız değilsin bize göre de çok farklı.Ayıp ediyor böyle teklifsiz ve düşüncesiz hareketlerle.Fakat sana henüz böyle bir teklif gelmemiş, konuşma yapılmamış.Eşine de direk söylemişsin.Keşke görümcen ağzından mı kaçırdı ne o an sert yapıp ihtimali yok etseydin.Müsaade etme tabi ki, herkesin evi kendine arkadaşım.Böyle ortak kullanım mı olur.Eşin de bunca badireden sonra aklını başına almıştır umarım.Siz sakin olmaya bakın şimdilik...

zaten bir çoğumuz sobalı evde büyüdük şükür ölmedik yaşıyoruz sanırısn ki bu kaynana ziyagil köşkünde büyümüş :27: bahaneye bak
:9::9::9::9::9: :46::46::46:

harikasın.
benim annemler hala soba yakıyorlar ben evlendim evim kaloriferli ama o sobanın sıcaklığını alamıyorum ve sobayı özlüyorum..

kalorifer bahane gelinin beynini ve evini mahvetmek şahane kv göre.:19:

esi konuları ne yaptınız ne zaman geldi eşin çocuğu götürmüştü
vicdansız senin eşin sakın kabul etme ne kayınvaliden ne başkası gelsin siz zaten aranızdaki sorunları daha tam halletmeden

işte 20 gündür adam gibi konuşup aşmaya çalıştık bazı şeyleri.oğlumu almaya oraya gittim.eşimin memleketine.kardeşim beni getirme oraya deyince oğlumla görüştürdüler.ctesi gttim pazar döndük.boşanma için avukatla görüşüldü evraklar hazırlandı bir mahkemeye başvurma kaldıydı.eşim düzeleceğini dengeyi kuracağını söyledi.dediğini yapmaya çalıştı evde destek oldu daha ılımlı ve hoş görülü davrandı.değişti kısacası.evlilik danışmanı fikrimi bile kabul etti düşünün.işte tam çözülmedi herşey.Eskilerin acısı kabuk bağlamadan tekrar kanamamalı.

Boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz.
Toparlanmak için zamana ihtiyacınız var.
Kendi çocuğunu bile kreşe gönderirken senden istenen bu saçmalığa pes diyorum.
Anlamıyorum ki hadi kayınvaliden yaşlı vs. görümcen de mi düşünemiyor.(haberi vardır heralde demi plandan:)) )
Bu kadar şuursuzluk olur mu.
Eşinin çözebileceği bir mesele.Sen tepkini ortaya koy açık ve net ve sakinlikle.
Eşin de yuvasına sahip çıkacakca, annesine iki çift laf söylesin...
Kesinlikle de kabul etme her ne baskı yaparlarsa.

Ne yüzsüz insanlar var. Oğlunun boşanmasından korkmuyor herhalde...

Back
X