Tamer Köse ile ilgili

beautifulnicegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
20
1
86
Ardahan
Arkadaşlar merhaba,
Tamer Köse'den 1 ay sonrası için burun estetiği randevu aldım. Tanıştığımızda ameliyat konusunda emindim fakat yorumları okuduğumda telaşlanmaya başladım. Genel olarak ameliyattan birkaç yıl sonra sıkıntılar yaşandığını okudum. Eğer ameliyat olan varsa ilk zamanlar ve bir kaç yıl sonra nasıl hissettiğiniz hakkında yorumlarınız beni çok mutlu edecek.

Merhaba Tamer köse ile ilgili konuları yorumları okuyun derim hatta iyi yorum yapan bir arkadaş konu açmıştı sakın olmayın diye. Bende burda 1 2 ay önce çok denk geldim Tamer köse ile ilgili şikayetlere hatta çok fazla kötü yorum vardı. Onları mutlaka okuyup o kişilerle iletişime geçin.

Hepsini okudum fakat memnun olanlar da çok fazla. Acaba sonrasında fikirleri değişti mi diye merak ediyorum

Ben fikirleri değişenlere denk geldim yani olumlu yazmıştım ama çok pişmanım şimdi vs diye doktorla ilgili çok bilgim Yok açıkcası burdan gördüğüm kadarıyla ama bir ara baya olmayın sakın diye konular gördüm insallah doktora ameliyat olan birileri görür konunu. Ama söyle söyleyim sana ben senin yerinde olsam çok iyi düşünürüm çünkü olumsuz çok fazla var her doktorda olumsuz yorum Yada memnun olmayan hasta Yada başarısız operasyon doktorun hatası vs vardır illa ki ama Tamer köse ile ilgili diğer doktorlara göre çok çok fazla olumsuz Yazılar gördüm. Düşün benim bile alakam olmadığı halde bilinç altımda kalmış doktor.

Lütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum
Keske suan senin yerinde olsaydim.. tamer koseyi arastiyor olsaydim 2 yil onceye geri donseydim.. keske kolum bacagim kirilsaydida tamer beye ameliyat olmasaydim.. hatta bu burun isine hic girmeseydim.. bi kizi bas bas uyardim olma elleme bak cok riskliymis bu is.. dinlememis gitmis olmus az once bi konuda rastladim ondadada cokme var 2. Olucakmis.. allah peygamber askina suan vazgecin.. dunyanin en kotu burnu estetikli burundan iyidir diye dusunuyorm.. artk kemerli burunlara ic gecirir oldum ne guzel dogal.. ben actirdm yapay eskisi gbi kullanamadigim bide tamer bey sayesinde cokmus burnum var diye.. 2. Ameliyyat korkuyorum 1 cide bukadar hassaslasan bi organ 2 de nasil olur.. ya oyukluk gitmezse.. ya daha beter olursa diye.. allah askina elletmeyin sonu kotu pismanlikta olabilir. Tamer beyi zaten size trilyon verse olmayin

Keske suan senin yerinde olsaydim.. tamer koseyi arastiyor olsaydim 2 yil onceye geri donseydim.. keske kolum bacagim kirilsaydida tamer beye ameliyat olmasaydim.. hatta bu burun isine hic girmeseydim.. bi kizi bas bas uyardim olma elleme bak cok riskliymis bu is.. dinlememis gitmis olmus az once bi konuda rastladim ondadada cokme var 2. Olucakmis.. allah peygamber askina suan vazgecin.. dunyanin en kotu burnu estetikli burundan iyidir diye dusunuyorm.. artk kemerli burunlara ic gecirir oldum ne guzel dogal.. ben actirdm yapay eskisi gbi kullanamadigim bide tamer bey sayesinde cokmus burnum var diye.. 2. Ameliyyat korkuyorum 1 cide bukadar hassaslasan bi organ 2 de nasil olur.. ya oyukluk gitmezse.. ya daha beter olursa diye.. allah askina elletmeyin sonu kotu pismanlikta olabilir. Tamer beyi zaten size trilyon verse olmayin
ben baska bır doktora amelıyat oldum ama bence sız resım atmalısınız belkıde okadar kotu deıldır hem olmak ısteyenler de gormus olur

ben baska bır doktora amelıyat oldum ama bence sız resım atmalısınız belkıde okadar kotu deıldır hem olmak ısteyenler de gormus olur
Kesinlikle size katilmiyorum defalrca resim attim ozelden herkesin yorumlarina maruz kalmak daha daha da psikoloji bozuyor.. zaten bu sebeple forumlarda memnun olanlarin resimleri var.. cunku cokenler sorun yasayanlar derdine derman aramakla mesgul.. umuyorumki arrk sosyal medyada kimse bu amekiyatla ilgili kimse resim atmaz kimse kimseyi tesvik etmez.. bende cook memnunum laflariyla gaza geldim.. bicok kisi gibi cook pismanim..buraya girmeseydim okumasaydm olmazdim.. insanlar ameliyatin cook kolay oldugunu yazanlar samimiyetsizlikten baska biseu dehil.. kamyon carpmis gibi olan bi durum.. 3 gun nefes dahi zor alinilan bisey icin kolay diyenler var.. el insaf ben oldum da biliyorum.. birakin cokmesini onu bunu.. zaten ameliyatta basli basina cook zor bi ameliyat.. doktorlar burun ameliyatinin en zor ameliyat oldugunu soyluyorlar. Burda kolay diyenlere ben artk sasiriyorum

Kesinlikle size katilmiyorum defalrca resim attim ozelden herkesin yorumlarina maruz kalmak daha daha da psikoloji bozuyor.. zaten bu sebeple forumlarda memnun olanlarin resimleri var.. cunku cokenler sorun yasayanlar derdine derman aramakla mesgul.. umuyorumki arrk sosyal medyada kimse bu amekiyatla ilgili kimse resim atmaz kimse kimseyi tesvik etmez.. bende cook memnunum laflariyla gaza geldim.. bicok kisi gibi cook pismanim..buraya girmeseydim okumasaydm olmazdim.. insanlar ameliyatin cook kolay oldugunu yazanlar samimiyetsizlikten baska biseu dehil.. kamyon carpmis gibi olan bi durum.. 3 gun nefes dahi zor alinilan bisey icin kolay diyenler var.. el insaf ben oldum da biliyorum.. birakin cokmesini onu bunu.. zaten ameliyatta basli basina cook zor bi ameliyat.. doktorlar burun ameliyatinin en zor ameliyat oldugunu soyluyorlar. Burda kolay diyenlere ben artk sasiriyorum
ıstanbulda galıba doktor, ben de oldum evet amelıyat zormuş, 7 gun tampon kaldı son gunler bunalmıstı artık, eger olmasaydım baya zorluyodu mecburen bır amelıyattı yınede ısteyerek oldum, herkesın aynı olacak dıye bırsey yok, agrısı sızısı burda cok yorum okudum, cok memnun olanlar vardır bu hoca ıcın demıyorum genel konusuyorum, ben resmınızı gormedım doktoruda bılmıorum evet burda yorumlar etkılı oluyor ınsallah ıyı olur sızın ıcın

ıstanbulda galıba doktor, ben de oldum evet amelıyat zormuş, 7 gun tampon kaldı son gunler bunalmıstı artık, eger olmasaydım baya zorluyodu mecburen bır amelıyattı yınede ısteyerek oldum, herkesın aynı olacak dıye bırsey yok, agrısı sızısı burda cok yorum okudum, cok memnun olanlar vardır bu hoca ıcın demıyorum genel konusuyorum, ben resmınızı gormedım doktoruda bılmıorum evet burda yorumlar etkılı oluyor ınsallah ıyı olur sızın ıcın

Benim 1 yildan sonra burun kemerinin alindigi yer coktu cokemeye devam ediyor.. yillar dan sonra da cokebilir.. ameliyatindan 20 yil sonra coken de var.. benim edindigim yuzlerce insanla konustugum tebruelere dayanarak soyluyorum ki 10 yil dahi gecmis olsa cok memnunum tavsiye ederim gibi iddali laflarin soylenmemsi.. cunku ameliyat olunca ölene kadar kollamaniz gereken bi burnunuz oluyor... umarim ufacik sorunlar icin kimse bu ameliuati olmaz

Benim 1 yildan sonra burun kemerinin alindigi yer coktu cokemeye devam ediyor.. yillar dan sonra da cokebilir.. ameliyatindan 20 yil sonra coken de var.. benim edindigim yuzlerce insanla konustugum tebruelere dayanarak soyluyorum ki 10 yil dahi gecmis olsa cok memnunum tavsiye ederim gibi iddali laflarin soylenmemsi.. cunku ameliyat olunca ölene kadar kollamaniz gereken bi burnunuz oluyor... umarim ufacik sorunlar icin kimse bu ameliuati olmaz
Burun kemerinin oldugu yerdeki kikirdaklar alinirsa cokme riski her zaman oluyor. Bazi doktorlar bunu almadanda ameliyat yapiyor o zamanda dogal burun ortaya cikiyor. Kavis kavis istiyoruz ya israrla olmusken kaviste olsun. Iste bu yuzden cokme riskinide goze almak gerek.

Arkadaşlar merhaba,
Tamer Köse'den 1 ay sonrası için burun estetiği randevu aldım. Tanıştığımızda ameliyat konusunda emindim fakat yorumları okuduğumda telaşlanmaya başladım. Genel olarak ameliyattan birkaç yıl sonra sıkıntılar yaşandığını okudum. Eğer ameliyat olan varsa ilk zamanlar ve bir kaç yıl sonra nasıl hissettiğiniz hakkında yorumlarınız beni çok mutlu edecek.
ben 2 kez ameliyat oldum kendisine 1. ameliyat sonrası o kadar kötü bir burnum oldu ki ameliyettan 4 ay sonra 2.yi oldum sen düşün suanda da memnun değilim

Aylardır sitede aktif değilim ancak bu konuları rastgele görünce dayanamadım. Ben de zamanında burada olumlu yorumlar yapmış kişilerden etkilenip Tamer bey’e ameliyat olmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bir kişi daha bu yanlışı yapmasın aman ha sakın. Bence ameliyat olup olumlu yazan kişilerin hiçbiri sorun yaşamaya başlayınca dönüp siteye yazmıyor. Çok çok fazla insan biliyorum ameliyattan 6 ay 1 sene sonra burnunda problem olan ki ben de buna dahilim. Deviasyon problemiyle olduğum ameliyatımda estetik müdahaleler de yapıldı. 5. Aydan sonra burun kemerinin sol kısmından resmen bir kemik fırladı. Ve bu kemik büyüdü. Şuanda burnumda sivilce cıkmış gibi bir görüntü var. Asla ama asla önermiyorum. İkinci ameliyatı bu kişiye olmama mümkün değil bu yaşadıklarımdan sonra. Ama herkes cok iyi biliyor ki revizyon ameliyatları inanılmaz pahalı. Tamer bey in kullandığı teknikler vs o kadar eskiymiş ki burada yazılanlara ve yygun fiyatlı oluşuna kandım 2 sene önce başka hiçbir dr’a gitmeden kendisine ameliyat oldum. Çok pişmanım asla önermiyorum. Nefes alma sorunum çözüldü bu konuda hakkını yiyemem. Ancak estetik amaçlı hiçbir müdahale yaptırmayın derim. Zeze arkadaşımın da dediği gibi hiçbir estetik burun kendi burnunuz gibi olmayacak ve sizin bir parçanız gibi hissedemeyeceksiniz. İlla ki olacağım diyorsanız cok cok iyi araştırıp biraz da paraya kıyıp bu işi hakikakten bilen ve tıp alanındaki gelişmeleri takip eden 20 sene öncenin teknikleriyle ameliyat yapmayan hekimleri tercih edin. Bol şans..

ARKADAŞLAR SAKIN SAKIN TAMER KÖSE'YE AMELİYAT OLMAYIN BEN 4 YIL ÖNCE KENDİSİNE BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI OLDUM FAKAT BURNUM ÇOK UZUN VE HALA BÜYÜKTÜ 5 AY ÖNCE KENDİSİNE TEKRAR GİTTİM VE BEĞENMEDİĞİMİ SÖYLEDİM NASIL BURUN İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM VE KENDİSİNE 2. KERE AMELİYAT OLAN HASTALARINA ÜCRETSİZ AMELİYAT YAPTIGI İÇİN TEKRAR ONA OLDUM AMELİYATHANE DE BİLE KÜCÜK KALKIK Bİ BURUN İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM ANLATTIM FAKAT KENDİSİ HALA KENDİ KAFASINA GÖRE YAPTI BENİM İSTEDİĞİM İLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK 1 YIL SONRA BAŞKA BİR DOKTORA 3. AMELİYAT OLUCAM ARKADASLAR SİZE 100 BİN DOLAR VERSELER BİLE TAMER KÖSEYE OLMAYIN ESTETİK GÖZÜ SIFIRRRR ASLA SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAPMAYACAK

Merhaba
Benim de birçok tanıdığım kişiyi Tamer Köse ameliyat yaptı. Kullandığı ameliyat tekniği o kadar köhne ki kimsenin burnunda tam anlamıyla bir düzelme sağlamadı. Hatta birçoğu eskisinden kötü oldu. Konuşurken acaip iyi kelimelerle insanları kandırıyor. Biraz bu konuda bilgisi olan söylediklerinin yalan yanlış ve sırf sizi ameliyata razı etmek için söylendiğini farkedebiliyor. Ama bazı saflar onun bu söylediklerini yapabilecek kabiliyete ve tıbbı tekniğe sahip olmadığını anlatyamıyor. Kapalı sistemle ameliyat yapıyor ve eğrilikleri , çökmeleri, burun ucunu ve ön bölgedeki kıkırdakları asla düzeltemiyor. Bunun için de her 10 ameliyatının 8 i revizyona ihtiyaç duyuyor. Bu bilgilerin doğruluğunu çalıştığı hastanedeki ameliyathane personeli ve hemşirelerinden öğrenebilirsiniz. Zaten ben de bu bilgileri aynı yolla öğrendim. Sonuç; Tamer Köse yanlış seçim olur.

Bu adam bir şarlatan. Söylediklerinin tamamı sizi kandırmak için söylenmiş sözler. Arkadaşıma 3 defa operasyon yaptı her defasında daha ķotü oldu kızın hayatı karardı. Şimdi mahkemeye müracaat etti. Yumuşak laflarına kanmayın

Back
X