Tamı tamına 6 hafta 2 günlük hamileyim

hayırlı olsun canım bnde tam 6 hafta 2 günlüğüm)))))ama cok zor gecior hamilleğim hçbirşey yiyemiyorum sen nasılsın

Benim iştahım iyi yemeklerden felan zorum yok bende bugün 6 hafta 2 günümdeyimm.Dün muayene oldum doktorumun olumsuz düşünceleri beni çok üzsede ben rüyamda gördüm benm kızım yaşıcak Allahın izniyleee.Ultrason görüntülerimee bakıorum şuannnn.Canım sennn muayene oldun mu beni hem normal hemde vajinal ultrasonaa soktu doktor.Ama kalp atışlarını duyamadıkkkk

allah hayırlısını versin canım sağlıkla inaşalh kucağına alırsın.bnimde başımdan cok olay gecti.bu 4.düncü gebeliğim.inaşalh herşey yolunda gider bn dün muyaene oldum canım kalp atşını duyduk vajinal ultrasyın ile bnimde lekenlenme geldi 3gün önce doktor düşük riskin yok dedi bişy vermedi.ama bulantılarım cok fazla inşalh snde duyarsın canım

Elifcimmmm ultrason görüntülerinn varmı elindeee benim bebişim sol tarafımda yuvalanmışşş.0.51 cm baş popo mesafesi =) Ya yerim ben onu.bENMDE BU 2.gebeliğim.UMARIMM HERŞEYYY İSTEDİĞİMZ GBİ OLURRR.Ama şuda bir gerçek her düşüğün ardından yıpranıyoruzzzz.Allahımmmmm keder vermesinnn bizlere.Kalp atışlarını duyarım İlerleyen haftalarda İnşallah.Dua et bana

Benmde 2 gün önce oldu işte pempemsi lekelenmeee şimdi kanamam yok kesildi progestan kullanıorum dün başladım Elif...Ama idrarımın rengi koyu sanki kanamam geçti fakat idrarıma karışmış gibi aynı......Senin kanaman nasıl kesildi hap mı kullandın canım

canım ben unutmuşm fotosunu alamyı dün yarın test sonclarını götürücüem ozman isterim güzel dilkelrin için saol bnde cok yıprandım.artık korkuyorum doktora gitmeye dün inan dizlerim titiredi gireseye kadar yine kötü bişler cıkıcak die heran korku vr allah yardımcımız olsun hayurlıs sağlıklı evlat versin bn gece sene 6 aylık kzıımı kaybettim hidrosefaliden cok zordu 1 kere düşük yaptım ama allahım yice rabbim 6 yaşnda oğlum vr şımarık )))inaişalh herşey yolunda giderse kardeşi olucak oğluum allahım senninde kucağına almayı nasip etsin

saol canım allah razı olsun bnim akıntı lekenleknme gibiydi doktora söledim ciddiyalmadı düşük riksin yok dedi bebek gayet ii dedi.bişy vermedi.bnde önemsemedim ama kesildi gibi dediğin gibi idrarrım cok koyu ama su içemiyorum hiç ondan diyorum kendim bulantım cıok fazla

Meraba
Kızlar ben de geldiim inşallah bebişlerimizi sag salim kucaklarımıza alırız hepimiz acılı,tecrübeli anneleriz sanırım.ben daha doktora gitmedim kalp atışı,kese falan görmedik,doktorum18.inde çağırdı günler geçmiyor bir türlü yaaa.ama ben nedense sevinemiyorum hamileliğime geçen haziranda 26haftalık erken dogurdum 3gün yaşadı bebişim yine aynı rahatsızlık tekraralarsa diye korkuyorum yaaa nolur dua edin bana yine aynı şeyler olmasın....

hg canım bnde 24 haftalık kaybettim bnde korkuyorum şimdi bişy olucak die ama herşey allahtan bunada şükürler olsun dua edelim herzman hakkmızda hayırlı sağlıklı olsun herşey

hayırlı olsun canım bnde tam 6 hafta 2 günlüğüm)))))ama cok zor gecior hamilleğim hçbirşey yiyemiyorum sen nasılsın

bende aranıza katılım dedim 6+0 hamileyim 2bebegim ilkide böyleydi düşük tansiyon ve bulantılar bendede varrrrr

bende aranıza katılım dedim 6+0 hamileyim 2bebegim ilkide böyleydi düşük tansiyon ve bulantılar bendede varrrrr

bnimde 4.cü canım gebeliğim 2 si düşük 6 yaşnda oğlum vr hepsindede aynı aşırı bulantı serum yiyorum sürekli 4 ayımı dolsaya kadar cekiyorum canım inan ne su ne ekmek yiyorum

bnimde 4.cü canım gebeliğim 2 si düşük 6 yaşnda oğlum vr hepsindede aynı aşırı bulantı serum yiyorum sürekli 4 ayımı dolsaya kadar cekiyorum canım inan ne su ne ekmek yiyorum

ay benim ilk oglum da ilk 3ay veson3ay sürdü bundada böyle olcak heralde

benim ilk gebeliğim inşallah hepimiz kucağımıza sağsalim alırız

ilk doktor ziyaretine ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ben çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyunca içim rahat olacak ama testi yapınca daha ilk bir iki damlada hemen 2 çizgi çıktı

Kızlarrrr sizin için dua edicem ben kendim için umudumu kaybetmeye başladım.Progestan kullandım dün ve bugünn.Ama kanamam azalcağına artttı ilk bebeğimi de çok küçük tuvalette düşürmüştümm.Ama bu bebeğimi düşürürsem eğer onu alıp hastaneye götürücem.Araştırma yapmaları konusndda yardmcı olur en azından.OF ALLAHIMMMMMMMMMMMMM SEN NELER İSTESEN NELER OLMAZ Kİİİİİ.Şu güzel kullarına da yaşat annelik duygusunuuuuu rabbim.AMİNNNN.Kızlar benm gbi düşük yaptıktn snra hastaneye götüren fetusuuuuu oldu mu paylaşalım deneyimlerimiziiiiii lütfennnn

ilk doktor ziyaretine ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ben çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyunca içim rahat olacak ama testi yapınca daha ilk bir iki damlada hemen 2 çizgi çıktı

Canım hayırlı olsun bebişin beni doktorum 18nisanda çağırdı.ben de daha kalp atışlarıni duymadım inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…