Tamı tamına 6 hafta 2 günlük hamileyim

Güzel arkadaşım inşallah senin için en hayırlısı olsun.lütfen umudunu yitirme ama maşallah sen güçlüsün öyle hissettim.fetusu tahlie götürmen kesinlikle çok ii fikir.benim arkadaşim da götürmüştü ama bi problem hastalık falan çıkmadı.sersem bi spermin ürünü diyorum ben.demekki bebek sağlıklı olmıcakmış.vücut en baştan onu kabul etmeyip atmak istiyor.sen iyi bir doktora git derim ben düşürmeyi bekleme.

bişey sorup çıkıcam yardımcı olursanız sevinirim adet gününde yapılan gebelik testi sonuc verir mi ne kadar doğrudur yapılsa cıkar mı

Mrb. Arkadaslar nereye yazacagimi bilemedim ama bende 6+2 gunluk hamileyim kokuya karsi asiri duyarliligim var bu yuzden mutfaga dahi giremiyorum desem yalan olmaz. Midem cok bulaniyor SUAN BILE , sadece iki kere istifar yasadim suana kadar ama bu son haftadir daha cok siddetlendi yemek yapamiyorum yapsamda yiyemiyorum. Hic yemek yiyemiyorum diyebilirim bu bebegimi olumsuz etkilermi ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…