Tampon kullanan var mı?

o zaman size de olası vajinismusunuz veya orgazm olamayacak olduğunuz cinsel ilişkilerinizle mutluluklar.
cinselliği böyle öcü gibi algılayanların cinsellikten zevk alması neredeyse imkansız, ne yazık ki.

Konu nerden nereye gelmis....
Burasi Amerika ve insanlarin ilk cinsel deneyimlerini kac yaslarnda yasadiklarini sanirim soylememe gerek yok. Ve malesef vagnismus orani yuksek ve orgasm sorunu cekenler icin meditasyon gruplari cok yaygin. Arti tampon kullanimi da cok yaygin... Fakat bunlardan yola cikilarak bile bir genelleme yapilamaz. Yani sizin soylediginiz bir mitten ote birsey degil. Kisisel bir deneyim olarak da ilk cinsel deneyimimi esimle 24 yasimda yasadim ve vaginismus degilim orgazm sorunum yok :nazar: kaydirigubbakcemile2

haddinizi bilin! gayet mutlu bir evliliğim var.zerre sorunum yok Allahıma şükür.
son mesajlarınıza baktım da nedense hep aynı konular üzerine yazmışsınız.. cinsellik,vajinismus vs.vs.
öcü diyen olmadı ayrıca..
ne şimdi..
bilmem kaç defa cinsel birlikteliğiniz oldu diye ki öyle anlaşılıyor yazdıklarınızdan..!
cinsel mutluluk dahisi,prof.mu oldunuz?

evet çooook cinsel birlikteliğim oldu, bu sonuna ünlem işareti konulacak bir şey mi?
cinselliği nasıl da öcü gibi aldıladığınızın çok güzel bir örneği olmuş bu ünlem işareti.

ve evet cinsel mutluluk dahisi, profesör oldum daha bir çok şeyde profesör olduğum gibi.
zira profesörlük o konu üstünde bilgili olmakla, araştırmakla ve deneyimlemekle olur.
bana saldırmayın. ben sadece sahip olduğunuz tabular hakkında konuşmak istemiştim.
ama ne demiş einstein: ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.

evet çooook cinsel birlikteliğim oldu, bu sonuna ünlem işareti konulacak bir şey mi?
cinselliği nasıl da öcü gibi aldıladığınızın çok güzel bir örneği olmuş bu ünlem işareti.

ve evet cinsel mutluluk dahisi, profesör oldum daha bir çok şeyde profesör olduğum gibi.
zira profesörlük o konu üstünde bilgili olmakla, araştırmakla ve deneyimlemekle olur.
bana saldırmayın. ben sadece sahip olduğunuz tabular hakkında konuşmak istemiştim.

Kendinizi övmekten başka işiniz yok mu kuzum sizin?

komik birşey söyliyeceğim şu tamponu 2 kere kullandım rahat edemedim sanki o ip içeriye kaçıcak gibi geliyor yani onu hissettiğimde tampon var diye rahatsız oluyorum siz hissetmiyormusunuz ?

Denedikten sonra rahatsiz hissediyorsan kendini kullanma. Tampon bazi kisilerde kasinti falanda yapabiliyo, pamuktan kalnakli alerji falan.. Bravo en azindan cesaret gosterip iki kez denemissin. Sana rahat gelmediyse zorlama. illakide kullancan diye bi durum yok.

ne alaka. senin cinsel yasamin bizi ilgilendirmiyo. buradaki konu tampon kullanimi ve bakirelik hakkinda. senin cinsel yasamin degil. O senin tabu dedigin olay varya, zannediyomusun ki gelismis ulkelerde onemsiz.. kaydirigubbakcemile4

valla bence asıl cehalet
insanaların ilk birlikteliğe verdikleri değerin kızlık zarının bozulmasıyla gelen kanla ölçmesi
ailesinde rahim ağzı kanseri olduğu halde daha evlenmediği için vajinal muayene olmayan
bakireyim ben tampon kızlığımı bozar diye rahatlıktan mahrum kalıp pedlerle yaz günü pişen
bunların hepsini de erkeğe birkaç damla kan göstermek için yapan
yetmeyen en ufak hareketinde bütün foruma kızlığım bozulmuş mudur yazan,hayatı korku olmuş "kız"ların ülkesinde yaşıyoruz
ilk defaya önem verilebilir,bekaret insanlar için çok büyük önem teşkil edebilir
ama bunun değerini kanla ölçmemiz kadar komik ve sadist bir düşünce göremiyorum
yabancı ülkelerde bakireler de tampon kullanıyor,bekarete önem veren bakireler bile
çünkü biliyorlar ki onların lafları,söyledikleri iki damla kandan daha değerlidir!

evet kesinlikle katılıyorum. ama işte yapılabilecek bir şey yok malesef, insanlar öylesine körü körüne soğan zarı kadar ince bir zara önem veriyorlar ki.. bir programda bir doktor anlatmıştı; 4-5 yaşlarındaki bir kız çocuğu ağaçtan düşüyor, vücudunun ön tarafı, heryeri kanlar içinde, annesi doktora "zara birşey olmuş mudur" şeklinde soruyor ilk olarak.. bu nasıl cehalettir, çocuğunun hayatından daha mı kıymetli o zar, o zaman zar doğuraydın :19: o yüzden ülkemizde tampon biraz zor bir konu.. ama sonuçta herkesin yapısı farklı olduğu için doktora başvurmakta yarar var. en azından aklınızda soru işareti kalmamış olur.

Konu biraz sapmış ama neyse. ben şunu sormak istiyorum; tampon kullanırken dışarda kalan ip, küçük tuvaletinizi yaparken felan batmıyor mu, bu durum rahatsızlık vermez mi?

Konu biraz sapmış ama neyse. ben şunu sormak istiyorum; tampon kullanırken dışarda kalan ip, küçük tuvaletinizi yaparken felan batmıyor mu, bu durum rahatsızlık vermez mi?

canım şimdi söyle anlatayım zaten bu tamponların durma süresi 2-4 saatı kesinlikle gecmeyecek. Geçemiyorda zaten şiştikçe şişiyor içerde sen bir garip oluyorsun atmak istiyorsun bir an önce.. Ama o ipin sana bır manisi yok o konuda rahat ol

Back
X