yani arzucum beni güldürdün gözün doysun daha ne kadar büyücek 85 galiba senin 90 da olmasın bence çok aşırı büyük hantal gösterir buarada kafama bişey takıldı sende göğüs ucundan olduğun için bilirsin benim dikişlerin alt kısmında hafif biyerde sadece sert gibi bi damar gibi sanki şişlik falan yok dışardan elimle hissediyorum sende o tür şeyler olmuşmuydu doktora sorcak kadar büyük bişey olduğunu düşünmedim ama bi bakıcam kapsülleşme olamaz sanırım dimi göğüslerim yumuşuyo çünkü günden güne kapsülleşme olsa sertleşme olur şekil değişikliği falan diye biliyorumbide benim pütürtülü dual plan doktor olması çok çok zor demişti ben özellikle pütürtülü istedim yarısıda kas altında aldan göğsü dokumun altında zaten sadece sadece orda bi bere gibi sanki elimle hissediyorum sadece dışardan bi şişlik yok yani bide şunu sorcam kolumla göğüslerimi yandan sıokınca içimde bişey var hissi hissediyorum bu geçermi sert sert geliyo kolumla sıkınca göğüslerimi o hep kalıcımı acaba ben hiç bi şekilde hissetmek istemiyodum inşallah geçer başka bi şikayetim yok sağ dikişler nerdeyse belirsiz ama sol sıyrık yanı kızarık ve dikiş izi daha belli bakalım biran önce doğal bi alışım istiyorum inşallah sağlıksız bişey olmaz omzun nasıl bu arda k.i.bak öptüm burda internet gidip geliyo o yüzden gündüzleri oğlum sayesindede pek giremiyorum
[/QU
gel de kafan karısmasın :) tam dualplan olurmu dıorum alttan hisseden cıkyor ? canım hala alttan elleyınce hissediyormusun ?