- 1 Ağustos 2023
- 16
- -5
- 6
- 23
- Konu Sahibi nacizane_1kadin
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir evliyim kaçarak evlendik biz ama bu evlenmedigimiz süre zarifin da 4 yıllık sevgiliydik ben eşimi çok seviyordum bilmiyorum o da seviyorum dedi ama sevgisinden hala emin değilim neyse çok sıkıntılı dönemlerden geçtik evliliğimin ilk 3 ayından aldatıldım ailesi istemiyordu beni 9 ay falan kızıma hamileyken boşanma açmıştı ben annemlerde kaldım bu süreçte çok uzatmadan anlaticam geri birşeyler oldu bariştik evet iyiz kavga her evde olduğu gibi bizde de oluyor bundan bir kaç ay önce eşim eski sevgilisine numarasını vermiş bunu aramış neyse bir şekilde yemin falan etti ama konuyu aydinlattik beni sürekli arkadaslarima soruyor Muş o kız falan dedi derdi neymia onu ogrenmek için verdim falan dedi neyse bir şekilde onuda kapattım geçen telegrama girdim afedersiniz açık saçık kadın kanalarina girmiş neden böyle kanallara girdiğini sordum ben girmedim kendi girmiştir böyle şöyle dedi neyse dedim ona da ama kavga ettim tabi dün de telefona baktım tango uygulaması yüklüydü hesap falan oluşturulmamis ama vardı sordum ona da ben yüklemedim dedi kavga ettik ayrılalım diyor tamam diyorum sonra aradan zaman geçiyor bana seviyormuş gibi davranıyor artık kafayı yiyecek gibiyim o kadar şey var ki anlatacak yazmakla bitmez bana bir akıl verin bu napmaya çalışıyor seviyor mu takıntılı mi dalga mı geçiyor benim le artık çok sıkıldım taşımak uzereyim of