geçen sene oğuzcan diye bi çocukla tanışmıştım 2 gün çıktık ve o benden ayrıldı ben niye bile sormadan sadece tamam dedim 1 yıl geçti ege diye çok yakın bi arkadaşım var ve benim mutlu olmamı istiyo doğru düzgün biri olduğuna inandığı emreyle beni tanıştırmak istedi tamam dedim gün geçtikçe aramızdaki rastlantıya inanamadım zaten aynı semtte oturuyoruz burcumuz aynı bir sürü ortak arkadaş var her şey çok güzel gidiyodu ama bi kaç gündür bana trip atıyo bende bunun nedenini merak ediyodum doğal olarak ve egeyi aradım ve bunun nedenini sordum ayrıca oğuzcan ve emre çok yakın arkadaşlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen tiplerden oğuzcan benimle tekrar çıkmak istiyomuş ve sanırım bunu emreye söylemiş emrede benle ilgili bişey diyemediği için sadece dinlemiş oğuzcanla konuştuğum için bana bozukmuş ben oğuzcanı artık arkadaşım olarak seviyorum ama emreye şans vermem gerektiğini düşünüyorum çünkü başkaları gibi yiyişme derdinde değil veya bu zamana kadar hiç belli etmedi ama bilmiyorum içimdeki ses bana emreyle ol diyo sizce ne yapmalıyım her şeye rağmen emreyle çıksam mı yoksa hiç bi şey yapmasam mı sonuçta biz emreyle ayrılırsak bunlar küserse ve adımı kaşara çıkarabilirler çünkü ikiside çok popüler off