Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

Çoocuk sadece numaranı aldı eğlenmedi bile hiçbir atakta bulunmadı...
Ne yapmaya çalışıyor acaba hala anlamadım
Koy ver gitsin...

Son düzenleme:
ben olsam asla şans vermezdim tanımadığım birine. eğer çok etkilendiyse doğrru diyorsa bir şekilde araştırır ve bulur,şansını kendi yaratır.ne malum her kıza böyle yapmadığı

bence üzülmemelisin. aynı olmasa bile benzer bişey benm de başıma gelmişti. ben özgüvenimi yitirmedim ama., sen de yitirme.beğenme duygusu görecelidir . o beğenmediyse başkası mutlaka beğenecektir. kısmetle alakalı bişey bu

ben olsam asla şans vermezdim tanımadığım birine. eğer çok etkilendiyse doğrru diyorsa bir şekilde araştırır ve bulur,şansını kendi yaratır.ne malum her kıza böyle yapmadığı

canım her kıza böyle yaptığı gayet açık oldu. çünkü dün saat 16:00'da aradım ve dönmedi. demek ki herkese yapıyomuş başkasını bulmuş

canım beğenmemek değil, çünkü başta beyendiğini baya belli etti.

durduk yere, hiç aklımda yoktu böyle birşey. geldi tanışmak istedi numaramı istedi. sonra kahve içerken sesi titriyordu "pardon çok heycanlıyım" dedi. konuşurken ailesinden falan bahsetti, yani hep laylaylom konuşmadı.. konuşurken bende hevesli görünmedim çok.

sonra ertesi gün 2 defa aradı uzun uzun konuştu.

şimdi niye böyle oldu anlayamadım resmen depresyona girdim. konduramıyorum bunu kendime yediremiyorum.

anneme de anlatmak zorunda kaldım. ağladığımı gördü çünkü. annem diyor ki "insanlar çeşit çeşit. 5 senelik nişanlınmı ne güvendin elin oğluna ? sana selam veren borçlumu çıkıcak kızım" haklı sanırım..

Son düzenleme:
adamın nıyetını bılemezsın bekı tanıdıkca melek gıbı bırı cıkacak bekıde o gune lanet edeceksın

ben şahsen yanlıs bısey yaptıgını dusunmuyorum
ama ilerde iş cıddıye bınerse adamın kafasında ; hıc tanımadıgı bırısıne numarasını verıyo ben değil baskasıda cıksa numarasını verecekti demkkı dıye bı soru işaretı oluusurmu bılemem,
tanı tanıs konus baktın olmuyo sen sağğ ben selamett dıyeceksın kardeşim

ben de böyle saçma sapan bi tanışma yaşamıştım sokakta. sonrasında bir kez buluşup bir şeyler yedik. faceden ekledik birbirimizi falan... sonrasında faceine bir kızın şiir gibi bir şeyler yazdığını gördüm ve bu kim dedim. önce eski sevgilim dedi, sonra biz barıştık dedi. bu da son msjıydı, benim için tam bir yıkım olmuştu o yüzden bir daha asla sokakta tanışmam

tanıdık tanıştırmasıyla farkı mı var diyenler olmuş, asla katılmıyorum

demem o ki, o da yalnız olmayabilir, tüm ihtimalleri göz önünde bulundur...

sonrasında ben de çok kızdım kendime, keşke hemen no vermeseydim dedim. biraz çaba gösterince değer kıymet biliyolar çünkü bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…