ya aslında başka olaylar da oldu arada ama, milyonda bir olabilecek şeyler olduğundan, okuyan kişi şıp diye bilir benim olduğumu. yani bizim ki "kader, kader, kader" diye bağırdı, kader ağlarını feci ördü bize, ama evlendirmek için
eşime söylemedim çünkü paranoyak olurdu garibim, bir de niye bana eziyet çektirdin dese ne diycem
ilk karşılaşma için fazla ayrıntı vermeyeyim, şu kadarını anlatayım; gıcık olduk birbirimize!
O: hey yarabbim kıyafete bak, tırnakların uzunluğuna bak, telefon da susmuyor, arayanlar, msj atanlar...
ben: hey yarabbim, bildiğin odun çıktı bu, çok da sıkıcı, öff sıkıldım ben. :84:
kızlar selam tekrardan, baya zaman geçti yeni şeyler oldu ve tekrar size danışmam lazım kafam karışık(
çocuk tanıştığımızın ertesi günü yani 5 haziran çarşambaydı, öğleden sonra gibi aradı beni ve konuştuk biraz. işlerimin yoğundan filan bahsettim şu işler bir bitsin biraz nefes almak gezmek istiyorum filan dedim ben de dahil olabilirmiyim dedi.
sonra haftasonu şehir dışına çıkacağımdan bahsettim bir iş için, o da şehir dışına çıkacağını söyledi hentbol takımında oyuncuymuş ve maçları varmış.. haftasonu geçtikten sonra buluşalım diye sözleştik kapattık.
birde konuşutken ben kütüphaneden bir kitap almam gerektiğini ama varmı emin olamadığımı söylemiştim. ben bakarım dedi, hakkaten de gitmiş bakmış sonra akşam 2. defa aradı. ne bileyim gözüme girdi bu hareketiyle de.
şimdi bugün salı oldu hala aramadı.. napmalıyım ? ben arasam maç nasıl geçti diye garip mi olur ? bi yandan da çok utanıyorum yani bir erkeği aramaya alışık deyilimdir. arama sırası bende mi sizce ? ya da aklıma şu da gelyo, maç için gittiği şehirde aynı benle tanıştığığı gibi bir başka kızla tanışmış olabilirmi ? nolurrr yardım.
işte tamda bu yuzden sana şans verme olmaz demiştim. çunku oda aynen senın gıbı duşunucek emın ol. benle sokakta tanışan başka sokakta başkasıylada tanışabılır dıye duşunecek. ben olsam asla aramam ama sen arayacaksın gıbıme gelıyo...
Bence arama arkadaşım dur ve bekle..naza çek kendini erkekler böyle kızlardan daha çok hoşlanır...o seni mutlaka arayacaktır..biraz tınımadan birşeyler netleşmeden adım atma..
canım cevabın için saol aslında ben de çok hevesli gibi görünmek istemiyorm. ama bir yandan da araya zaman girince bişilerin soğumasından endişeliyim bilirsin gönül işlerinde araya fazla zaman girmesi iyi deyildir tavsar daha önce başıma da geldi bu tavsama olayı.[/Q
o senden ışık aldıysa mutlaka arayacaktır emin ol..tavsama ne onu anlayamadım?
canım cevabın için saol aslında ben de çok hevesli gibi görünmek istemiyorm. ama bir yandan da araya zaman girince bişilerin soğumasından endişeliyim bilirsin gönül işlerinde araya fazla zaman girmesi iyi deyildir tavsar daha önce başıma da geldi bu tavsama olayı.[/Q
o senden ışık aldıysa mutlaka arayacaktır emin ol..tavsama ne onu anlayamadım?
tavsamak yani araya zaman girdikçe heyecanın sönmesi, ilk zamanlardaki halini kaybetmesi anlamında.. daha önce başıma da gelmişti bu tavsama, yani çok hevesli görünmeyim derken olay tamamen kesilmişti((
kızlar acil yardım. bugün hacettepe üniversitesi kampüsüne gitmiştim bir işim vardı.. sonra yemek yemeye gittim, çatala uzanamadım bir çocuk bana yardım edip çatal ve bıçağı verdi. sonra yemeğimi yedim, çocuk da karşımda ama uzak bir masaya oturup yemeğini yedi.
neyse sonra ben kalktım dışarı çıktım dolmuş durağına doğru yürürken, çocuk tekrar karşıma çıktı ve benden etkilendiğini, sorun olmuycaksa numaramı istediğini, bir gün belki bir kahve içebileceğimizi söyledi. ben de ne diyceğimi bilemedim, ama bir yandan cesareti de hoşuma gitti çünkü duygularını saklayan erkekler yüzünden çok acı çektim ve kem küm edip veriverdim numaramı.
sonra biraz vaktim vardı bir kahve içtik biraz sohbet ettik. kamu yönetimi bölümünde master yapıyormuş ve bir projede çalışıyormuş. tipi konuşması kılığı filan düzgün. ama yanlış mı yaptım sizce ? sonuçta ortak bir tanıdık olmadan tanıştım ? garip mi oldu, ortak tanıdık olmadan sizi tanıştıran biri olmadan tanıştınız mı hiç biriyle ????
ayrılırken de tekrar görüşmek istediğini söyledi, el sıkıştık sonra nası kı8z arkadaşınmı yalandan yanağından öperse öyle öpme olayı oldu ayrılırken . sizce yanlışmı yaptım((( samimi bir kız arkadaşım yok bunu anlatabileceğim sizden yorum bekliyorum
tavsamak yani araya zaman girdikçe heyecanın sönmesi, ilk zamanlardaki halini kaybetmesi anlamında.. daha önce başıma da gelmişti bu tavsama, yani çok hevesli görünmeyim derken olay tamamen kesilmişti(([O/QUOTE]
tavsama ha ilk defa duydum bence ne hevesli davran nede çok soğuk hakkınızda hayırlısı olsun zaten olacağı varsa olur
sunuda belırteyım bı ılıskının son noktası evlılıktır zaten...ıster askla evlen ıster gorucu usulü çokta farketmıor bence.cunku buyuk askla evlenenlerinden askı bıtıo tanıdık ıle olanında...cunku herseyın bı omru var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?