Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

ha haa tanışma süpermiş.

Vallaha ne diyeyim pek cesurmuşsunuz
Ben olsam uff :18:
Ben napcam yaa

Aslında kotu bısey yapmamıssınız , ama ben olsaydım tersler laf soylerdım .
Galıba bu yuzden de evde kaldım,
ıyısımı sız evde kalmayın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam tekrardan, baya zaman geçti yeni şeyler oldu ve tekrar size danışmam lazım kafam karışık (

çocuk tanıştığımızın ertesi günü yani 5 haziran çarşambaydı, öğleden sonra gibi aradı beni ve konuştuk biraz. işlerimin yoğundan filan bahsettim şu işler bir bitsin biraz nefes almak gezmek istiyorum filan dedim ben de dahil olabilirmiyim dedi.

sonra haftasonu şehir dışına çıkacağımdan bahsettim bir iş için, o da şehir dışına çıkacağını söyledi hentbol takımında oyuncuymuş ve maçları varmış.. haftasonu geçtikten sonra buluşalım diye sözleştik kapattık.

birde konuşutken ben kütüphaneden bir kitap almam gerektiğini ama varmı emin olamadığımı söylemiştim. ben bakarım dedi, hakkaten de gitmiş bakmış sonra akşam 2. defa aradı. ne bileyim gözüme girdi bu hareketiyle de.

şimdi bugün salı oldu hala aramadı.. napmalıyım ? ben arasam maç nasıl geçti diye garip mi olur ? bi yandan da çok utanıyorum yani bir erkeği aramaya alışık deyilimdir. arama sırası bende mi sizce ? ya da aklıma şu da gelyo, maç için gittiği şehirde aynı benle tanıştığığı gibi bir başka kızla tanışmış olabilirmi ? nolurrr yardım.

işte tamda bu yuzden sana şans verme olmaz demiştim. çunku oda aynen senın gıbı duşunucek emın ol. benle sokakta tanışan başka sokakta başkasıylada tanışabılır dıye duşunecek. ben olsam asla aramam ama sen arayacaksın gıbıme gelıyo...

canım aslında onunu aramasını bekliorum ama pazartesi geçti salı geçiyor ve hala aramadı merak ediyorum.. geçen çarşamba beni aradığında telefon konuşmasında olgun ve mantıklı bi insan görünümü çizmişti. arayamam da heralde çok utanırım offf napcam bilmiyorum

Bence arama arkadaşım dur ve bekle..naza çek kendini erkekler böyle kızlardan daha çok hoşlanır...o seni mutlaka arayacaktır..biraz tınımadan birşeyler netleşmeden adım atma..

Bence arama arkadaşım dur ve bekle..naza çek kendini erkekler böyle kızlardan daha çok hoşlanır...o seni mutlaka arayacaktır..biraz tınımadan birşeyler netleşmeden adım atma..

canım cevabın için saol aslında ben de çok hevesli gibi görünmek istemiyorm. ama bir yandan da araya zaman girince bişilerin soğumasından endişeliyim bilirsin gönül işlerinde araya fazla zaman girmesi iyi deyildir tavsar daha önce başıma da geldi bu tavsama olayı.

Seni arayip cok bunaltmak istemiyor galiba,
yeni tanisiyorsunuz sonucta...
hergun hergun arasa ne oluyoruz diyeceksin belki..
zamana birakmis yavas yavas kaynasirsiniz

Cnm bencr sen hic arama ben esimi hic aramadim hatta aradiginda cogu kez bilerrk acmadimda isteyen adam gelir burur arar sorar inan ben esimle ilk 7 ay sonra bi yerde oturdum isyeri bi saatlik mesafedeydi ve ve benim.staj gordugun fabrikaya sabahin korunde gekirdi 5 dk gormek icin
Artik top onda sen sakince bekle

Keşke biraz surundurseydiniz ama galiba sizde etkilenmissinizki numaranızı verip kahve icmissiniz şansı vermişsiniz zaten hayırlı olsun

Ben şuna inanıyorum eğer bir erkek senden etkilenmişse yok öyle görünüyor böyle görünüyor başta hiç düşünmüyor bence.Yani sen başta numaramı verdim aman çok hevesli göründüm diye dert etme boşuna ama sonradan üstüne çok düşme işte.Bizim kızlarımızın hatası hep o bence başta yüz vermeyip sonra sütlerine düşünce erkekler ne oldum oluyor.O yüzden ilişki ilerledikçe sen farkını ağırlığını belli et derim şimdi takılma öncesinde olanlara film gibi olmuş hem ne güzel Bekle o arasın hep.Ama arada da şaşırt derim sen ara ansızın :)) Umarım güzel gider sana aşk dolu günler diliyorum

Ben buna katılmıyorum çünkü bir belgesel izledim.Hatta siz de izleyin "nbeyin" belgeseli.Aşkın beyindeki hormonlarla tarifini anlatıyor gibi bir şey.O ilk başlarda aşk için farklı bir hormon salgılanıyor o hataları görmemizi engelliyor karşıdakini ilahlaştırırıyoruz bir nevi tabi caizse( yanlış anlaşılmasın lütfen beyindeki mantık devre dışı olduğu için) Sonra o hormon azalıyor ve aşkla ilgili yine başka bir hormon salgılanmaya başlıyor( hormonları hatırlayamıyorum çünkü biyoloji bilmiyorum çok af buyurun) işte o hormon da insanların birbirlerine şefkat ve sevgisini büyütüyor.O aşk zamanla birlikte yaşananlarla büyüyor.Hatta deney yapmışlar en çok kimler seviyodur birbirini diye en çok yaşlı bir çift sonra bir çocuk yeğenini bunlardan sonra ancak iki genç aşık birbirini en çok sevenler olmuş.Bulun izleyin derim zaman bazı aşkları sevgiyle büyütür

Siz de ümitsizliğe kapılmayın sevgiyle büyütebileceğiniz bir aşk çıkarır Allah dilerim sizin karşınıza da..:)

Son düzenleme:
Tanismanda sorun yok ki
Illa arkadas gerekemez bence
Ama bir iliski dusnuyorsan cok iyi tanimalisin bence
Yani benim yapamadigim seyi sen yap ki sonradan pisman olmayasin :)

ay yeter yaa aman koyver gitsin. çocugun cesaretine hayran kaldım ben. ben de senın gıbıyım aman yanlış mı aman şu mu bu mu her adım atanı ite ite bu hale geldim ne var şans versen bence yanlış yapmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…