Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

Hayatta hesap kitap yapmamak lazım bazen, oluruna bırak. Belkide kaderindir kimbilir, değilsede hayatına katacakları yada alacakları vardır, karşına çıktıysa hayatına girmek üzereyse vardır Allah'ın bir bildiği.. Hakkında hayırlısı olur inşallah dilerim..

Ben yaptığında yanlış birşey göremiyorum demek ki sen de etkilenmişsin ki tanımadığın birine numaranı vermişsin.
İnşallah güzel bir ilişkiniz olur sen çok arama belki bir kez arayabilirsin, bundan sonra görüştüğünüzde belli olur zaten neyin nolcağı umarım güzel olurben de erkek arkadaşımla tanıdık falan olmadan tanıştım ve 3 yıl olduu

öncelikle cevap yazan herkese tşk. canım senin mesajına istinaden de bişiler yazmak istedim. sonlarda "yeni gelişmeler" başlığı altında bişiler yazdım galiba görmedin onu. şimdi biz bununla geçen salı tanışmıştık, ertesi günü yani çarşamba beni aradı konuştuk.. sora ben haftasonu bir iş için şehir dışında olucaktım, o da hentbol takımında oyuncuymuş maça gidicekmiş.. haftasonu bitsin görüşürüz dedik ama,

haftasonu bitti, üstüne bugün çarşamba bitti hala aramadı ((((((( çok sinir oldum ve üzülüyorum da.. acaba benim mi aramam lazım, o da benden mi bekliyo ? kafam çok karışık. bi yandan da lanetliyim diye düşünüorum çünkü daha önce de oldu hep önce ilgilenen erkekler sonra aramadılar hep bişiler yarım kaldı. hah şimdi de kimseyle çıkmayan kız çirkinmidir başlığını gördüm tam oldu (( neden hep böyle oluyo ya, benimn sevilmeye hakkım yokmu, neden hep acı çeken kişi oluyorum ?

Tanisma hikayemi okumani tavsiye ediyorum :)))

Buarada sibelim yorum yazmis ben bunu dogru bulmuyorum ne yani esim telefonunu acmayinca aman metroda biriylemi tanisti dicem veya ben acamayinca birini gozunemi kestirmis dicek bence boyle hesap kitaplar yapilamamali
Arayamiyorsan bir mesaj at selam napiyosun bakalim gibi
Rezil olcak bi durum yok cevap gelmezse nasilsa bir daha gormucem dersin silersin hafizandan

bu işler sans kader kısmet.bende 5 yıl öncesinde dershanede hiç tanımadıgım biriyle sadece bir kere dershanede görmemle msnını verdiği için bende etkilendiğim için tanısmıstım.normalde böyle seylere karsıyımdır terslerim hep ama o an böyle bişey olmustu nedense istemiştim tanısmayı.sonra ne mi oldu :) sevgili olduk ilk sevgilimdi hatta.hep küstük barıstık aradan bazen aylar gectı küs kalıp konusmadık ama gecen hafta msj attı bana gene :) sonuc yıne tartısma oldu tabikide.haftaya dogum günüm var inşallah tekrar konusuruz diye umudum var pişmanmıyım diye sorarsan değilim.tamamen kader oldugunu düşünüyorum ben.senınde böyle tanısmayı normal karsılamayıp birden karsı koyamayıp tanıstıgın biriyse vardır bi hayır.belkide evlencegin kişidir nerde nasıl tanıscaksın bilemezsin ki.

eski erkek arkadaşımla bir kafede uzun süre bakışmıştık, numaramı istemişti. basit biri olduğumu düşünmesin diye hayır deyip devam etmiştim ama içim içimi yemişti. sonra birkaç kez daha çıktı karşıma, bir arkadaşı da bizim okuldanmış falan, ben bulup eklemiştim. :) sonuç hüsran tabii, "eski" dediğime göre.

bir örnek de şöyle vereyim, arkadaşımla aşti'de otobüslerimizi bekliyoruz. bir çocuk arkadaşıma bakıp duruyor falan, onun otobüsü geldi bindi sonra. arkadaşım da onun yan tarafındaki otobüse bindi. camdan birbirlerine numara vermişler falan. etkilenmişler yani belliki. sonra bunlar arada konuştular ama hiç görüşmediler. en son başka bir numaradan bi kadın arkadaşımı arayıp kocamı bir daha rahatsız etme demişti. :)

canım galiba arıycam bugün.. bir yandan hoşlansaydı arardı peşimi bırakmazdı diye düşünyorum bir yandan da böyle beklemek zor, tavsayıp bittiğinden emin olmak istiyorum. garip garip düşünceler de geliyor aklıma acaba diyorum kk'yı okuyor mu ?? neyse hakkımızda hayırlısı bakalım.

İstersen mesaj at , nabzını yoklamış olursun
Bizede haber ver konu cok guzel aslında dıkkat cekıcı ınsallah sonuda guzel olur
tavşama kelimesi enteresan geldi ama boşver kafanda netlesmıs olur

Canım evet yeni gelişmelerini okumuştum sanırım hep o seni aramış sen hiç aramamışsın mesaj falan attın mı?
Bence nasıl hissediyosan öyle yapmalısın yani aramak geliyorsa içinden ara çünkü o da senden bekliyordur artık erkekler de her şeyi yapmak istemiyorlar şimdi karşıdan da adım atmasını istiyorlar bi değişikler:) Belki seni sıktığını düşünmüş olabilir. Bu adar kafanı kurcalıyorsa ara o zaman arka arkaya arıcak değilsin ya... Tabi yine de sen bilirsin:44: Öyle her başlığa da takılma canım burda boş laf çok...

cutemom sen ne derse de canım yuzde doksanı oyle duşunur. sen yuzde onuna denk gelmışsın herkes aynı şansı yakalamayabılır...

Biraz zaman geçsin tanımadan verme derdim ama vermişsin bende aynı şeyi yaptım ve musallat oldu mesaj atmasını engelledim geceleri arıyor açmıyorum yani ben verdiğime pişman oldum bir anlık boşluğuma geldi herhalde, umarım sen pişman olmazsın.

tekrar selam kızlar.

bugün akşam 4 civarı tüm cesaretimi topladım ve aradım. telefon 2, hatta şuna 2 buçuk diyelim, defa çaldı. uzun uzun çaldırmak istemediğim için kapattm telefonu.

ve noldu biliyomusunuz ?? o saatten bu yana dönmedi. 4 saat geçti neredeyse, bu zamanda insanlar cep telefolarıyla yapışık yaşıyo, insan görüp dönmez mi? çok sinirim bozuldu, bir hayalkırıklığı daha yaşadım, en çok kendime öfkelendim. en başta boş bulunup numaramı verdiğim için kahrettim. ve o pisliğe de sinir oldum, nasıl birşey bu, birinin gururuyla nasıl oynamak ? demek ki bu pislik herif boş vakitlerinde kızların numarasını alıp kendince eğleniyo. o kadar çok hayalkırıklığı yaşadım ki kızlar artık erkeklerden de soğudum. (((((((

Son düzenleme:

Görmemiş olabilir, hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Belki uyuyordur :44:

Görmemiş olabilir, hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Belki uyuyordur :44:

canım ben de öyle düşünmeye çalıştım başta ama saat 4 tü şimdi 8, uyuncak bi zaman dilimi de deyil, muhakkak görmüştür.

bu arada şunu söyleyim ben erkek meraklısı bir kız deyilim aslında, ama insan imreniyo. yaşıtlarım bu sıcak havada dışarda sevgilileriyle gezerken, bana sevgililerinden aldıkları çiçekleri gösterirken için acıyo (

bi de benlşen durduk yere tanıştı, durduk yere dahil oldu hayatıma. sonra da yaptığı işe bak şu gerizekalı çocuğun. insanlarla dalga geçmeye haklarımı var.

şeytan diyo git sapık bi siteye bayan nosu diye ver numarasını ((

Cool görünmeye çalışıyordur kesin
Bence şu an herşey normal, aramanda da bir terslik yok, sadece zırt pırt telefona bakmayı bırak ve kendini meşgul edecek birşeyler bul.. Yoksa " hala niye bana dönmedi" diye diye kendini kurar durursun.. Ararsa ne ala aramazsa sende bir daha arama derim..

aramadı kızlar.

bu hikaye de böylece kapandı.. dün geceden beri ağlıyorum. allah belasını versin.

konuya cevap yazan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…