Ben yaptığında yanlış birşey göremiyorum demek ki sen de etkilenmişsin ki tanımadığın birine numaranı vermişsin.
İnşallah güzel bir ilişkiniz olur sen çok arama belki bir kez arayabilirsin, bundan sonra görüştüğünüzde belli olur zaten neyin nolcağı umarım güzel olurben de erkek arkadaşımla tanıdık falan olmadan tanıştım ve 3 yıl olduu
Buarada sibelim yorum yazmis ben bunu dogru bulmuyorum ne yani esim telefonunu acmayinca aman metroda biriylemi tanisti dicem veya ben acamayinca birini gozunemi kestirmis dicek bence boyle hesap kitaplar yapilamamali
Arayamiyorsan bir mesaj at selam napiyosun bakalim gibi
Rezil olcak bi durum yok cevap gelmezse nasilsa bir daha gormucem dersin silersin hafizandan
canım galiba arıycam bugün.. bir yandan hoşlansaydı arardı peşimi bırakmazdı diye düşünyorum bir yandan da böyle beklemek zor, tavsayıp bittiğinden emin olmak istiyorum. garip garip düşünceler de geliyor aklıma acaba diyorum kk'yı okuyor mu ?? neyse hakkımızda hayırlısı bakalım.
öncelikle cevap yazan herkese tşk. canım senin mesajına istinaden de bişiler yazmak istedim. sonlarda "yeni gelişmeler" başlığı altında bişiler yazdım galiba görmedin onu. şimdi biz bununla geçen salı tanışmıştık, ertesi günü yani çarşamba beni aradı konuştuk.. sora ben haftasonu bir iş için şehir dışında olucaktım, o da hentbol takımında oyuncuymuş maça gidicekmiş.. haftasonu bitsin görüşürüz dedik ama,
haftasonu bitti, üstüne bugün çarşamba bitti hala aramadı((((((( çok sinir oldum ve üzülüyorum da.. acaba benim mi aramam lazım, o da benden mi bekliyo ? kafam çok karışık. bi yandan da lanetliyim diye düşünüorum çünkü daha önce de oldu hep önce ilgilenen erkekler sonra aramadılar hep bişiler yarım kaldı. hah şimdi de kimseyle çıkmayan kız çirkinmidir başlığını gördüm tam oldu (( neden hep böyle oluyo ya, benimn sevilmeye hakkım yokmu, neden hep acı çeken kişi oluyorum ?
Buarada sibelim yorum yazmis ben bunu dogru bulmuyorum ne yani esim telefonunu acmayinca aman metroda biriylemi tanisti dicem veya ben acamayinca birini gozunemi kestirmis dicek bence boyle hesap kitaplar yapilamamali
Arayamiyorsan bir mesaj at selam napiyosun bakalim gibi
Rezil olcak bi durum yok cevap gelmezse nasilsa bir daha gormucem dersin silersin hafizandan
tekrar selam kızlar.
bugün akşam 4 civarı tüm cesaretimi topladım ve aradım. telefon 2, hatta şuna 2 buçuk diyelim, defa çaldı. uzun uzun çaldırmak istemediğim için kapattm telefonu.
ve noldu biliyomusunuz ?? o saatten bu yana dönmedi. 4 saat geçti neredeyse, bu zamanda insanlar cep telefolarıyla yapışık yaşıyo, insan görüp dönmez mi? çok sinirim bozuldu, bir hayalkırıklığı daha yaşadım, en çok kendime öfkelendim. en başta boş bulunup numaramı verdiğim için kahrettim. ve o pisliğe de sinir oldum, nasıl birşey bu, birinin gururuyla nasıl oynamak ? demek ki bu pislik herif boş vakitlerinde kızların numarasını alıp kendince eğleniyo. o kadar çok hayalkırıklığı yaşadım ki kızlar artık erkeklerden de soğudum.(((((((
Görmemiş olabilir, hemen umutsuzluğa kapılmayın.
Belki uyuyordur :44:
tekrar selam kızlar.
bugün akşam 4 civarı tüm cesaretimi topladım ve aradım. telefon 2, hatta şuna 2 buçuk diyelim, defa çaldı. uzun uzun çaldırmak istemediğim için kapattm telefonu.
ve noldu biliyomusunuz ?? o saatten bu yana dönmedi. 4 saat geçti neredeyse, bu zamanda insanlar cep telefolarıyla yapışık yaşıyo, insan görüp dönmez mi? çok sinirim bozuldu, bir hayalkırıklığı daha yaşadım, en çok kendime öfkelendim. en başta boş bulunup numaramı verdiğim için kahrettim. ve o pisliğe de sinir oldum, nasıl birşey bu, birinin gururuyla nasıl oynamak ? demek ki bu pislik herif boş vakitlerinde kızların numarasını alıp kendince eğleniyo. o kadar çok hayalkırıklığı yaşadım ki kızlar artık erkeklerden de soğudum.(((((((
şöyle umutlandırıp sonra giden erkekleri ne yapmalı bilmiyorum! gerizekalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?