Tanıma Dönemi Sorunları

ben de şu isim koyma meselesi yüzünden kadınların kendini düşürdüğü durumu anlamıyorum
sizler resmen isim koyma işini erkeklere bırakıyorsunuz
sırf adı konulsun dediğiniz anda bile ilişkinin iplerini karşı tarafa vermiş oluyorsunuz
madem adı konulsun kafasındasınız o zaman neden adını koymayan adamlarla ısrarla görüşüyorsunuz
bi gün laf arasında bişeyden bahsederken adama
"ben sevgilimin böyle bişey yapmasını istemiyorum :)" dersiniz cilveli biçimde
adam bu cümlenizdeki sevgili kelimesine itiraz etmiyorsa
bi dk ya ne sevgilisi demiyorsa
ilişkinin adını siz koymuş olursunuz
ha derse ki size "ne sevgilisi ya?" diye
"sevgili olmadığımızı düşünüyorsan bunca zaman neden benimle görüştün?" dersiniz
ık mık yaparsa da kıçına tekmeyi basarsınız

zaten bu adamla sevgili olsanız ne olacak
farklı şehirlerdesiniz aslında telefonla ilişki yaşamış olacaksınız
hadi akşam bi çay içelim diyemediğiniz adam sevgiliniz değildir
boşver bunu daha iyileri mutlaka vardır
genceciksin, şöyle beraber dolu dolu zaman geçirebileceğin birini bul

ben konudaki adamı haksız bulmadım
ipleri vermişsin eline, o da istediği gibi
kendi kuralına göre oynuyor oyunu
sen de telefonun başında mesaj bekliyorsun yok 12 saat yazmadı etmedi
adama tepki göstermeye hakkın bile yok
çünkü bu hakkı vermiyor sana
sevgilisi değilsin çünkü ve sevgili olmak istemene rağmen senle sevgili olmayan adamla
görüşmeye devam ediyorsun
ben de yazmam yani ilişkimin olmadığı insana 12 saat boyunca
iletişimi kesmek istiyorum karşı çıkıyor diye bişey yok
12 saat sonra attığı bir mesaja cevap vermezsin
sonra diğer mesajına da cevap vermezsin
aradığında açmazsın
iletişim kesilmiş olur
yani iletişimi bitirmek için bile adamdan onay bekliyorsun ağzının içine bakıyorsun
böyle kadına kimse saygı duymaz kusura bakma

Kizlar ilk falsolu harekette kapi onune koymazsak bu erkeklerden adam olmicak. Bakin cok ciddiyim ILK FALSOLU HAREKET. Ilk olarak seni uzakligiyla mi supheye dusurdu tamam tek bir kelime etmeden block. Zaaaaten isteyen kosacaktir sms atar instadan yazar arar sorar. O yuzden aman hemen kaybetmiyim dur bi izliyim bakim dedigin anda ona seni ikinci kez kirma hakki veriyosun. Veriyoruzzzz...
Cok net, ilk red flagde kapi onunde kendini bulmayan erkek uzmeye devam edecektir. Tecrubeyle sabit masmaalesef.
Henuz bi flortum yok ama ilk firsatta blockluycam valla hele bi ters hareket goreyim sjsjsjs
block kısmı hariç katılıyorum
ama sakın engelleme, sakın :)
yapacağın şey şu
ilk falsolu hareketinde bir kere, sadece bir kere uyaracaksın
sonuçta o da insan, farkına varmamış olabilir
hata yapmış olabilir
uyarmana rağmen durumu düzeltmedi mi
işte o zaman kendisine, "birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyorum" diyorsunuz
ve hiçbir şekilde engellemiyorsunuz
bu cümleyi kurduktan sonra kesinlikle mesaj ve aramalarına çıkmıyorsunuz
en en en cool bulduğum hareket budur benim
lafını söyleyip giden ama engel mengel atmayan hatta numarasını bile silmeyen kadınlar
nasıl bir alfalıktır bu, düşünsene
cümleni söyledin, bastın gittin
sonrasında yazdığı mesajların hiçbirine dönmedin çünkü umursamadın
bir karar aldın ve onun boş ikna çabalarına rağmen kendi yoluna gittin
bırak o debelensin orada
neden engellemedin diye düşünsün, kafa yorsun
hala bi umut var zannetsin
kendi kendine oynasın :)

bu kadar güzel ifade edilemezdi..

Ayrıca bu konuda kendi yaşadığım ilişki sorunlarını buldum. Konu sahibi demişsiniz ki ne zaman ihtiyacı olsa, sevgimle ilgimle sardım sarmaladım. bu çocuk sana ne zaman ihtiyacın olsa bunu yaptı mı ? muhtemelen yapmadı. Ama sen yaparak dengeyi bozdun. Şimdi bi taraf kaçan bi taraf kovalayan oldu. İlgisini kaybetmiş. Ama siz taktiksiz bir ilişki istiyorsunuz. Karşınızdaki kişi ise 'kendisine geç evap yazılmasını, aradığında açılmamasını' vs isteyen birisi. Yani kişiden değil ilişkiden beklentiniz olsun. O yüzden bu kişiyi es geçin derim. Bu kişi sizin manevi yatırımınıza değer mi? hadi diyelim yaptınız taktik vs bir süre devam etti. sonra yine taktiksiz devam ettiğinizde yine ilgisiz tavırları olacak.

Belki fazla flörtü vardır isim koymak istemiyorsa

Sevgili olmak neyin büyüsünü bozuyormuş af buyurun?
Beyefendi kendi "anını yaşarken" siz o anlarda neler yaşadığını biliyor musunuz mesela? Hayır.
G.tüm yemedi demenin yeni şekli mi bu?
Bence olmaz o kişiden.
İstiyor ki ben gönlümce eğleneyim, daldan dala konayım ama flörtüm de dursun köşede. Öyle çok darlamasın, benim egomu şişirsin, sevsin, ilgilensin ama benden bunları beklemesin.
Yahu yapmayın ne olur yapmayın. Eski bir komşu çocuğu olarak kalsın. Ben böyle bir iletişim şeklini kendime uygun bulmuyorum deyin ve kesin iletişimi. Çok yıpranırsınız.

aynısını siz de yapın
hiç üstüne düşmeyin aramayın sormayın
bakalım ne yapacak
siz üstüne düştükçe hepten kndini nimet sanıor bu erkekler

siz kendiniz mi tanıştınız yakınlaştınız yoksa aileler tanıdık vs mi
eğer 2. şıksa acele etmek isteyebilirsiniz büyüklerin bildiği ilişkinin kuralı bu oluyor çünkü
eğer il şıksa ikinizin de niyetleri farklı

İsim koyma konusunda sorumluluktan kaçıyor olabilir. Şuan günümüz erkekleri gezim tozim güzel vakit geçirelim sürekli konuşalım sevişelim ama sevgili olmayalım modunda benzer durum bende yaşadım.
12 saat boyunca da fırsatı olmamış olamaz. İsteyen erkek, arkadaşlarıyla dışardaykende siz yazmadan kendi yazabiliyor.
Siz bence açık açık konuşmak yerine tavırlarınızla belli edin daha etkili olur üstüne düşmeyin eğer öyle bir ilişki istiyorsa ve siz istemiyorsanız bu konuda kararlı olduğunuzu gösterin sizi cepte olarak görmesin.

Back
X