tanımadan yorum yaptığınız,tanıdıktan sonra yanıldığınızı düşündüğünz birileri oldumu

Heheheheheeee benim de aynı kız bacım. Biraz karşılıklı ön yargı oldu zaten bizimki. Amaaa belki de iyi oldu birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Şeniz
Eşimle de ilk tanıştığımızda hiiiç kendime yakın bulmamıştım. Sonra zamanla acayip iyi iki arkadaş olduk, birbirimize herşeyimizi anlatıp paylaştık. 6 ayın sonunda anaaaa bi baktık ki sevgili olmuşuz. :roflol:

iyikide tartışmışız ama dimi avikapım..meleğim benim:asigim:

yeter la avikapla saru
iyi kabarttınız birbirinizi kuş tüyü yastık oldunuz:mymeka:
ben kendime ön yargılıyım
şahsen hiç sevmem kendimi
adı üstünde sinek iişte:mymeka:

olmazmı, bir kez oldu.. işe bir arkadaş başlamıştı. ben ilk gün çok iyi süper felan yere göre sığdıramıyorum yerimseniben patron sordu düşüncelerimi söylüyorum anlata anlata bitiremedim. o gün bana daha çok erken dur bakalım zamanla aynı düşünücekmisin dedi? şimdilerde kiminle tanışırsam tanışayım susuyorum zaman veriyorum kişilere, dersimi aldım.

Ben hemen kaynaşan, samimi olan bir insan değilim...Zaten o sebepten çok ukala damgası yemişimdir hiç olmadığım halde... Kişiyi seçer, ona göre hareket ederim..Bu nedenle pek yanıldığım olmadı şimdiye kadar...

İlk etapta insanları gözlemleme yolunu seçerim, gerek gerçek hayatta gerek burda.. Önyargılı değilimdir asla.. Bu huyumu severim.

Gözlemlerime göre uygunsa devam eder, değilse silerim bu kadar basit.Silemiyorsam da karalarım. Ya da ne bileyim merhaba merhaba o kadar.

bitanecim eşim bu huyumu hiç sevmez gerçekten bir insanı ilk görüşte karar veririm ..eşim ne kadar ön yargılısın der ama gördüğüm insan yüzünden bakışlarından,hareketlerinden,konuşmasından inanın samimi mi yoksa fesat mı olduğunu anlıyorum çok şükür bu zamana kadar hiç yanılmadım..insan sarrafıyım diyemem ama insanları biraz olsun tanıyabiliyorum...biricik aşkımıda ilk kez görür görmez tamam dedim benim evleneceğim kişi bu dedim içimden...bazı insanlarda da yanılmayı çok isterdim ama beni hiç yanıltamadılar...

bu konuda çok bahtsızım,eski eşimi tanıyamamışım,yüzündeki maske öyle güzelmişki bende inanmışım,nerden bilirdim başıma bunların geleceğini,şimdi hiç kimseye güvenemiyorum,bakalım ne zaman güvenim geri gelecek kafamçokkarıştı

Benim sezgilerim kuvvetlidir ilk bakista bir insana sempati duymazsam mutlaka düsüncelerimde dogru cikarim.

Önyargi degil aslinda sempati empati meselesi. Mesela hic elektirk almadigim bir insanla tanistiktan sonra görüyorumki yanilmamisim o insani niye sevememisim acik acik ortaya cikiyor. Bir insan kolay kolay dostlugmu kazanmaz ama eger gercektende o kapiyi kirip kalbime girebiliyorsa o insan icinde yapmicagim fedakarlik yoktur, dostumu iyi secerim cünkü o kadar cok arkadasim dedigmiz ve aslinda düsmanimiz olan insanlar varki.....

Sevgiyle kizlar

Ben önyargili degilim herkesi kendim gibi görüyordum halen öyle ama bazi dost bildiklerimden kazik yedikden sonra dikkat etmeye basladim.
Herkesin dedine inanmam kisileri gözetlerim, söyledigle yapti seyler aynimi diye.

Son düzenleme:
Bana hic öyle olmadi ama benim arkadaslarim bana ön yargili olduklari cok oldu...bunu bana tanistiktan sonra"ben seni ilk tanidigimda kendini begenmis burnu havada zannetmistim ama hicte öyle degilmissin"derler.Evet hicte öyle birisi degilim ama ilk tanismalarda dikkatli ve temkiliyim okadar.

ilk başta benim için derler bu sözü biz seni yanlış tanımışız derler çok havalı duruyorsun derler tanışınca öyle olmadığımı anlarlar ben bir arkadaşım hakkında yanlış düşünmüştüm ama işin gerçeğini anlayınca tanıyınca doğrusunu öğrendim ön yargılı olmamak lazım bir de şunu duymuştum ön yargılı insanlar yemeğin tadına bakmadan tuz atarmış benim eşimde öyle yapar ama önyargılı mı bilmiyorm çözemedim

benim de 6.hissim hatta 7. hissim bile oldukça kuvvetlidir
önyargılı yaklaşmayı sevmem ama ters elektrik alırsam da
ister istemez uzak kalırım o kişiden
bi de zaten çabuk canım cicim olamam ben
gözlerim,dinlerim,beklerim...
hah tamam dediğim anda da canına can olurum...

eşim ve en yakın arkadaşım canım yağmurgözlüm benim...
ikisine de gıcık olmuştum zamanında...
oysa şimdi...
siteyi soruyosan böcüküm burda da var ama söölememmm...

Bir kere oldu.
Eski işyerime yeni birini almışlardı. Çocuğa o zaman gıcık kapmıştım.
Şimdi utanıyorum ama hep arkasından dedikodu yapardım.
Sonra zamanla o kadar alıştık ki birbirimize bana kardeş gibi oldu.
Hala da öyle.
Eşinin kıskançlıklarından pek görüşemesekte benim için bambaşkaydı.

oldu esimin samimi arkadasinin esi
eslerimiz cok samimi oldugu icin hep karilarinida bir araya getirmek istiyolardi ben bu kadini sadece dugunlerinde gordum biraz havali,kibirli geldi bana ve ben esime gorusmek istemedigimi soledim
ama zorla tanistirdilar bizi ...anladimki gordugum ve dusundugum gibi deilmis gayet samimi, olgun,guleryuzlu sohbet edilebilecek insan turlerinden ...
bu konu genelde hep benim basimdan gecer insanlar hep bana cok sogukve kibirli gorundugumu soyler ama aslinda ole deilim sadece insanlarla hemen kaynasamiyorum fazla girisken degilim

Soğuk görünüşlü olduğum için herkes hemen yaklaşamıyor bana.Bu yüzden dışardan izleme imkanım oluyor.Bana göre değil dediğim insanların çoğunda haklı çıktım.Önyargılı davranmamaya gayret ederim ama galiba bana önyargılı yaklaşanlar çok oluyor:1shok:.Genelide sonradan itiraf ediyor.
Haa itiraf edeyim bir tanesini;Laale'me önyargımsı bakmıştım ilk önceleri.Ama utandırdı beni.:utangac:Taş olucam taş
:roflol:

Sitede hiçkimse hakkında pek yanılmadım..jeyyar
Üye olduktan sonraki gözlemlerime göre ne düşünüyorsam, hala aynıları geçerlijeyyar

beni ilk izlenimleriyle değerlendirip sonra yanıldığını söyleyen arkadaşlarım var...
ben kimse için boyundan büyük laflar eden biri değilim...
o yüzden de pek yanılmadım...

Son düzenleme:
Back
X