- Konu Sahibi vegateryan
-
dün erkek arkadaşımın facebook'una girdim. benim hiç tanımadıgım erkek arkadasımla hiç ortak arkadaşı olmayan bir kıza arkadaşlık isteği gönderilmiş. belli o da tanımıyor kızı.
aradım onu sordum. o da bana ' haaa o kız mı..ya dün arkadaş bilgisayarı aldı benim facebook açıktı o da kendi facebook u sanıp bir kıza istek göndermiş. hem sen neden benim facebook umu karıştırıyorsun..o benim özelim' dedi..inanın daha saçma bir konusmaydı. çelişkili konuştu ve anladım yalan söylediğini.. bu arada benim önümde hala onun facebooku acıktı..bende o sırada kızı eklediğini söylediği arkadasını online gördüm ve erkek arkadaşıma..'tamam madem sen yapmadın arkadasın ekledi ama bunu kanıtlamalısın su an facebookun acık ve ben senin agzından kanka o eklediğin kızın adı neydi yazıcam' dedim ve yazdım
ben bunu yazınca teli hemen kapattı. anında aradım ve teefonu meşguldü başka biriyle konusuyordu..konustugu arkadası o..bende salağım zaten anlamayacak kadar..sonra aradım bana dogruyu söyle dedim itiraf etti. kafam güzeldi ekledim ben sana yanlış yapmadım bla bla bla
eee be gerizekalı sen tanımadıgın bir kızla ne konusucaktın. senin tanımadıgın bir kızla ne özelin olabilir. ben tanımadıgım bir erkege arkadaslık isteği yollasam bana dediğin gibi büyütülecek birşey yok diyebilirmiydin..6 yıl kızlar ya biz tam 6 yıl cıktık..ben bitirdim..bu benim arkamdan iş cevirmektir. çok öfkeliyim..bana hak vermeyen abarttıgımı düşünen bir arkadasım da var! sadece içimi dökmek istedim. kızlar siz söyleyin bu aldatma değilde nedir..illa yatak odasında mı basmam lazım
cNIm sana söyliyim o daha çook peşinden koşar arar sorar pişman olur,hatta ağlar bile affet diye sende sakın 6 yılımı verdim falan deme barışma çünkü meyiili..aynı şey benimde başıma geldi ben ilk affetmedim ama ağlayıp zırladı dayanamadım erkek kolay kolay ağlamaz dedim dayanamadım affettim..ama sonra hataları tek tek çıktı..yne ayrıldım.hatta kendi gözümle başka bir kızla gördüm içim o kadar acıdı kii anlatamam..sonra bir ayrılığa daha fazla dayanamadım bnde üç yılımı vermiştim çünkü aradım bana yediği haltların hepsini anlattı bi de o kadar güzel kadınlarla yatmış ki içimin acısını anlatmam sana..velhasıl eğer ben ilk hatasında onun göz yaşlarına kanmasaydım bu son şeyleri aldatmalarını görmezdim.meyiili yani seninkide bir çok erkek gibi..o yüzden sakın aldanma canım..evlenip de aldatılan ve bu tür sıkıntıların alasını yaşayan kadınları düşün..onlar napsın en azından biz daha evlenmedik..
şanssızız cnn24..erkekler hep daha fazlasını istiyorlar..hayır madem beni yeterli görmüyorsun (cinsellikten bahsetmiyorum) ayrıl o zaman..ayrılalım dedin de ben mi koştum peşinden..kaç kere ayrıldım zırlaya zırlaya geldin.. ee ne bu şimdi..kişiliksiz!
valla cok sinirliyim !
cnm bak neden ağlaya ağlaya geri dönüo onuda söliyim sana o kızlarla gönül eğlendirio çünkü değişik hatunar,farklı bedenler,yani ilgisini çekio onlar biz gibi duygusal yürekten düşünmüo..senide evleneceği temiz evinin hanımı melek olarak görüyor ve öyle de olduğunu söylüyordur eminim..ama onlara gitmekten bakmaktan da kendini alamıyordur kesinlikle...yani bu devirde zaten sadece sevgilisini seven ondan başka kimseye bakmayan sorunsuz bir ilişki gördün mü sen..ben şahsen görmedim.ve bizim hatalarımızda çok canım gereğinden fazla şımartmamız erkeği,onu hayatın merkezi haline getirmemiz..mesela bir örnek sana bir kız arkadaşın seninle buluşmak istio naparsın tamam dersin sonra sevgilin arar aşkım bu gece çıkalım der sende hemen o kız arkaşını satarsın ararsın onu ya ayşecim biz ahmetle çıkcazda kusura bakma olur mu senle başka zaman çıkalım..en basit ve en büyük yaptığımız hatalardan bir örnek sana:)
yani bende dahil çoğumuz böyle değilmiyiz zaten anneleri tarafından yeterince şımartılıyorlar üstüne bir de bizim sonsuz aşkımız,verdiğimiz güven..sonuçsa hayal kırıklıkları..üzüldüğümüzle kalıyoruz..umarım karşımıza adam gibi adam çıkar ne kadar nesli tükenmekte olsa da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?