- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Kızlar merhaba ben yeni biriyle tanıştım 3 gün önce. Aynı işyerindeyiz ama birimler farklı. Yani aslında hakkında hiçbir şey bilmiyorum evli mi barklı mı vs. Yüzüğü yoktu galiba öyle hatırlıyorum ama bilemem tabi kesin. Yani 5 6 dakikalık sıradan bir sohbet adını söylemişti onu bile hatırlamıyorum ama tekrar görmek istedim sanırım neden bilmiyorum çok yakışıklı falan da değildi normal biri ama ben içimden ne kadar efendi bir insan diye düşindüm sanırım aradığım özellik artık bu. Hiçbir şey de yapmıyorum aynı elektriği aldıysa beni bulur mu sizce bir şekilde? Biraz da böyle mesafeli davranıyorum yeni tanıştığım insanlara ki bu da çok normal bence. Bugün de göremedim bu arada
İnsab hakkında hiçbir şey bilmediği birini neden düşünür ki? Daha önce hiç böyle olmadı bana. Sizce geçmişte çok yıprandığım ve yeni düzeldiğim için mi böyle ilgi duydum. Çok anlamlı değil aslında. Bu arada yalnız konuşmadık 2 arkadaşı vardı onlarla konuşurken onunla da konuştum. Şimdi bekleyeceğim değil mi onun da bir ilgisi olduysa yakında belli eder mi bir şekilde?