Tanımadığım ama düşündüğüm biri

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar merhaba ben yeni biriyle tanıştım 3 gün önce. Aynı işyerindeyiz ama birimler farklı. Yani aslında hakkında hiçbir şey bilmiyorum evli mi barklı mı vs. Yüzüğü yoktu galiba öyle hatırlıyorum ama bilemem tabi kesin. Yani 5 6 dakikalık sıradan bir sohbet adını söylemişti onu bile hatırlamıyorum ama tekrar görmek istedim sanırım neden bilmiyorum çok yakışıklı falan da değildi normal biri ama ben içimden ne kadar efendi bir insan diye düşindüm sanırım aradığım özellik artık bu. Hiçbir şey de yapmıyorum aynı elektriği aldıysa beni bulur mu sizce bir şekilde? Biraz da böyle mesafeli davranıyorum yeni tanıştığım insanlara ki bu da çok normal bence. Bugün de göremedim bu arada:KK43: İnsab hakkında hiçbir şey bilmediği birini neden düşünür ki? Daha önce hiç böyle olmadı bana. Sizce geçmişte çok yıprandığım ve yeni düzeldiğim için mi böyle ilgi duydum. Çok anlamlı değil aslında. Bu arada yalnız konuşmadık 2 arkadaşı vardı onlarla konuşurken onunla da konuştum. Şimdi bekleyeceğim değil mi onun da bir ilgisi olduysa yakında belli eder mi bir şekilde?

Benimde aynısı başıma gelmişti.
Sadece adını duyup facebooktan aratmıştım ve o şekilde etkilenmiştim.
Sonra firma taşındı. Yeni binada çok sık görür oldum.
O kadar görüyordum ki meğer kendini farkettirmeye çalışıyormuş.
En sonunda bir şekilde tanıştık, buluştuk falan.
Ben saf saf flörtten sevgililik aşamasına geçecez diye beklerken adamın 2 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim. :olamaz:

Yani diyeceğim o ki, o elektriği aldıysa mutlaka gelecektir seni görmeye. Bir şekilde farkettirecektir kendini

Ben saf saf flörtten sevgililik aşamasına geçecez diye beklerken adamın 2 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim. :olamaz:

Yani diyeceğim o ki, o elektriği aldıysa mutlaka gelecektir seni görmeye. Bir şekilde farkettirecektir kendini
Öyle değil mi? Aslında yaşını bile bilmiyorum ve kimseye de sormam laf yaparlar. Sert ve mesafeli konuşmam korkutmaz değil mi? :olamaz:

Üç gündür hiç görmedim bu arada sanırım görsem de kendi konuşmadıkça konuşmam merhaba demedikçe ben de söylemem:olamaz:

Tabiki.
Ama bence o kadar da sert olma.
Ters tepebilir.
Ben hoşlandığım için gayet yumuşak konuşuyordum. O da rahat davranıyordu
E sonra nasıl oldu sizin bizim birimler farklı direkt yanınıza mı geldi yoksa karşılaşınca mı konuştu nasıl oldı

Belki evlidir belki de hayatında biri vardır onun için boş yere kendinizi kaptırmayın :KK66: evli erkeklerin çoğu işte bu sebepten yüzük takmıyor :-)

Belki evlidir belki de hayatında biri vardır onun için boş yere kendinizi kaptırmayın :KK66: evli erkeklerin çoğu işte bu sebepten yüzük takmıyor :-)
Olabilir işte hiç bilmiyorum bir iki haftaya belli olur ama değil mi baktım hiçbir adım yok ilgisi yoktur

Doğru aslında moral bozukluğu da cabası siz asla görüşmez miydinzi
:) ben cok duygusal bi insanim. Karsidaki olup geberiyosa bende biseyler hissediyosam o zaman baslardim belki. Tabii kotusunu dusunup yeni bi is bulmayi goze alacagim biriyse. Haricinde ben ilk adimi atmazdim sanirim:)

:) ben cok duygusal bi insanim. Karsidaki olup geberiyosa bende biseyler hissediyosam o zaman baslardim belki. Tabii kotusunu dusunup yeni bi is bulmayi goze alacagim biriyse. Haricinde ben ilk adimi atmazdim sanirim:)
Ben de atamam kendimi kötü hissederim hem zateb ilgilenecekse adam gelir kendisi bence

Öyle güzel anlatiyordunuz ki şimdi 3 senelik sevgiliyiz veya evliyize baglayacaksiniz diye düşündum:)

Back
X