- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.292
- 133
- 35
offfff offffff biliyor musun hala aklıma gelince çıldırıyorum.(versemiydim ki)Duygusu vardı o zaman yalancının
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfff offffff biliyor musun hala aklıma gelince çıldırıyorum.(versemiydim ki)Duygusu vardı o zaman yalancının
cnm bizimki haftalarca kıvrandı. dur bakalım daha 4 gün ne ki.Tanıştıktan sonra kaç günde aradı ama çok cesurca direk araması hiç muhabbet kurmaya çalışmadı mı işyerinde benim 4 gün oldu bir şey yok
cnm işin şakası bir tarafa çok iyi anla dinle.İşyerinin ağzına sakız olmak da istemem açıkçası görüşsem bile bilmesin kimse
Öyle mi kaç hafta sürdücnm bizimki haftalarca kıvrandı. dur bakalım daha 4 gün ne ki.
4 gündür yüzünü görmedimcnm işin şakası bir tarafa çok iyi anla dinle.
ben delirdiğimi bilirim. o zmanlar whatsapp yeni yeni biliniyordu. hep birbirimize bakardık.4 gündür yüzünü görmedim
Ama siz hep karşılaştınız mı işyerinde konuşmasanız da her gün gördünğz müben delirdiğimi bilirim. o zmanlar whatsapp yeni yeni biliniyordu. hep birbirimize bakardık.
cnm bir dur bekle. sabret.İlgilenmedi mi acaba ya
Nasıl yanicnm bir dur bekle. sabret.
ilgilendiyse mutlaka ortaya çıkar. bu süreçte sana özelden birini önereceğim az sonra.(dizi gibi oldu. of of benim hayatım dizi)