• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım bir no ;watsabta dediği şey

Telefon numarasını, 'kim arıyor' diye bir uygulama var.oraya yazın belki kişinin ismini falan bulabilirsiniz

Öyle biriyse savcı uyarısından sonra devam edemez yapmaya hayır seni bağlayacak malzemesi bile yok neye güveniyor?
Yanii hani şantaj olur Allah korusun.Öyle bir malzemesi de yok.Ne ayak.Aklından zoru var galiba.Amacı ne yani kim bu..

Çalışırken oldu bir de gündüz öğleden sonra.Stres oldum.

Msj tekrari...

Yok baya baya para istiyor benden .Adımı da biliyor ama adım yazıyor watsabta.Paramı ver yazmayım diyor psikopat.

Duymuştur bir yerden sesli söylediyseniz telefonunuzu ve borç verme durumunu. Benzer bir durum benim de başıma geldi çünkü. Direkt engelliyorsunuz aramaya falan kalkışırsa da veriyorsunuz bir erkek arkadaşınıza telefonun savcılık tarafından dinlendiğini söylüyor şikayet üzerine, daha da aramaz.

Bana para gönder diyor başka birşey demiyor.Fotosu da var erkek.Engellemedim daha gerekirse savcılığa verecem de bu ne ayak.Nerden buldu nomu.Bugün işyerinden birine nomu söyledim sesli ordan halktan biri mi duydu acaba...
Öyleyse kahretsin yaa:KK62:
Böyle bir konu konularım arasında olmasını istemezdim.Ayrıca geçen ay birine borç verdim.Eski bir arkadaşa başkasının hesabına..İrkildim iğrendim şuan.
Her ikiside olabilir. Ortam kotu cunku. Tanidiklarinizdan biri bile olabilir. Numaranin kime ait oldugunu ogrenin savciliga haber verin

Msj tekrarı:işsiz:

Ya rastgele numara sallayıp da yazıyor olabilir.
Dalga geçiyor da olabilir.

Benim eşime whatsapp dan ^güzel bayan ister misin?^ yazan olmuştu.
Bana da watsaptan o malum evlerden birinin reklamı gelmişti :olamaz:olabiliyor yani böyle şeyler

Back
X