• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım numara beni gece gece rahatsız etti?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Öncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?

Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...

Kafasına gore cevırmıste olabılır. Yanlıs bır tus hatasıda olabılır. Yada eskıden kullanılmıs numarada almıs olabılırsın ben bı tanıdıgo arafım baskası cıktı sordum hattı yenı aldıgını soyledı kı bende yıllardır kayıtlı numara olabılır hersey. Bız bı ara kızlarla can sıkıntısından ergenken oyle numara cevırıp konısmuslugumuz var oylede yapmıs olabılır

Aradı da ne dedi? Biri mi sandı sizi?
Yeni alınan numaralar önceden birilerine ait oluyor. Sahibi hattını kapatınca bi süre sonra numara boşa düşğyor yeniden sahiplendiriliyor. Bana da mesela sürekli adana mersin civarından borç, icra vs mesajı geliyor.

cevap vermedim arayan numaraya, dediğiniz gibi belkide öyle olmuştur

sizden once biri kullanmistir
benim kullandigim hatti benden once bir muteahit kullaniyormuş sanirim hat 5 senedir bende hala zaman zaman arayip ayni kisiyi soruyolar
numarayi telefonunuza ekleyin whatsaptan bakin resmi cikar belki arayan kisinin
neden bu kadar kafaya taktiniz ki bilmediginiz numara tarafindan aramayi.
saat pek uygun bir saat degil ama rahatsiz edenlermi vardi eskiden

O Numara sahibini arayıp, benim numaramı aradınız diyip nedenini öğrenebilirsiniz. Merakınızı bitirmek için kesin çözüm bu.

ben yıllar önce yaptım onu

gece beni aramışsınız kimsiniz modunda

adamın bana cevabı "ben o saatte eşimin yanında yatıyordum, sizi aramadım, beni neden rahatsız ediyorsunuz" oldu

sonra da bana garip garip mesajlar atmaya başladı

bir attı, iki attı umursamadım

sonra garip bir mesaj attı

ben de buralı yanımda çalışan elemanlardan birine gösterdim, bu yerel bir anlamı olan bir argo mu modunda

o da yok abla da enişte neden arayıp adamı halletmiyor dedi

ben de dedim ki git Savcılığa ver dedi adamla beni muhatap etme dedi şeklinde

o da arayayım mı ben dedi

ararsan ara dedim

adamı aramış, açmış adam

kendini tanıtmış, evrakları savcılığa götür diye verdi de ben bir arayayım son kez seni kardeş dedim demiş

bir iki konuşmuşlar bir daha adam ne aradı ne sordu ne de mesaj attı

Numarayı önceden kullanan birinin tanıdığı olabilir ama o saatte arayandan pek hayırlı bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Boşverin hatta engelleyin gitsin

Rastgele numara çevirip şansını deneyenlerdendir.

Erkek çıksa pardon yanlış numara der kapatırdı, kadın çıksa konuşmaya çalışır,şansını denerdi vs. Bir daha aramaz bence unutun. Ararsa da cinsiyetinizi belli etmeden sizi tanımıyorum rahatsız etmeyin tarzı bir mesaj çekebilirsiniz. Whatsapp'ta vs profil resminizi kesinlikle kayıtlı olmayan numaralara kapalı tutun.

Rahatsız eden biri mi var ondan mı endişelisiniz? Yani hepimizin başına gelmiştir bu engelleyin devam edin ne olabilir ki. Sallamıştır numarayı, eski kullanan kişinin bi tanıdığıdır. Olay yapmaya gerek yok.

sımdı soyle bır durum var
mesela bazen bazı numaralar kapattırılır servıs dısı yaptırılır falan kullanan kısı tarafından
belırlı bır sure gectıkten sonra o numaralar kullanıma tekrar acılıyor operator tarafından :)

benım aldıgım hat esımın ustune ve ozel bır numara dıye aldım
hattı aldıgım gun şeref abi sandı herkes benı :D ısrarla arayan arayana
gece gunduz habıre uzun yol soforuymus sanırım hattın daha once kı sahıbı :D

yanı sızınkı de boyle bırseydır bu kadar cok endıselenmenıze stres yasamanıza bu kadar arastırmanıza gerek yok aynı numara ısrarla rahatsız edıyorsa engelleyın gıtsın

Öncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?

Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...

Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.

Back
X