Tanimadigimiz halde taniyor olabilecegimiz kisiler

Birisi cevrim ici iken tevafuken o da cevrim ici ise, ve sen onun profiline bakiyorsan gorusursun tabi cevrim ici oldugunu.
O da o an senin profiline bakiyorsa oda senin cevrim ici oldugunu gorur, ama birbirinizin ne yaptigini bilemezsiniz. Yani o senin onun profiline baktigini bilemez. Belki sen baskasi ile yazisiyorsun tevafuken ayni zaman biriminde cevrim ici oldunuz. Olabilir yani. Sadece ona yazarsaniz, ona yazmakta oldugunu gorebilir.
Ornegin. Bazen tam telefonu alip esime yazacagimken bakiyorum o da bana yaziyor, xxxx yaziyor diyr gosteriyor.
Yada ben cevrim ici baskasina yazarken, bakayim.kocam en son nezaman cevrim ici olmus diye onun adina tikliyorum. Bazen cevrim ici oldugunu görüyorum. Yaziyorum.hemen kimle konusuyon diye ))

Cevrim içi birbirinizi gorebilirsiniz ama o anlamaz senin onun profiline baktigini.
Bu facedede ayni sanirim
Bana hicnuyari gelmedi şu senin profiline baktı inceliyor diye. Sanada gelmiyorsa, ve sende kimin senin profiline baktigini gormuyor bilmiyorsan demekki baskasida senin baktigini bilmiyor, gormuyor.[/QUOTdogrudur canim .
Gormez belki simdi o kadr program ciktiki..
Meselaa arayan kim programi var onda hemen arayanin kim oldugi cikiyor..
Mesela ben seni telefonuma kaydettim .
Bu bilgi karsoya ulasir mi?
Bunuda cok merak ediyorum dogrusu..

Bilemicem.
Arayan kim programlari yada diger programlar genelde telefonun kendi programlari ile yapilan seylerde olur. Yani arayan kim programi kurdugunda, yuklenen programlardan yapilan aramalardan degil, telefonun kendisinden yapilan aramalarda gostermedi gerek.
Yinede bilmiyorum.
Ornegin: telefon gorusmelerinu kayit eden program yukledim telefonuma. Sadece telefonun kendisinden yapilan gorusmeleri kayit ediyor. Programlardan yaptığım görüşmeleri kayit etmiyor.

Back