- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
bugün bir konu açtım.erkek arkadaşın sapıklığıyla ilgili.sonra işte sözde bayan olduğunu iddia eden biri bana msn verdi.dertleşelim dedi.bende aptal gibi kabul etim.sonra bana öpüş erkek arkadaşınla bu normaldir filan daha ilerisini yaşama filan dedi.sonra benm eşimde bana böyle sapıklıklarda bulundu dedi.sonra bende dedim ne gibi ondan sonra söylemediçbana ne dedi biliyomusunuz eşimle biz oral s..s yapıyoruz uçuruyo acaip filan dedi..bende lafları saydırmaya başladım.dedim kadının bile sapığı beni buluyo.sonra işte bu da dedi ne var bunlar normal şeyler sen yaşamadığın için bilmiyosun.yarın bşrgün kocan senden böyle bir şey istiyince boşanıcakmısın dedi ...allahımm bana baygınlık geldi...allahım ıslah et sen böylelerini.ya ne iğrenç insanlar var bu hayatta yaaa..şuan çok kötüyümmm ölmek istiyorummm
Tanımadığınız kişilerle sanaldan muhabbet ettiğiniz için mi ölmek istiyorsunuz?
Allahım dert vermesin inşallah!
hayır bu dünyada böyle pislik insanların çokluğundan.ölmek isitoyrum derken ölseydim bundan iyiydi anlamında söyledim.şu kadar şeye bunu mu yazdınız yaza yaza.
hayır bu dünyada böyle pislik insanların çokluğundan.ölmek isitoyrum derken ölseydim bundan iyiydi anlamında söyledim.şu kadar şeye bunu mu yazdınız yaza yaza.
bugün bir konu açtım.erkek arkadaşın sapıklığıyla ilgili.sonra işte sözde bayan olduğunu iddia eden biri bana msn verdi.dertleşelim dedi.bende aptal gibi kabul etim.sonra bana öpüş erkek arkadaşınla bu normaldir filan daha ilerisini yaşama filan dedi.sonra benm eşimde bana böyle sapıklıklarda bulundu dedi.sonra bende dedim ne gibi ondan sonra söylemediçbana ne dedi biliyomusunuz eşimle biz oral s..s yapıyoruz uçuruyo acaip filan dedi..bende lafları saydırmaya başladım.dedim kadının bile sapığı beni buluyo.sonra işte bu da dedi ne var bunlar normal şeyler sen yaşamadığın için bilmiyosun.yarın bşrgün kocan senden böyle bir şey istiyince boşanıcakmısın dedi ...allahımm bana baygınlık geldi...allahım ıslah et sen böylelerini.ya ne iğrenç insanlar var bu hayatta yaaa..şuan çok kötüyümmm ölmek istiyorummm
yok ben ona yazdıklarımı zaten burada paylaştım.bir şey demedim ki ben erkek arkadaşım öpüşmek istedi dedim.ne var ki bunda...o kendi hayatından bahsetmeye başladı.
siz dert edinecek bunumu buldunuz? yapmayın ya kımlerın ne dertlerı var siz geldınız bunu burda dert gıbı yazıosunuz o sızınle oyle konustuysa sızde onu ti ye alıp gulseydınız ben nette oyun oynarken bırı bana oyle seyler yazarsa bende ınadına ti ye alıp gulup gecıyorum yapmayın boyle seylerı bu kadar buyutmeyın yabıde yazmıssınız lutfen herkes bı baksın dıe bende bısey var acıl bısey var falan zannettım
Ne bileyim ben önceki konunu?
Erkek arkadaşın sapıklığı demişsin de ondan öyle dedim.
Hayır yani ne bekliyordun ki?
bakın ben yaşadığım şeylerden daolyı böyle kötü oldum.bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz.bana birileri sarkıntılık etti diye ben böyle o kadının dediğini takdım kafama.yoksa her bir şey diyeni kafama takmam m.etmeyin .önce yargılamyın sorgulayın
ben bir şey demdimki.sadece erkek arkadaşım öpüşmek istedi bir kaç sapık tavırda bulundu dedim.sonra kendi hayatını anlatmaya başladı.bu kişi üstelik ben baktım daha dün mü ney konu yazmış.eşinin yeğeni bu kadının iç çamaşırına filan bakıyomuş kirli sepetine gidip.böyle pislik ruhlu insanlara göre o hareketinde normal gelmesi lazımdı o zaman.gelip bu dertten burada yakınmış utanmadan
simdi o kisinin erkek olma ihtimalide var kizin uzerine neden gittiniz bu kadar anlamadim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?