- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
degil ama karsidakinin psikolojisi ne durumda bilmiyoruz ki ?
degil ama karsidakinin psikolojisi ne durumda bilmiyoruz ki ?
Ya yok ya ben anlatamıyorum derdimi bugün.
Neyse herkese iyi paylaşımlar..
Konu sahibi arkadaş da bilsin bunlar basit konular.
Bunlar yüzünden ölmek istenmez,ölsem daha iyi de denmez.
Sonra Rabbimin gücüne gider Allahım saklasın!
İyi akşamlar herkese!!!
Ya yok ya ben anlatamıyorum derdimi bugün.
Neyse herkese iyi paylaşımlar..
Konu sahibi arkadaş da bilsin bunlar basit konular.
Bunlar yüzünden ölmek istenmez,ölsem daha iyi de denmez.
Sonra Rabbimin gücüne gider Allahım saklasın!
İyi akşamlar herkese!!!
bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz
sen biraz küçüksün galiba canım. kadın yanlış bişey de dememiş ki
1.si her tanımadığın insanla msn de niye muhabbet ediyosun bu tarz konulara giriyosun?
2.si ben kadında bi sapıklık göremiyorum.Oral sex gayet normal birşey.tabi bekaretim bozulmasın diye anal yaptıran kızların yanında çok çok normal birşey...Kadın kadınlığını yapmalıdır her ne olursa olsun...Bunda ölecek ne var? ve bence sen öpüşmeye, tensel dokunmaya falan sapıklık diyosan bence sen hiç evlenme, kadınlığını yapamadığın için boynuzlanırsın...Kadın dediğin kadın gibi olmalı...Her yönden yetebilmeli diye düşünüyorum... Iyy öğğkk de diyecekse geçecek ayna karşısına sivriltecek boynuzlarını...Kıracak dizini, oturacak totişi üstüne...Allah sen ve senin gibilerin kocasına sabır versin...
esiyle fantazilerini anlatmis ilk konustugu insana yanlis degilmi simdi bu
1.si her tanımadığın insanla msn de niye muhabbet ediyosun bu tarz konulara giriyosun?
2.si ben kadında bi sapıklık göremiyorum.Oral sex gayet normal birşey.tabi bekaretim bozulmasın diye anal yaptıran kızların yanında çok çok normal birşey...Kadın kadınlığını yapmalıdır her ne olursa olsun...Bunda ölecek ne var? ve bence sen öpüşmeye, tensel dokunmaya falan sapıklık diyosan bence sen hiç evlenme, kadınlığını yapamadığın için boynuzlanırsın...Kadın dediğin kadın gibi olmalı...Her yönden yetebilmeli diye düşünüyorum... Iyy öğğkk de diyecekse geçecek ayna karşısına sivriltecek boynuzlarını...Kıracak dizini, oturacak totişi üstüne...Allah sen ve senin gibilerin kocasına sabır versin...
bakın ben yaşadığım şeylerden daolyı böyle kötü oldum.bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz.bana birileri sarkıntılık etti diye ben böyle o kadının dediğini takdım kafama.yoksa her bir şey diyeni kafama takmam m.etmeyin .önce yargılamyın sorgulayın
Canim ama konu sahibi evli degil.. Bekar oldugu icin sapiklik olarak geliyor ona..
Evli olsa tabiki kocasina yetecek seyler yapar..
Konustugu kadinin direk orala baglamasina sasirmis kiz :)
Ha tabi kadin bize gore sapik degil.
valla yardım amaçlı ben de yazdım özel mesajla buradan bi iki kişiye fantezi diye derdim yoktubilgi payaştıkça çoğalır. ama bu kız evli değil, yaşı da muhtemelen 18 in altında o yüzden tabi doğru bulmuyorum olanı :26:
bana gore sapiklik kocasiyla yaptigi fantazilerden banane yahu yani ozel diye birsey var insan anlatmaya utanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?