Tanımadığınız kişilerle internette sohbet etmeyin

CANIM BENIM BENIM BILDIGIM BURDA ÖMSN VERILMIYIOR BUNU NASIL YAPTINKI...

ÜSTELIK BEN SANA SUÇ BULMUYORUM
GERCEKTEN BU KONUDA SAMAN ALTINDAN SU YURUTENLER O KADAR COKKI

KARDA YURUYUP IZINI BELLI ETMIYORLARR

RESMEN SAPIKLIGIN KITABINI YALAMIS YUTMUSTURRR

EGERKI KALBINDE TEMIZSE İŞTE SENI BURDAN YAKALAMISITIR CANIM SAKIN UZULME SAFLIGINDAN FAYDALANDIGINI DUSUNUYORUM BEN

BAK BİRTANEM YASIN KAÇ BILMYIORUM AMA YANLISI DOGRUYU AYIRT EDEBILECEK KAPASITEDE OLDUGUNU DUSUNUYORUM

ARTIK BİR DAHA VERMEZSIN KIMSEYE MSN FALANN

........
SIRF BURAYA UYE OLABILMEK ICIN MSN ALDIM ...
ASLA NE FACE NE MSN TIKSINIYORUM YAAA

degil ama karsidakinin psikolojisi ne durumda bilmiyoruz ki ?

Ya yok ya ben anlatamıyorum derdimi bugün.
Neyse herkese iyi paylaşımlar..
Konu sahibi arkadaş da bilsin bunlar basit konular.
Bunlar yüzünden ölmek istenmez,ölsem daha iyi de denmez.
Sonra Rabbimin gücüne gider Allahım saklasın!
İyi akşamlar herkese!!!

arkadaşım yaşadığın durum hoş değil ama ölmek isteyecek kadarda büyük değil,keşke msnini hemen tanımadığın bilmediğin kişilere vermeseymişsin ama madem böyle bir hata yapmışsın ve karşılığını kötü almışssın bu sana iyi bir ders olmuştur ,bir daha aynı hatalara düşmezsin ,böyle bir devirde insanlara güvenmek kolay değil çünkü türlü türlü insan var

simdi neden kestirip attin anliyamadim,
senin icin onemsiz olabilir karsidaki icin cok cok onemlidir,
tabiki sonu olum degil boyle birsey icin olsem daha iyi denilmez,
ama psikolojisi ne alemde kimbilir ilk konusunda kucukken yasadigi seyleri yazmis,
belkide tramva var kucuklukten kalma,sanada iyi aksamlar...

Gerek erkek arkadaş seçiminde gerekse insan ilişkilerinde biraz saf olduğunu düşünüyorum.
Bu başına gelenlerde ölmek istenecek şeyler değil,,insanların ne dertleri var .

Şöyle düşün sadece ....Bu insanlar neden beni buluyor????????Acaba sebep benmiyim???

bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz

Aaaa kızlar ne kadar ayıp.. Bak böle böle demeniz lazım siz kalkmış neler söylüyorsunuz

Canım sende böle terbiyesizlerin var olduğunu bildiğin halde, sanki kıyamet kopmuş gibi bir konu başlığı açıp, sonrada verilen cevaplara çemkiriyorsun... Hayatta en büyük derdin bu olsun bari ne denir başka

1.si her tanımadığın insanla msn de niye muhabbet ediyosun bu tarz konulara giriyosun?

2.si ben kadında bi sapıklık göremiyorum.Oral sex gayet normal birşey.tabi bekaretim bozulmasın diye anal yaptıran kızların yanında çok çok normal birşey...Kadın kadınlığını yapmalıdır her ne olursa olsun...Bunda ölecek ne var? ve bence sen öpüşmeye, tensel dokunmaya falan sapıklık diyosan bence sen hiç evlenme, kadınlığını yapamadığın için boynuzlanırsın...Kadın dediğin kadın gibi olmalı...Her yönden yetebilmeli diye düşünüyorum... Iyy öğğkk de diyecekse geçecek ayna karşısına sivriltecek boynuzlarını...Kıracak dizini, oturacak totişi üstüne...Allah sen ve senin gibilerin kocasına sabır versin...

esiyle fantazilerini anlatmis ilk konustugu insana yanlis degilmi simdi bu

valla yardım amaçlı ben de yazdım özel mesajla buradan bi iki kişiye fantezi diye derdim yoktu bilgi payaştıkça çoğalır. ama bu kız evli değil, yaşı da muhtemelen 18 in altında o yüzden tabi doğru bulmuyorum olanı :26:

Canim ama konu sahibi evli degil.. Bekar oldugu icin sapiklik olarak geliyor ona..
Evli olsa tabiki kocasina yetecek seyler yapar..
Konustugu kadinin direk orala baglamasina sasirmis kiz :)
Ha tabi kadin bize gore sapik degil.

sana msnden o şeylerı yazan bayanı hatırlıyorum, tuhaf bı kadındı zaten

tabı kadınsa eğer erkekde olabılır

ne dıyelım kı, bıdaha daha dıkkatlı ol verme kımseye msnını

Cidden bu cevabımı bekliyordunuz yahu, 13 yaşında değilseniz kimse gidip kendi isteğinizle yazıştığınız birisi size hoşunuza gitmeyen şeylerden bahsetti diye, üzülme canım geçti, bir tek senin başına gelmiyor bu durum tarzı şeyler söylemez. Rahatsız olduysanız silip engelleseydiniz kuzum sizde, tecavüze uğramış mağdur psikolojisine girmeye ne gerek var.

Bir de kadın veya erkek mi mesajı yazan, amacı sıze cidden sarkıntılık etmek mi bilmiyorum ama önceki mesajlarınızda oral seksten bahsediyorsa, yeğeninin onu gözetlemesini de sapıklık olarak görmüyordur tarzı bir cümle kurmuşsunuz, ne çirkin bir söz olmuş o Ensestle aynı şey mi ikisi?

Canim ama konu sahibi evli degil.. Bekar oldugu icin sapiklik olarak geliyor ona..
Evli olsa tabiki kocasina yetecek seyler yapar..
Konustugu kadinin direk orala baglamasina sasirmis kiz :)
Ha tabi kadin bize gore sapik degil.

bana gore sapiklik kocasiyla yaptigi fantazilerden banane yahu yani ozel diye birsey var insan anlatmaya utanir

evli olsada dogru degilki bence ilk msne ekledigin bi kiza esinle yaptiklarini yazarmisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…