Tanımadığınız kişilerle internette sohbet etmeyin

Ee senin suçun yok sanki,ben neden kimse istediği zaman msn adresimi vermiyorum
Biraz akıllı olun lütfen

ne kımseyı bılıp bılmeden yargıladım ne sorguladım nede kımsenın derdıne guldum:26: ayrıca kac yasındasınız bılmıyorum ama ınternet kullanıyorsunuz bılmenız lazım sanal arkadaşlıklardan cogunlukla hayır gelmedıgını eee ben bırdaha bunu sıze neden terkrarlıyımkı?hıc tanımadıgınız bı kadın sıze abuk sabuk bıseyler yazdı dıye canınız sıkıldıysa oooooo yanı

canım sakin ol büyütmüşsün bıraz,tanımadıgın bırıne hemen msn adresı vermemen gerektıgını öğrenmiş oldun,
benımde burda kurdugum arkadaslıklar var bırbırımıze msnlerımızı verdıgımız arkadaslarımızda ancak once burdan bırbırımızı tanıyoruz guwen olusunca verıyoruz (tabıı kı herkesle deıl)
eşiyle yaptıklarını acık acık msnden sana ballandıra ballandıra anlatması hoş olmamış tanımadan etmeden belkı de erkektı o kişi dikkatlı olmalısın...

İyi de arkadaş msn alışverişi yaparken bu ihtimali düşünmedi mi tweetycim sence?
Yani normal değil mi bu yaşananlar?

Açıkcası bende konunun ilk mesajını okuduğumda konun sahibinin bile erkek olabileceğini düşündüm
Erkek arkadaşım sapık yazmış,bana msnden bi kadın şöyle şöyle yapıyoruz dedi falan yazmış :44:

yemin ederim sizden allah razı olsunnnn((( neredeyse hüngür hüngür ağlıyacaktım şimdi....herkes ne kadar önyargılıııı
canim bu kisi bu siteden mi ? kendisini yoneticilere sikayet edebilirsin en azindan nedir necidir cikar meydana,
hemen vermeseydin msn keske kimseye guven olmazki
neyse olsan olmus uzme kendini sanirim konuyuda bizi uyarmak icin actin ben oyle tahmin ediyorum :44:
İyi de arkadaş msn alışverişi yaparken bu ihtimali düşünmedi mi tweetycim sence?
Yani normal değil mi bu yaşananlar?

sevgili laale arkadas boslukta biraz burasida kadinlar kulubu olduguna gore aklina erkek olabilecegi yada baska bir ihtimal gelmemistir diye dusunuyorum:26:

Heee evet evet öyledir...

evet işte bekledğim cevaplar bunlardı.evet öğrendim kesinlikleee...

Heee evet evet öyledir...

evet öyle.ne kadar anlayışsız insanlar var.insanlar burada birbirlernin skıntılarını paylaşmak için buradalarr senin yaptığına bak...kendini çok yüksekte görüyosun belli ki!! aklıma gelmedii erkek olabileceği bir anda.o kadar bunalmıştımki dertleşecek biriini aradım.yani bu kadarda kafan basmıyosa diyeceğim bşka da bir şey yok selametle..

yeni üyesiniz keşke hemen msn vermeseydiniz neyse olan olmuş artık kafanızı takmayın bundan sonrada msn adresinizi sizde güven oluşturmadığı sürece kimseye vermezsiniz size ders olmuş olur.

İroni diyorum ben buna..
İnternet ortamını bilen birinin sanala güvenmemesi gerektiğini bilmemesi komik değil mi?

herkes ayni degil ki :44::44:
sen kurnaz olabilirsin bu arkadas saftir belki :26:

konu sahibi arkadasim sende isi hakaret boyutuna getirme lutfen kafan basmiyor filan gibi laflar hos degil...

Son düzenleme:

Basmıyor....
Basamıyor...

Aynı değil derken?
Bu bir eğitim,kültür meselesi değil ki?
Gazete de mi okumuyor,çevreden de mi duymuyor?
Hayır ya anlamıyorum bu kadar korkunç ve nadir yaşanan bir durum mu bu?

degil ama karsidakinin psikolojisi ne durumda bilmiyoruz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…