- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
Siteden biri mi yazıştığın kişi ?
Çok hızlı bi giriş yapmışsın sende siteye
bakın ben yaşadığım şeylerden daolyı böyle kötü oldum.bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz.bana birileri sarkıntılık etti diye ben böyle o kadının dediğini takdım kafama.yoksa her bir şey diyeni kafama takmam m.etmeyin .önce yargılamyın sorgulayın
evet siteden birisi...ismi de leyza mıydı neydiii
bakın ben yaşadığım şeylerden daolyı böyle kötü oldum.bu konuya böyle yaklaşmak gülmek yerine şuan bana terbiyesiz kadın üzülme canım var öyle pislik insanlar filan demeniz lazımken kalkmış gülüyosunuz.bana birileri sarkıntılık etti diye ben böyle o kadının dediğini takdım kafama.yoksa her bir şey diyeni kafama takmam m.etmeyin .önce yargılamyın sorgulayın
simdi o kisinin erkek olma ihtimalide var kizin uzerine neden gittiniz bu kadar anlamadim:26:
İyi de arkadaş msn alışverişi yaparken bu ihtimali düşünmedi mi tweetycim sence?
Yani normal değil mi bu yaşananlar?
İyi de arkadaş msn alışverişi yaparken bu ihtimali düşünmedi mi tweetycim sence?
canim bu kisi bu siteden mi ? kendisini yoneticilere sikayet edebilirsin en azindan nedir necidir cikar meydana,yemin ederim sizden allah razı olsunnnn((( neredeyse hüngür hüngür ağlıyacaktım şimdi....herkes ne kadar önyargılıııı
canim bu kisi bu siteden mi ? kendisini yoneticilere sikayet edebilirsin en azindan nedir necidir cikar meydana,
hemen vermeseydin msn keske kimseye guven olmazki
neyse olsan olmus uzme kendini sanirim konuyuda bizi uyarmak icin actin ben oyle tahmin ediyorum :44:
sevgili laale arkadas boslukta biraz burasida kadinlar kulubu olduguna gore aklina erkek olabilecegi yada baska bir ihtimal gelmemistir diye dusunuyorum:26:
canım sakin ol büyütmüşsün bıraz,tanımadıgın bırıne hemen msn adresı vermemen gerektıgını öğrenmiş oldun,
benımde burda kurdugum arkadaslıklar var bırbırımıze msnlerımızı verdıgımız arkadaslarımızda ancak once burdan bırbırımızı tanıyoruz guwen olusunca verıyoruz (tabıı kı herkesle deıl)
eşiyle yaptıklarını acık acık msnden sana ballandıra ballandıra anlatması hoş olmamış tanımadan etmeden belkı de erkektı o kişi dikkatlı olmalısın...
Heee evet evet öyledir...
Heee evet evet öyledir...
dalgami geciyorsun :26:
İroni diyorum ben buna..
İnternet ortamını bilen birinin sanala güvenmemesi gerektiğini bilmemesi komik değil mi?
herkes ayni degil ki :44::44:
evet öyle.ne kadar anlayışsız insanlar var.insanlar burada birbirlernin skıntılarını paylaşmak için buradalarr senin yaptığına bak...kendini çok yüksekte görüyosun belli ki!! aklıma gelmedii erkek olabileceği bir anda.o kadar bunalmıştımki dertleşecek biriini aradım.yani bu kadarda kafan basmıyosa diyeceğim bşka da bir şey yok selametle..
Aynı değil derken?
Bu bir eğitim,kültür meselesi değil ki?
Gazete de mi okumuyor,çevreden de mi duymuyor?
Hayır ya anlamıyorum bu kadar korkunç ve nadir yaşanan bir durum mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?