tanımıyorum ama çok hoşlanıyorum nasıl farkettiricem kendimi kızlar..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
merhaba kızlar..okuldan bu aralar bi çocuk dikkatimi çekti çok efendi bi duruşu var yada bana öyle geliyor bilmiyorum farklı bölümlerdeyiz ve çocuk hiç kızlara bakan bi tip değil yani onunla gözgöze gelmek imkansız gibi bişey bikere baya uzun baktı ama o günden sonra bikaç kere geldik öylesine boştu sanırım onun için hemen çevirdi ortak arkadaşımızda yok geçen gün sınavları vardı arkadaşıyla çalışıyolardı bende tam karşı masalarında oturuyodum o kadar tatlı konuşuyoduki iki üç saat kalmışızdır sadece üç defa gözgöze geldik önündeki kitaptan ayırmadı gözünü bense sürekli onu izledim ve hoşlantım arttı adını bilmiyorum ama face olsa bi şekilde bulurdum gibime geliyo hiç tanımadığınız ortak arkadaşınız bile olmayan birine nasıl tanıtırdınız kendinizi fikri olan varmı acaba..

Ben de ayni durumdayim sanirim. Ya da benzer diyelim.
biz ayni siniftayiz ve iletisim kuramadigim tek erkek o, hoslaniyorum demeyelim de ilgim var. Konusacam diye sacma sapan hareketler yapip gevezelikte sinir tanimayan ustune bir de cocukla beraber yanlis otobuse binip rezil olarak inen bir insanim.
onun bana karsi ilgisi yok, hatta sinifta hic kimseyle konustugunu gormedim sevemedi mi acaba bilmiyorum. Bi firsat olsa da yakinlassak diye beklemekten baska carem yok zaten rezil olmusum olacagim kadar

sen bence bi bahaneyle gidip konus, ne bileyim yanlislikla carp adres sor falan. O da ilgiliyse anlarsin ordan zaten :)

ben de boyle platonik takilicam her zamanki gibi ay simdi bi daha dusundum de ne rezil olmusum arkadas ya,sorularina alakasiz cevaplar vermisim resmen

haha çok tatlısın ya güldürdün beni sen yine şanslıymışsın aynı sınıftasın bi şekilde konuşulabilir belki ders vs hergün görüyosun ne güzel asıl benim durumum vahim vazgeçmekten başka çare yok galiba

canım tam anlattığın durumdayım hatta aynı konuyu açtım bir hafta önce falan burda :) bende ne yapayım diyorum hiç bilmiyorum eklesem yanlış anlar diye korkuyorum bence sen bakışmaları arttırmayı çalış oda senden hoşlanır belki hayırlısı olsn hakkında cnm

Ne mutlu bana guldurduysem

her gun gorsem de bir sey olmayacagini bilmek kotu iste. Cocuk bi de afedersin ama afeti devran. Uzun boy sapsari sac yesil goz. (Ben de sarisin yesil gozluyum aslinda cok uyumluyuz da iste..). Sevgilisi vardir kesin yani bir de ben baya baya kesiyorum sinifta cocugu

Vazgecme canim, yakin arkadaslarina anlat plan yapin, sen cekiniyorsan arkadaslarin bir bahaneyle cocukla ya da arkadaslariyla tanissin? :)

hadi ya görmedim konunu canım bu arada teşekkür ederim,eger ekleyebilecegin biyer varsa hiç durma ekle derim en azından olumlu olumsuz nolcaksa olur bendeki durum baya vahim anca bakışmayı artırabilirim ama bakmıyoki çok izledim kimseye bakmıyo hemen çeviriyo yani bakışlarını of ya çok zor durumdayım seninde hakkında hayırlısı olsun cnm (hemen ekle)

Platonik takilanlar topigi mi acsak acaba

bu arada konu sahibi, o senin bakislarini goruyor mu? Goruyorsa bir sure bakmayarak ilgisini cekmeye calis bakalim belki ise yarar? Cok sacma bi tavsiye oldu farkindayim

onlar bendende utangaç daha söylemedim kimseye olmıcak bişeyide söylemek istemiyorum açıkçası baktı bakmadı dicekler baktı deseler umutlancam bakmadı deseler üzülcem karışık anlıcagın..face varmı çocugun o şekilde ögrenebilirsin belki sevgilisi varmı yokmu

Hadi ya, kotu oldu bu :/
Facei var da yazmiyor iliski durumu, ama butun fotograflarinda en az 2-3 kiz var twittera da bi kizla fotografini koymus. Ben umutsuz vakayim anliycagin

Platonik takilanlar topigi mi acsak acaba

bu arada konu sahibi, o senin bakislarini goruyor mu? Goruyorsa bir sure bakmayarak ilgisini cekmeye calis bakalim belki ise yarar? Cok sacma bi tavsiye oldu farkindayim

bencede açmalıyız gitgide artıyoruz daha yeni gelişen bişey görmüştür bence o ders çalışırken baya baya bakıyodum ama o bakmıyo işte sorun o baksa bile hemen çeviriyo yanlışlıkla bakmış oluyo yani offf

Platonikler olarak en buyuk hatamiz her seyden anlam cikarmaya calismak sanirim en iyisi oluruna birakalim zaten kaderinde varsa bi sekilde olur :)

Benimki de ara verince direk sinifi terkediyo, arada telefonla konusurken goruyorum yani %99.99 sevgilisi var bu daha kotu bi durum surekli imkansizi secmekteki israrimi anlamiyorum zaten

Sınıfından birini öğren belki fb da eklidirler. Olmadı o sınıftan bir kızla tanış durumu anlat sana adını filan söyler :)

eğer sevgilisi olduguna eminsen boşver gitsin ne güzel yazmışsın cnm kaderde varsa bi şekilde olur yoksa ne kadar ugraşsak boş

Sınıfından birini öğren belki fb da eklidirler. Olmadı o sınıftan bir kızla tanış durumu anlat sana adını filan söyler :)

kız bilmiyorumda faceten diğer erkek arkadaşlarını buldum fake bi adresten mesaj atıp yanınızdaki efendi kızlara bakmayan çocugun adı ne acabamı desem

eğer sevgilisi olduguna eminsen boşver gitsin ne güzel yazmışsın cnm kaderde varsa bi şekilde olur yoksa ne kadar ugraşsak boş

Emin degilim ama oyle bi cocugun sevgilisinin olmamasi icin etrafindaki kizlarin kor olmasi lazim, o cocugun bana bakmasi bundan daha da imkaniz yani. Neyse benim icin en iyi vazgecmek, senin icin de hayirlisi olsun insallah :)

Emin degilim ama oyle bi cocugun sevgilisinin olmamasi icin etrafindaki kizlarin kor olmasi lazim, o cocugun bana bakmasi bundan daha da imkaniz yani. Neyse benim icin en iyi vazgecmek, senin icin de hayirlisi olsun insallah :)

sagol canım ya ikimiz içinde hayırlısı olsun ama benim anladıgım bişey ikimizinkide olmıcak vakalar gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…