- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Git tanıt kendini.
Bence yavaş yavaş bir kaç arkadaşıyla tanış sonra onunla zaten bi şekilde aynı ortmda bulunursun
Ben de ayni durumdayim sanirim. Ya da benzer diyelim.
biz ayni siniftayiz ve iletisim kuramadigim tek erkek o, hoslaniyorum demeyelim de ilgim var. Konusacam diye sacma sapan hareketler yapip gevezelikte sinir tanimayan ustune bir de cocukla beraber yanlis otobuse binip rezil olarak inen bir insanim.
onun bana karsi ilgisi yok, hatta sinifta hic kimseyle konustugunu gormedim sevemedi mi acaba bilmiyorum. Bi firsat olsa da yakinlassak diye beklemekten baska carem yok zaten rezil olmusum olacagim kadar
sen bence bi bahaneyle gidip konus, ne bileyim yanlislikla carp adres sor falan. O da ilgiliyse anlarsin ordan zaten :)
ben de boyle platonik takilicam her zamanki gibiay simdi bi daha dusundum de ne rezil olmusum arkadas ya,sorularina alakasiz cevaplar vermisim resmen
Ne mutlu bana guldurduysemhaha çok tatlısın ya güldürdün benisen yine şanslıymışsın aynı sınıftasın bi şekilde konuşulabilir belki ders vs hergün görüyosun ne güzel asıl benim durumum vahim vazgeçmekten başka çare yok galiba
canım tam anlattığın durumdayım hatta aynı konuyu açtım bir hafta önce falan burda :) bende ne yapayım diyorum hiç bilmiyorum eklesem yanlış anlar diye korkuyorum bence sen bakışmaları arttırmayı çalış oda senden hoşlanır belkihayırlısı olsn hakkında cnm
canım tam anlattığın durumdayım hatta aynı konuyu açtım bir hafta önce falan burda :) bende ne yapayım diyorum hiç bilmiyorum eklesem yanlış anlar diye korkuyorum bence sen bakışmaları arttırmayı çalış oda senden hoşlanır belkihayırlısı olsn hakkında cnm
Ne mutlu bana guldurduysem
her gun gorsem de bir sey olmayacagini bilmek kotu iste. Cocuk bi de afedersin ama afeti devran. Uzun boy sapsari sac yesil goz. (Ben de sarisin yesil gozluyum aslinda cok uyumluyuz da iste..). Sevgilisi vardir kesin yanibir de ben baya baya kesiyorum sinifta cocugu
Vazgecme canim, yakin arkadaslarina anlat plan yapin, sen cekiniyorsan arkadaslarin bir bahaneyle cocukla ya da arkadaslariyla tanissin? :)
onlar bendende utangaçdaha söylemedim kimseye olmıcak bişeyide söylemek istemiyorum açıkçası baktı bakmadı dicekler baktı deseler umutlancam bakmadı deseler üzülcem karışık anlıcagın..face varmı çocugun o şekilde ögrenebilirsin belki sevgilisi varmı yokmu
Platonik takilanlar topigi mi acsak acaba
bu arada konu sahibi, o senin bakislarini goruyor mu? Goruyorsa bir sure bakmayarak ilgisini cekmeye calis bakalim belki ise yarar? Cok sacma bi tavsiye oldu farkindayim
bencede açmalıyız gitgide artıyoruzdaha yeni gelişen bişey görmüştür bence o ders çalışırken baya baya bakıyodum ama o bakmıyo işte sorun o baksa bile hemen çeviriyo yanlışlıkla bakmış oluyo yani offf
Platonikler olarak en buyuk hatamiz her seyden anlam cikarmaya calismak sanirimen iyisi oluruna birakalim zaten kaderinde varsa bi sekilde olur :)
Benimki de ara verince direk sinifi terkediyo, arada telefonla konusurken goruyorum yani %99.99 sevgilisi var bu daha kotu bi durumsurekli imkansizi secmekteki israrimi anlamiyorum zaten
Sınıfından birini öğren belki fb da eklidirler. Olmadı o sınıftan bir kızla tanış durumu anlat sana adını filan söyler :)
eğer sevgilisi olduguna eminsen boşver gitsin ne güzel yazmışsın cnm kaderde varsa bi şekilde olur yoksa ne kadar ugraşsak boş
Emin degilim ama oyle bi cocugun sevgilisinin olmamasi icin etrafindaki kizlarin kor olmasi lazim, o cocugun bana bakmasi bundan daha da imkaniz yani. Neyse benim icin en iyi vazgecmek, senin icin de hayirlisi olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?