- 16 Haziran 2011
- 15.923
- 69.201
- 798
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Mesajlaşma birbirimizi hiç tanımıyor bilmiyor ve görüşmemişken gerçekleşti sonuçta. Sonrasında bir defa yüz yüze görüştük. Yaşımızdan dolayı atlı hızında gitmek bana hitap etmiyor. Ben de o da vakit geçiriken keyif alıyor muyuz görüştüğümüzde ya da tanıdıkça olurunun olduğuna inandıkça samimiyet gelişir zaten ama ilk görüşmenin sonrası direkt canım ya da öpücük emojisi çok hoş gelmedi. Bir tanı tart önceMerhaba ;
Evliliğe yönelik bir tanıştırma da işlerin ne kadar ağırdan alınmasını bekliyorsunuz ? Siz 32 yaşındasınız karşınızdaki kişi de en az sizin yaşınızdadır. 2 haftada merhaba , merhaba seviyesinden daha fazla sohbet etmişsinizdir sanırım. Yüz yüze görüşmede sizi beğenmiş daha ciddi konulara geçmeye çalışıyor gibi geldi bana.
Belki mesajı yazıyor , dümdüz yollayınca çok soğuk , ilgisiz izlenimi uyanmasın diye sonuna emoji ekliyordur.
Anlattıklarınızda büyük bir sorun gözükmüyor. Yalnız siz ona karşı aynı ilgi seviyesinde değilseniz yol yakınken vazgeçin. Aracıyla tanışma olduğu için sonrasında ağzınızın tadı kaçmasın.
Herifi beğenmemişsin. Bak devam edersen sonun ben olurum , evlenirsinIlk değil şimdiye kadar oldu hatrı sayılır flörtlerim ama uyudun mu mesajı aldığım da uyudum yazardım
Peki şimdi beğeniyor musunuz yani kro gibi geliyor mu halaHerifi beğenmemişsin. Bak devam edersen sonun ben olurum , evlenirsin
Kıroluğu bakiPeki şimdi beğeniyor musunuz yani kro gibi geliyor mu hala
Bu bir itiraftır: “Gülüm ne öff ne kıro yaa.“ derken adamın birinin bana gülüm demesi hoşuma gitmişti, sonra da evlendim.Kıroluğu bakialıştım diyelim jxjsjs lahmacuncuda evlenme teklif etti adam bende de varmış kıroluk ki kabul ettim
GÖpücüklü emoji falan bana göre de değil ama beğendiyseniz çok takılmayın. Sonra gerçekten öpecek nasılsa.
Bence içinize sinmemiş bu. Yol verin.Gergenimsi gibi hareketler bunlar ya, uzatmadan kessem düşüncesi de ağır basıyor
Mesajlaşma birbirimizi hiç tanımıyor bilmiyor ve görüşmemişken gerçekleşti sonuçta. Sonrasında bir defa yüz yüze görüştük. Yaşımızdan dolayı atlı hızında gitmek bana hitap etmiyor. Ben de o da vakit geçiriken keyif alıyor muyuz görüştüğümüzde ya da tanıdıkça olurunun olduğuna inandıkça samimiyet gelişir zaten ama ilk görüşmenin sonrası direkt canım ya da öpücük emojisi çok hoş gelmedi. Bir tanı tart önce
İlgim olmasa konuşmayı sürdrmezdim kiHemen olumsuz düşünmeyin. 10 günde tanışıp , evlenen Deniz Marşan haberi vardı mesela geçtiğimiz günlerde. Tamam peşinizden atlı kovalamıyor ancak ilgisini belli etmek ; sizin de aynı derecede hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamak istemiştir.
İlginiz yoksa yol yakınken anlamak istemiştir.
Ben ilgisi zamanla oturan biriyim. Yavaş yavaş tanıdıkça zaten samimiyet hissedince o kelimeler doğaçlama çıkıyorHemen olumsuz düşünmeyin. 10 günde tanışıp , evlenen Deniz Marşan haberi vardı mesela geçtiğimiz günlerde. Tamam peşinizden atlı kovalamıyor ancak ilgisini belli etmek ; sizin de aynı derecede hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamak istemiştir.
İlginiz yoksa yol yakınken anlamak istemiştir.
İlgim olmasa konuşmayı sürdrmezdim ki
Bence de rahatsız edici, çünkü ben olsam ilerde iş ciddilestiginde aklıma acaba daha önce kaç kişiyle bu şekilde samimiyet kurdu diye düşünürüm ve kıskançlıktan aklımda bin tane şey kurarım32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Bizde yalan yok neyse oBu bir itiraftır: “Gülüm ne öff ne kıro yaa.“ derken adamın birinin bana gülüm demesi hoşuma gitmişti, sonra da evlendim.
Evet bu da geçiyor insanın aklındanBence de rahatsız edici, çünkü ben olsam ilerde iş ciddilestiginde aklıma acaba daha önce kaç kişiyle bu şekilde samimiyet kurdu diye düşünürüm ve kıskançlıktan aklımda bin tane şey kurarım
Abaza gıbı mı32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Evet bundan korkuyorum biraz da.Abaza gıbı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?