Tanışma aşaması ve samimiyet

Merhaba ;

Evliliğe yönelik bir tanıştırma da işlerin ne kadar ağırdan alınmasını bekliyorsunuz ? Siz 32 yaşındasınız karşınızdaki kişi de en az sizin yaşınızdadır. 2 haftada merhaba , merhaba seviyesinden daha fazla sohbet etmişsinizdir sanırım. Yüz yüze görüşmede sizi beğenmiş daha ciddi konulara geçmeye çalışıyor gibi geldi bana.

Belki mesajı yazıyor , dümdüz yollayınca çok soğuk , ilgisiz izlenimi uyanmasın diye sonuna emoji ekliyordur.

Anlattıklarınızda büyük bir sorun gözükmüyor. Yalnız siz ona karşı aynı ilgi seviyesinde değilseniz yol yakınken vazgeçin. Aracıyla tanışma olduğu için sonrasında ağzınızın tadı kaçmasın.

Mesajlaşma birbirimizi hiç tanımıyor bilmiyor ve görüşmemişken gerçekleşti sonuçta. Sonrasında bir defa yüz yüze görüştük. Yaşımızdan dolayı atlı hızında gitmek bana hitap etmiyor. Ben de o da vakit geçiriken keyif alıyor muyuz görüştüğümüzde ya da tanıdıkça olurunun olduğuna inandıkça samimiyet gelişir zaten ama ilk görüşmenin sonrası direkt canım ya da öpücük emojisi çok hoş gelmedi. Bir tanı tart önce

Öpücüklü emoji falan bana göre de değil ama beğendiyseniz çok takılmayın. Sonra gerçekten öpecek nasılsa.

Kıroluğu baki alıştım diyelim jxjsjs lahmacuncuda evlenme teklif etti adam bende de varmış kıroluk ki kabul ettim
Bu bir itiraftır: “Gülüm ne öff ne kıro yaa.“ derken adamın birinin bana gülüm demesi hoşuma gitmişti, sonra da evlendim.

Hemen olumsuz düşünmeyin. 10 günde tanışıp , evlenen Deniz Marşan haberi vardı mesela geçtiğimiz günlerde. Tamam peşinizden atlı kovalamıyor ancak ilgisini belli etmek ; sizin de aynı derecede hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamak istemiştir.

İlginiz yoksa yol yakınken anlamak istemiştir.

İlgim olmasa konuşmayı sürdrmezdim ki

Ben ilgisi zamanla oturan biriyim. Yavaş yavaş tanıdıkça zaten samimiyet hissedince o kelimeler doğaçlama çıkıyor

İlgim olmasa konuşmayı sürdrmezdim ki

Bu ilgi evliliğe gider mi diye hızlandırmaya çalışıyordur belki. Veya sizden cok hoşlanmıştır , sizin ondan hoşlandığınızdan daha fazla.

Birkaç güne konuşmalarından , hareketlerinden anlarsınız nasılsa size uygun mu değil mi diye.

Hakkınızda hayırlısı diyelim.

Bence de rahatsız edici, çünkü ben olsam ilerde iş ciddilestiginde aklıma acaba daha önce kaç kişiyle bu şekilde samimiyet kurdu diye düşünürüm ve kıskançlıktan aklımda bin tane şey kurarım

Etkilenmemissiniz.
Cok etkilenseydiniz adam canim dediginde hosunuza giderdi belki de.
Ayrica tutup opmemis ya adam alt tarafi bir emoji. tarz olarak sevmeyebilirsiniz ama adamin samimi olma hizinda bir sorun yok bence siz biraz kaplumbaga hizi istiyorsunuz size gore degil.

Abaza gıbı mı

Bu tarz adamlardan hoslansam bile davranısları karsısında ısık hızıyla yok olurum. Midem bulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…