- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Gözüynen yedi beniiğğ
Bende ağırlığı olan erkeklerden hoşlanıyorum. Hem tanıdıkça yavaş yavaş oluşan samimiyet daha özel geliyorAdam beğenmiş belli ki
Bana da aptalca ve abes geliyor, ben ağırlığı olan erkeklerden hoşlanırım. Ama tipi iyi yazmışsınız, az biraz beğenmişsiniz madem :) bence kesip atmayın biraz daha bakın
Yavaş yavaş oluşan samimiyet daha özel geliyorGitti namisiiiiimm
Benim kocişkom gül atmıştıo günden beri alışkanlık oldu herkese gül atıyorum hatta gülüm benim falan derdi. Kıroooo ya bak hangi enayi evlenecek bunla demiştim…….
Bence ilk tanıştığın gün öpüşmek bile fazla değilÖpücüklü emoji fazla değil mi
Bana da ergenimsi bir his verdi bu davranışları. 30 yaş olgunluğundaki bir erkeğe uygun değil. Zamanla tanıdıkca oluru olduğuna inandıkça doğaçlama şekilde ilerleyen zamanlarda çıkar canım kelimesi. Paylaşımlar arttıkça oluşan samimiyetler daha gerçekçi ve özel geliyorIlk kez gorustukten sonra canim deyisi ve opucuk atmasi bana cok ergence arti yapmacik geldi. Sanki cok gorusmeleri olmus da hepsiyle de canim cananim sekline gecmis gibi dusundurdu. Beni irite ederdi dogrusu. 30 yasini gecmis erkekten daha ileri vakitlerde samimiyet beklerdim.
Ben biraz daha ağır ilerleyen ilişkilerin insanıyımBence ilk tanıştığın gün öpüşmek bile fazla değil
Evet ondan dolayı kınamagerçek mi ?
Etrafınıza da kıro diye bahsetmiş miydinizEvet ondan dolayı kınama
Evet böyle bir kaç hikaye daha duymuştum, ben bu kelle hayatta evlenmem demiş o tanıdığım da şimdi evlilerEvet ondan dolayı kınama
Etmedim , içimde tuttumEtrafınıza da kıro diye bahsetmiş miydiniz
Keşke kel deseydimEvet böyle bir kaç hikaye daha duymuştum, ben bu kelle hayatta evlenmem demiş o tanıdığım da şimdi evliler
Ciddi misinizKeşke kel deseydimsende dua et ilk geceden çamaşır ne renk dememiş
İlk mesajlaştığın adam mıCiddi misiniz
Kesinlikle sana katılıyorum.32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Ilk değil şimdiye kadar oldu hatrı sayılır flörtlerim ama uyudun mu mesajı aldığım da uyudum yazardımİlk mesajlaştığın adam mıhay sen çok yaşa uyudun mu diye kimse mesaj atmamış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?