- 10 Mart 2021
- 48
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Bir yandan bana da oyle geliyorYeni tanıştığınız birine bu kısmı açıklamak gereksiz bence.
Dogru ama bilemedimÖzel hayat, sizin mahrem alanınız. Sadece evlenip ayrıldığınızı söylemeniz yeterli. O evlilik içinde yaşanan ve yaşanmayan şeyleri orada bırakın.
Aradaki kisi olmasaydi evlenecegim kisiye evlilik karari aldiktan sonra soylemeyi dusunuyordum en azindan ciddiyet olur diyeAracıya söylememe gerek yok bence. Adama söyleme kısmını bilmiyorum.
Araci kadin ama talibi diyorsaniz dogruevlenip ayrıldığını söyle de bu kadar özel bş detayı hiç tanımadığın bi adama söyleme bence
Dogru ama bilemedim
Dogru ama bilemedim
Bunu söyleyince ne olacağını düşünüyorsunuz?
Ben onem vermiyorum ama burasi cok baskiciKağıt üzerinde bi evlilikti deyin çok lazımsa bakire vurgusu yapmak.
ikisine de söyleme kimseyi ilgilendirmezAraci kadin ama talibi diyorsaniz dogru
Yooo ben onem vermiyorum asla cevreden dolayi kararsiz kaldimNormal bir tanışmada gerek yok diye düşünüyorum ama siz eğer bu kafa yapısındaki birini normal kabul edecekseniz, yani bekaret beklentisi sizin de normal karşıladığınız bir görüşse eğer, aracı kişi ile "normal bir evlilik olmamış, sadece nikah üzerinde bir evlilik" şeklinde bir açıklama yapmasını isteyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?